Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LCD/LED, LCD, PDP TV pasirinkimas  (Skaityta 324815 kartus)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
Re: LCD/LED, LCD, PDP TV pasirinkimas
« Atsakymas #725: 2011 Gruodžio 20, 14:15:34 »
mega,tai tada pasiulyk zmogui fullHD tv su usb 3.0 uz 1500pinigu. tas sony modelis ir yra fullHD. ko cia kabinejes nesuprantu.  :-]

beto,nekalbek nesamoniu del usb2.0 panasu,kad nesi pats tolkom naudojesis usb telike. to usb2.0 pilnumoj pakanka telike,kad paziuret filma ar filmuota medziaga is usb flasho. o jai kalba eina apie philips,tai jie ir gribauja,tai neatpazysta usb flasho,tai stringa.
Aš tau aiškinu, kad usb telikuose yra praeities reliktas ir jisai nunyks. Ateitis yra tinklui, Wifi arba Ethernet.
Jei žiūri hd ready arba camripus visokius ir netingi užsiiminėt nesąmonėm tai tada jo, užtenka 2GB usb rakto.
Nesu tolkom naudojęsis, nes mano akimis žiūrint tai yra briedas kopijuotis į usb, po to kišt į teliką, žiūrėt, trint, vėl rašyt. Tuo labiau, jei žiūri ne DVDripus iš torrentų, o ką nors geriau ir kopijuot reikia ne 2GB, o pvz 6GB ar 20GB. Tai atsisiųst, įsirašyt... Pas mane TV prijungtas tiesiai per HDMI prie kompo. Būtų DLNA teliko pirkimo metu taip paplitęs tarp įperkamų, nereiktų nė to HDMI kabelio.