man gal asmeniniai įsitikinimai Kažkaip kai Philips pardavė savo televizorių verslą Honkongo kompanijai, aš asmeniškai nelabai kaip žiūriu į jų gaminius, nors negaliu apie juos nieko blogo pasakyti Teko septintuką pas draugą žiūrėti, tikrai gera kokybė, bet jis pirktas buvo prieš metus su viršumi. Pasižiūrėk visus šiuos modelius kurioje nors parduotuvėje ir tada spręsk kas pačiam geriausiai rodo. Duok į snukį konsultantui, jei rodys teliko galimybes and DYNAMIC režimo, nes pats jo namie vistiek nenaudosi (spalvų iškraipymas tragiškas ir natūralumo nulis). Kai priiminėsi sprendimą gerai pagalvok ar Sony siūloma ilgesnė garantija nėra tas pliusas, kuris palenks į savo pusę Aš tikrai tai laikau vienu iš didžiausių lygiaverčių televizorių pliusu
P.S. Bet kuris iš šių televizorių tikrai gerai rodys
philips ambilight turi, tas irgi gerai, o samsung kazkaip privede prie isitikinimo kad labiau sukurtas ant popieriu tik, tik prasme daugiau privalumu ir tiek, pacios spalvos tokios nelabai tikroviskos, o philips kiptik sake labiau atkuria tas spalvas jau ne is vieno girdejau... o sony va ta garantija tikrai gerai, bet nezinau vis dar metaus, nors siandien jau vezime stumdziau sony