Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LCD/LED, LCD, PDP TV pasirinkimas  (Skaityta 325131 kartus)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
Re: LCD/LED LCD/PDP TV pasirinkimas
« Atsakymas #325: 2011 Sausio 20, 17:34:24 »
Beviltiška diskutuot apie tai ko nebus, arkliui aišku kad nebus nei garantijos nei instrukcijos lt kalba, pats puikiai manau visą tai supranti.O telikai dabar yra Klaipėdoje dar 3 vnt likę.Apie technisat dvb-t imtuvų problemas gali irgi nepasakot, žinau tuos dalykus puikiai, apie dvb-c nelabai domiuosi.Šiaip būtent šio teliko kaina vokietijoje iki išpardavimų buvo 1449eur.Draugas vieną sau pasiėmė tai sakė nelabai mato su kuo lygint galima vaizdo kokybę iš esančių pas mus parduotuvėse.Aišku čia sąslyginis dalykas, priklauso nuo signalo šaltinio ir t.t.
aš čia žiūriu kaip verslininkas :-] Reikės susisiekti su gamintoju, gal norėtų į Lietuvą vežti šiuos high-end produktus - oficialiai, su garantijomis ir t.t.  ;)
Dabar apie parduodamus telikus - dėl garantijos tai didelis minusas :/, lietuviška instrukcija man asmeniškai pofig, svarbu nors angliška būtų :) Lyginti su parduotuvės vaizdu negalima dėl kelių priežasčių:
  • jei vaizdas per DVD/BD/HD grotuvą, tai jis toks nebus namie žiūrint TV
  • jei vaizdas nuo antenos, tai namie rodys geriau, nei parduotuvėje

P.S. Apie DVB-T imtuvus aš nieko nepasakojau (-)