Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LCD/LED, LCD, PDP TV pasirinkimas  (Skaityta 329824 kartus)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
Re: LCD/LED, LCD, PDP TV pasirinkimas
« Atsakymas #1750: 2013 Spalio 11, 20:33:26 »
jei tiesiog reikia, kad kažką rodytų ir nėra jokių didelių užgaidų, imi tai, kas pačiam patinka ir tiek :) Aš vistiek imčiau bent jau 40"...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1751: 2013 Spalio 17, 12:46:03 »
Mldc Sharp'as (y)
Ir kelione uz ~15k Lt dave, negana to ir laikrodi padovanojo  :H
Pasaka ne TV  :G

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1752: 2013 Spalio 22, 21:35:22 »
o dar jei ir rodytų gerai... :goodboy:

Juokauju :bedantis:

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1753: 2013 Spalio 26, 20:15:09 »
Sveiki. mano televizorius tapo visai nebenaudojamas, per metus gal tik pora dienu ziurimas, todel sugalvojau parduot. Technika greit tobuleja todel nesinori laikyt nenaudojamo, kai reikes nusipirksiu nauja.
Kokios protingos sumos galeciau prasyt uz Panasonic TX-P42X10Y ?
Bukle kiaip naujo, jokiu defektu, labai mazai ziuretas.
http://www.panasonic.dk/html/da_DK/Produkter/Viera+TV/Tidligere+modeller+Plasma/TX-P42X10/specifications/2191946/index.html
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Spalio 26, 20:19:05 sukūrė GedasQ »

Neprisijungęs Vytautas88

• Įrašai: 1166
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1754: 2013 Spalio 27, 17:14:47 »
Na ne full-hd teliko manau nelabai kam reikia, tad manau realūs pinigai būtų 700-800 litų.

Gal kam teko išbandyti Toshiba 50L2333 arba LG 47LN575S? Neapsisprendžiu kurį pirkt, smart f-jų nereikia.

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1755: 2013 Spalio 29, 08:35:43 »
laba diena, jei kam nereikia Viera 3D aktyvių akinių, nupirksiu, reikia dar dviejų :smoke:

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1756: 2013 Lapkričio 02, 22:45:30 »
netolimuose planuose naujo tv pirkimas, prisiskaiciau cia nemazai apie lcd ir plazmu kova ir galiausiai nuejau i parduotuve gyvai pasiziureti kas kaip, zodziu, reikalingas kaip suprantu gerokai virs 1 metro istr. tv, konkreciai dar nepasakysiu, nes dar negyvenu tam buste kur jis tures buti :D bet kambarys didelis, su pakankamai nedideliais langais, apziurejau kruva tv kaip rodo pasiziurejau hd ir paprastus kanalus isijungiau ir supratau, kad uz mano planuota 1000euru nelabai kazkas gaunasi, kas mano aki dziugintu vaizdo kokybe, plazmos parduotuves apsvietime atrode nekaip, pilkas, tamsus vaizdas, murzina balta, kaip is skalbimo milteliu reklamos (n) taigi, man nebloga ispudi vaizdo kokybe paliko samsung ten kazkoks 8 serijos ir sitas sony

kostenlos bilder hochladen
dar buvo vienas isskrtinis egzempliorius tai BOSE, nemaniau, kad tokiu buna  :) (berots sitas http://www.testberichte.de/p/bose-tests/videowave-ii-testbericht.html), tai padare gera ispudi, rodo gerai, o garso kokybe, tai zudanciai gera  (wow), bet jo kaina islipa stipriai is mano biudzeto (su nuolaida 4000eur)
taigi, gal kas koki pasiulyma turi koki tv pirkti mazdaug tarp 1000-1800eur, tv butu perkamas ir naudojamas Vokietijoje, jei tai turi kokios itakos, pagrind kriterijos vaizdo kokybe, kad butu patogus valdymas, visa kita ne taip svarbu, bet jei yra ir veikia, tai kodel gi ne, zaist nezaisiu, gal koki filma is usb paziuresiu ar youtube

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1757: 2013 Lapkričio 02, 22:56:41 »
Teko tą Bose pažiūrėti (gal labiau pasiklausyti) (!?)(wow) o storis tik 16cm. :G

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1758: 2013 Lapkričio 02, 23:22:08 »
siomka, plazmos prie idiotiško parduotuvių apšvietimo ir turi rodyti blogai :goodboy: Nejaugi namie pas tamstą irgi tokios lempos sukabintos?? :V Plazma gerai rodo tamsoje, prieblandoje. LCD geriau (mano nuomone niekada nerodo tikrai gerai, bet kalbama liaudyje šiek tiek kitaip) rodo esant šviesiai aplinkai. Dabar norint gero teliko išvis nepirkčiau nieko, o laukčiau žmoniškų OLED telikų kainų (+) Jie veikia plazmos principu, bet naudoja elektros kaip LCD su LED pašvietimu (y)

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1759: 2013 Lapkričio 02, 23:29:39 »
siomka, plazmos prie idiotiško parduotuvių apšvietimo ir turi rodyti blogai :goodboy: Nejaugi namie pas tamstą irgi tokios lempos sukabintos?? :V Plazma gerai rodo tamsoje, prieblandoje. LCD geriau (mano nuomone niekada nerodo tikrai gerai, bet kalbama liaudyje šiek tiek kitaip) rodo esant šviesiai aplinkai. Dabar norint gero teliko išvis nepirkčiau nieko, o laukčiau žmoniškų OLED telikų kainų (+) Jie veikia plazmos principu, bet naudoja elektros kaip LCD su LED pašvietimu (y)
nu jau ilgai laukiau, norisi kazka siuolaikisko nusipirkt, o kol as ta oled ipirksiu, tai sitas turbut jau bus uzsilenkes  :D ziuriu cia vokiskus testus ir man rodo, kad sitas panasonic yra testu lyderis, http://www.testberichte.de/p/panasonic-tests/viera-tx-l47dtw60-testbericht.html  ka apie ji gal galit pasakyt ar kazka geresnio uz ji pasiulyt?

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1760: 2013 Lapkričio 03, 00:15:29 »
nu kai OLED užšvies pilnu ekranu baltai tai nebesakysi kad mažiai elektros valgo :)
aišku to pastoviai nėra
yra OLED LG ir Samsung tai anie apie 10k baksu kaina dabar yra
gal ir dar naujesnių kokių atsirado, bet nemanau kad per metus kas stipriai su jais pasikeis
dar iki jų visas technologijas turi išsiparduoti...

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1761: 2013 Lapkričio 03, 01:08:40 »
nu kai OLED užšvies pilnu ekranu baltai tai nebesakysi kad mažiai elektros valgo :)
aišku to pastoviai nėra
gal ir dar naujesnių kokių atsirado, bet nemanau kad per metus kas stipriai su jais pasikeis
10baksu tai cia pof*k, va prasau 32500euru (wow) http://www.testberichte.de/p/sony-tests/bravia-kd-84x9005-testbericht.html

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1763: 2013 Lapkričio 03, 08:34:42 »
Tas w805 tik 100hz ekranas. Imk tada LG LA740S arba 790S (greitesnis procesorius) už tokią kainą nieko geriau nenupirktum... O jei samsas domina imk kad ir f7000 tikrai gražiau už LG rodys, bet ir kainų kategorija kita...

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1764: 2013 Lapkričio 03, 10:37:20 »
Tas w805 tik 100hz ekranas. Imk tada LG LA740S arba 790S (greitesnis procesorius) už tokią kainą nieko geriau nenupirktum... O jei samsas domina imk kad ir f7000 tikrai gražiau už LG rodys, bet ir kainų kategorija kita...
kaip pasireiškia tas "Samsas rodys geriau už LG"? :V

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1765: 2013 Lapkričio 03, 10:40:44 »
aišku to pastoviai nėra
aš gi rašiau, kad tai technologija LABAI panaši į plazmą, kuri juk irgi daugiausiai elektros valgo esant baltam ekranui ;) Kainos jau mažiau 10k $.

Ką iki jų reikia išsiparduoti? Nustotas gaminti plazmas? :-/ Jau kelis metus vietoje stovinčius LCD? :A Ogi jau viskas išsemta, dabar laukiame OLED (8-)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1766: 2013 Lapkričio 03, 10:49:49 »
nu jau ilgai laukiau, norisi kazka siuolaikisko nusipirkt, o kol as ta oled ipirksiu, tai sitas turbut jau bus uzsilenkes  :D ziuriu cia vokiskus testus ir man rodo, kad sitas panasonic yra testu lyderis, http://www.testberichte.de/p/panasonic-tests/viera-tx-l47dtw60-testbericht.html  ka apie ji gal galit pasakyt ar kazka geresnio uz ji pasiulyt?
Nežinau kiek jis De kainuoja (-) :V gerenis WT, bet jis brangesnis...

Galiu palyginti su W805 ir surašysiu DT privalumus:
twin tunner - galima tuo pat metu žiūrėti teliką ir per kitą android ar apple įrenginį žiūrėti kitą kanalą, jei telikas ir tas įrenginys prijungtas prie to pačio interneto tinklo; Afigienas dalykas (y)
Veido ir kalbos atpažinimas - nafig nereikalingas dalykas :-]
SD kortelės jungtis - labai patogus dalykas> padarei fotkes iškart dedi kortelę į teliką ir rodai, nereikia jungti kompo ar dar kokio velnio. Aš LABAI dažnai naudoju šitą dalyką (y)
Home Screen funkcija - net nežinau ar reikalingas dalykas, bet aš kartais naudoju. Turiu išsirinkęs programėles, susidėjęs jas pas save ant profilio. Kai aš būnu prie teliko, jis rodo mano ekraną, kai žmona naudojasi, rodo jos atrinktas programėles.
Va čia angliškai paaiškinta:
https://www.youtube.com/watch?v=8GTu6Dvxmw8

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1767: 2013 Lapkričio 03, 14:09:55 »
Nežinau kiek jis De kainuoja (-) :V gerenis WT, bet jis brangesnis...

Galiu palyginti su W805 ir surašysiu DT privalumus:
twin tunner - galima tuo pat metu žiūrėti teliką ir per kitą android ar apple įrenginį žiūrėti kitą kanalą, jei telikas ir tas įrenginys prijungtas prie to pačio interneto tinklo; Afigienas dalykas (y)
Veido ir kalbos atpažinimas - nafig nereikalingas dalykas :-]
SD kortelės jungtis - labai patogus dalykas> padarei fotkes iškart dedi kortelę į teliką ir rodai, nereikia jungti kompo ar dar kokio velnio. Aš LABAI dažnai naudoju šitą dalyką (y)
Home Screen funkcija - net nežinau ar reikalingas dalykas, bet aš kartais naudoju. Turiu išsirinkęs programėles, susidėjęs jas pas save ant profilio. Kai aš būnu prie teliko, jis rodo mano ekraną, kai žmona naudojasi, rodo jos atrinktas programėles.
Va čia angliškai paaiškinta:
https://www.youtube.com/watch?v=8GTu6Dvxmw8
WT pagal testu ivertinimus lygiai toks pat, bet jis plasma, o DT 47coliu kainuoja apie 1700eur http://www.saturn.de/mcs/product/PANASONIC-TX-L47DTW60,48352,474978,624315.html?langId=-3 ir dar, turbut, reiketu bet kokiu atveju pagalvoti apie 5metu garantija?
sd korteles jungtis visiskai nereikalinga, nes ta pati fotika per usb prijungus puikiai galima ziueti foto, netraukinejant sd korteles,
o kaip apskritai tie panasonic lcd televizoriai, verti jie tu pinigu ar kazkas geriau galima uz tokia kaina paimti, suprantu, kad ju plazmos tikrai geros, bet kolkas linkstu prie lcd, nes cia skaiciaiu apie tai, kad panasonic perpirko kinai :think:

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1768: 2013 Lapkričio 03, 14:48:06 »
su skaitymu problemos tamstai (+) Ne Panasonic, o Philips perpirko kinai :goodboy:
Panasonic WT yra LCD, o ne plazma ;)
ZT, VT, GT, ST - plazmų serijos.
Dėl garantijos tai tik paties asmeninis sprendimas. Savo dabartiniam neturiu šito (-)
O kam tie laidai prie teliko, nejaugi geriau dar vienas besimėtantis laidas, nei išimti SD kortelę ir ją įdėti į teliką? :) Aš anksčiau irgi to nenaudojau, dabar tegu eina tie visi laidai (h) Kortelę dedu tiek į kompą, tiek į teliką (+)

Panasonic į savo LCD deda IPS ekranus. Čia apie juos šiek tiek rašo http://en.wikipedia.org/wiki/IPS_panel ekranai tikrai geri.

Koks žiūrėjimo atstumas pas tamstą? Gal reikėtų pagalvoti apie didesnį ekraną, nei 47"? :V
Čia ET serijos apžvalga http://nismoandpc.blogspot.com/2013/08/panasonic-tx-l47et60e-apzvalga.html
Dabar kaip tik daroma DT serijos, laukiu palyginimui ar apsimoka pirkti ET ar vis tik pasitaupius pirkti DT.

Aš pats buvau kategoriškai prieš plazmas, kol negavau vienos dovanų vestuvių proga :) Pradžioje atrodė neryškus vaizdas, spalvos blankios ir t.t. Dabar nematau nė vieno LCD, kuris rodytų gerai (-) Kaimynai, kurie pas mane buvo svečiuose irgi nutarė nusipirkti šiais metais plazmas, kol dar jų yra ir lauks dar kelis metus, kol pasirodys OLED :)

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1769: 2013 Lapkričio 03, 15:11:52 »
su skaitymu problemos tamstai (+) Ne Panasonic, o Philips perpirko kinai :goodboy:
Panasonic WT yra LCD, o ne plazma ;)
ZT, VT, GT, ST - plazmų serijos.
Dėl garantijos tai tik paties asmeninis sprendimas. Savo dabartiniam neturiu šito (-)
O kam tie laidai prie teliko, nejaugi geriau dar vienas besimėtantis laidas, nei išimti SD kortelę ir ją įdėti į teliką? :) Aš anksčiau irgi to nenaudojau, dabar tegu eina tie visi laidai (h) Kortelę dedu tiek į kompą, tiek į teliką (+)

Panasonic į savo LCD deda IPS ekranus. Čia apie juos šiek tiek rašo http://en.wikipedia.org/wiki/IPS_panel ekranai tikrai geri.

Koks žiūrėjimo atstumas pas tamstą? Gal reikėtų pagalvoti apie didesnį ekraną, nei 47"? :V
Čia ET serijos apžvalga http://nismoandpc.blogspot.com/2013/08/panasonic-tx-l47et60e-apzvalga.html
Dabar kaip tik daroma DT serijos, laukiu palyginimui ar apsimoka pirkti ET ar vis tik pasitaupius pirkti DT.

Aš pats buvau kategoriškai prieš plazmas, kol negavau vienos dovanų vestuvių proga :) Pradžioje atrodė neryškus vaizdas, spalvos blankios ir t.t. Dabar nematau nė vieno LCD, kuris rodytų gerai (-) Kaimynai, kurie pas mane buvo svečiuose irgi nutarė nusipirkti šiais metais plazmas, kol dar jų yra ir lauks dar kelis metus, kol pasirodys OLED :)
sumaisiau su VT, nu jo philips ne panasonic :bedantis: atstumas kol kas neaiskus, bet bus 3-4m, manau, tai kaip supratau, panasonic gamina vienus geriausiu lcd? ir kaip ir verta rinktis, nes samsung 6 ir 7 klases man gyvai kazko rode prastai parduotuvej, gal antenos kazkokios prastos, 8 serija jau rode geriau :V 

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1770: 2013 Lapkričio 03, 15:22:15 »
Samsung nėra blogi (-) LG irgi geri top klasės, jie irgi naudoja IPS ekranus (+) Sharp neblogi modeliai (+) Pasižiūrėk kas pačiam aptinka, tą ir pirk (+)

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1771: 2013 Lapkričio 03, 16:35:44 »
Samsung nėra blogi (-) LG irgi geri top klasės, jie irgi naudoja IPS ekranus (+) Sharp neblogi modeliai (+) Pasižiūrėk kas pačiam aptinka, tą ir pirk (+)
tai va kad nzn kas man patinka, parduotuvej tai viena, o kai parsinesi namo, tai gali jau ir nebepatikt, ziuriu as i ta eile tv viena prie kito ir matau skirtingus apsvietimus, skirtingus vaizdo parametrus, bet is kur zinot gal ten prireguliavo kas pulteli pasiemes, nes cia vokietijoj pasiimi pulteli ir reguliuoji ta tv kaip nori, jungineji kanalus, tai cia kai prireguliuota buna, tai sunku ir apsisprest ir savo "zvairom" akim pasitiket, nes neesu ekspertas, sunku apsisprest koks vaizdas man bus priimtinas kiekviena diena ziuret i ji, gal vargins gal dar kazkas, zodziu, problema nemaza issirinkt poreikius tenkinanti tv uz gera kaina

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1772: 2013 Lapkričio 03, 17:00:21 »
tai va kad nzn kas man patinka, parduotuvej tai viena, o kai parsinesi namo, tai gali jau ir nebepatikt, ziuriu as i ta eile tv viena prie kito ir matau skirtingus apsvietimus, skirtingus vaizdo parametrus, bet is kur zinot gal ten prireguliavo kas pulteli pasiemes, nes cia vokietijoj pasiimi pulteli ir reguliuoji ta tv kaip nori, jungineji kanalus, tai cia kai prireguliuota buna, tai sunku ir apsisprest ir savo "zvairom" akim pasitiket, nes neesu ekspertas, sunku apsisprest koks vaizdas man bus priimtinas kiekviena diena ziuret i ji, gal vargins gal dar kazkas, zodziu, problema nemaza issirinkt poreikius tenkinanti tv uz gera kaina
tada reikia BŪTINAI žiūrėti nustatymus. Prie parduotuvinio apšvietimo normaliausiai gali rodyti dynamic režimas, o namie akys išvarvėti gali jį žiūrint.

Pasirink modelius, kuriuos rekomenduoja internete ir lygink parduotuvėje tik juos.
PATS eik į nustatymus ir žiūrėk, kad būtų CINEMA ar kažkas panašaus profilis.
Tada lygink vaizdą televizijos arba nusinešk savo USB flash'e filmą kokį ar klipą geros kokybės, matysi kaip rodo juos.

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1773: 2013 Lapkričio 03, 17:14:53 »
tada reikia BŪTINAI žiūrėti nustatymus. Prie parduotuvinio apšvietimo normaliausiai gali rodyti dynamic režimas, o namie akys išvarvėti gali jį žiūrint.

Pasirink modelius, kuriuos rekomenduoja internete ir lygink parduotuvėje tik juos.
PATS eik į nustatymus ir žiūrėk, kad būtų CINEMA ar kažkas panašaus profilis.
Tada lygink vaizdą televizijos arba nusinešk savo USB flash'e filmą kokį ar klipą geros kokybės, matysi kaip rodo juos.
supratau viena, kad reikes dar koki menesi pasigilint internete skaitinejant apie tv, po to issirinkt parduotuvese modeli koki ir laukt kalediniu nuolaidu tam modeliui :D

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį