Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LCD/LED, LCD, PDP TV pasirinkimas  (Skaityta 328124 kartus)

Neprisijungęs Grishman

• Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Re: LCD TV pasirinkimas
« Atsakymas #150: 2010 Lapkričio 06, 21:01:56 »
nusipirkau pries menesi samsunga le37c550. pilnai patenkina visus mano norus. ypac gerai,kad per tinkla su kompu bendrauja,pats softa atsinaujina per intera savarankiskai prisijunges,supranta visus vaizdo formatus,ypac nustebino,kad skaito nespausta full hd,38 gb filma suka nespringdamas :D nezinau,kol kas pilnai patenkintas :)
Kaip tą HD filmą leidi? Per Blu-Ray grotuvą ar nuo kompo per HDMI laidą? nes pas mane taip darant su 1080p dauguma atvejų atsiranda jau pačiam kompe problema, kad tiesiog nesugeba patempti tokio krūvio, 720p eina be problemų...
na leidzia pats telikas,jis sujungtas su kompu per LAN,o kompas pas mane ganetinai raumeningas,tai kolkas problemu nekyla :D HDMI kabeli nusitiest iki kompo brangoka,kadangi kompas kitame kambario gale,tai kabelis apie 200 litu kainuoja,o per LAN visos bedos issisprendzia. butent del to ieskojau teliko su LAN jungtimi :)
Geras... net nežinojau, kad ir taip galima :D koks softas kompui rekalingas, kad taip daryti? Šiap telikas yra Sony KDL EX700, yra LAN jungtis ir yra WiFi ready tik reik jam dar Wireles adapterio ir kaip supratau, galima visiškai be laidų apsieiti?