Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LCD/LED, LCD, PDP TV pasirinkimas  (Skaityta 328087 kartus)

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
Re: LCD TV pasirinkimas
« Atsakymas #150: 2010 Lapkričio 06, 20:57:21 »
 as per hdmi irgi leidziu  :D 5 metrai 100litu, pakanka pilnai...

Neprisijungęs Grishman

• Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #151: 2010 Lapkričio 06, 21:01:56 »
nusipirkau pries menesi samsunga le37c550. pilnai patenkina visus mano norus. ypac gerai,kad per tinkla su kompu bendrauja,pats softa atsinaujina per intera savarankiskai prisijunges,supranta visus vaizdo formatus,ypac nustebino,kad skaito nespausta full hd,38 gb filma suka nespringdamas :D nezinau,kol kas pilnai patenkintas :)
Kaip tą HD filmą leidi? Per Blu-Ray grotuvą ar nuo kompo per HDMI laidą? nes pas mane taip darant su 1080p dauguma atvejų atsiranda jau pačiam kompe problema, kad tiesiog nesugeba patempti tokio krūvio, 720p eina be problemų...
na leidzia pats telikas,jis sujungtas su kompu per LAN,o kompas pas mane ganetinai raumeningas,tai kolkas problemu nekyla :D HDMI kabeli nusitiest iki kompo brangoka,kadangi kompas kitame kambario gale,tai kabelis apie 200 litu kainuoja,o per LAN visos bedos issisprendzia. butent del to ieskojau teliko su LAN jungtimi :)
Geras... net nežinojau, kad ir taip galima :D koks softas kompui rekalingas, kad taip daryti? Šiap telikas yra Sony KDL EX700, yra LAN jungtis ir yra WiFi ready tik reik jam dar Wireles adapterio ir kaip supratau, galima visiškai be laidų apsieiti?

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #152: 2010 Lapkričio 06, 21:16:17 »
pas mane samsungui eina SAMSUNG PC SHARE MANAGER programyte. atsisiusti galima is samsung puslapio. jungiasi taip:is kompo i bevieli routeri(nes yra laptopas namie),ir is routerio i telika. galima naudoti ir be kabelio,isikisa tas adapteris,taciau nepirkau as jo,jo kaina apie 200 litu. tada galima apseiti be laido.

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs VooDoo

• Įrašai: 3802
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #154: 2010 Lapkričio 09, 00:24:37 »
tai man is 5metru ziureti i 58''  :D as manau perdaug jau :)
nuoroda seip gera :)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #155: 2010 Lapkričio 09, 08:14:33 »
na viskas priklauso nuo signalo, jei HD signalas, tai visai normalu, jei SD ir dar lietuviškos kokybės, tai pilnai ir kokių 46" ;)
Nežinau kokia Anglijoje kokybė, bet bent jau Lt transliuojamų televizijų kokybė yra tragiškas (n) Dėl to visi pripratę iš 3-4m žiūrėti 32" LCD telikus.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #156: 2010 Lapkričio 09, 10:53:42 »
na viskas priklauso nuo signalo, jei HD signalas, tai visai normalu, jei SD ir dar lietuviškos kokybės, tai pilnai ir kokių 46" ;)
Nežinau kokia Anglijoje kokybė, bet bent jau Lt transliuojamų televizijų kokybė yra tragiškas (n) Dėl to visi pripratę iš 3-4m žiūrėti 32" LCD telikus.

skaitmenine pas mane visai kulturingai rodo :V

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #157: 2010 Lapkričio 09, 11:20:18 »
pas mane jau irgi skaitmeninė, rodo padoriai, bet iki gero signalo ir gero vaizdo dar toli toli...

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #158: 2010 Lapkričio 09, 11:36:00 »
kai buvau italijoj, ten futbola teko stebeli per HD kanalus. vaizdas skiriasi (+)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #159: 2010 Lapkričio 09, 11:40:47 »
kai buvau italijoj, ten futbola teko stebeli per HD kanalus. vaizdas skiriasi (+)
au ir 3D pradedami transliuoti, pas mus dar tik skaitmena po truputį ateina :V Bananaland'as...

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #160: 2010 Lapkričio 09, 11:57:38 »
latvijoj ir estijoj analogine jau isjungta, o pas mum tik po poros metu :-] turbut batka irgi greiciau isjungs :D

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #161: 2010 Lapkričio 09, 14:02:53 »
Sporta per gala irgi HD jau rodo
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #162: 2010 Lapkričio 09, 14:12:12 »
latvijoj ir estijoj analogine jau isjungta, o pas mum tik po poros metu :-] turbut batka irgi greiciau isjungs :D
pasidomėk prieš teigdamas tai 100% ;) Mano nuomone, tu klysti (h)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #163: 2010 Lapkričio 09, 14:31:56 »
pasidomėk prieš teigdamas tai 100% ;) Mano nuomone, tu klysti (h)

butent ka teikdamas? del batkos tikrai negarantuoju, bet kad latvijoj isjungta tai 100%

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #164: 2010 Lapkričio 09, 14:52:56 »
butent ka teikdamas? del batkos tikrai negarantuoju, bet kad latvijoj isjungta tai 100%
Latvijoje ir Estijoje išjungta šią vasarą, be jokių problemų, bet dėl kitų šalių tai nereikia taip drastiškai teigti.
pas mus irgi reikėtų nuo naujų išjungti, vistiek niekas nepasikeis per tuos likusius porą metų...

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #165: 2010 Lapkričio 09, 15:07:08 »
Nusipirkau Panasonic TX-P42X20E, taciau niekaip nesugebu paleisti filmu is SD korteles. Formatai pagal instrukcija teisingi, bet idejus kortele i TV raso, kad nera ka nuskaityti is korteles. Gal kas zinot kur slieku ieskoti?
gal kortele NTFS ? nes kiek zinau tokie reikalai skaito dazniausiai FAT32  :)

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #166: 2010 Lapkričio 09, 15:25:19 »
skaitp tiek ntfs tiek fat32 pas mane ant samsungo

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #167: 2010 Lapkričio 09, 15:54:45 »
ar kas nors kalbėjo apie Samsung ?? :V
Tiek Samsung, tik LG kiša visur filmų skaitymus, tuo tarpu rimti gamintojai Philips, Sony, Panasonic šią funkciją deda tik į rimčiausius modelius.

Norint žiūrėti filmus per X20 serijos modelius reikia, kad jie būtų išsaugoti AVCHD arba S-video formatu, kas reiškia nufilmuotus kamera. Iš interneto parsisiųsti filmai netinka.

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #168: 2010 Lapkričio 09, 17:07:38 »
SD kortelės jungtis, kaip jau ir minėjau rodo tik jpg ir kamera filmuotus vaizdus.

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #169: 2010 Lapkričio 09, 17:09:27 »
ar kas nors kalbėjo apie Samsung ?? :V
Tiek Samsung, tik LG kiša visur filmų skaitymus, tuo tarpu rimti gamintojai Philips, Sony, Panasonic šią funkciją deda tik į rimčiausius modelius.

Norint žiūrėti filmus per X20 serijos modelius reikia, kad jie būtų išsaugoti AVCHD arba S-video formatu, kas reiškia nufilmuotus kamera. Iš interneto parsisiųsti filmai netinka.
as kalbejau apie FAT ir NTFS. nereikia galvoti,kad tu zinai viska,o kiti nezino nieko. o tavo ''rimtos''  firmos tegu deda ka nori. sekmes toliau svieciant liaudi (h)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #170: 2010 Lapkričio 09, 17:11:55 »
as kalbejau apie FAT ir NTFS. nereikia galvoti,kad tu zinai viska,o kiti nezino nieko. o tavo ''rimtos''  firmos tegu deda ka nori. sekmes toliau svieciant liaudi (h)
šiaip geriau naudoti FAT. Nesakau aš, kad žinau viską ir nesakau, kad kiti nieko nežino.
Nesakau, kad Samsung ar LG blogi produktai, tiesiog jie orientuoti į šiek tiek kitokią publiką. Į pigesnius modelius deda tai, ką kiti gamintojai deda tik į brangesnius, siūlo pigius modelius, kurie vaizdo kokybe šiek tiek atsilieka. Lietuva juk yra šalis, kur žmonės nori pigiai ir gerai (y)
Tai čia ir tinka pigesni Korėjiečių gamintojų produktai.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 09, 17:15:53 sukūrė Tom4s »

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #171: 2010 Lapkričio 09, 17:14:04 »
tai ir sutarem ;)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #172: 2010 Lapkričio 09, 17:18:11 »
tai ir sutarem ;)
nereikia pykti tiktai (-) Šiais laikais blogų produktų nelabai jau yra, tačiau kas liečiai vaizdo kokybę, vistik ne visi gamintojai yra lygūs.

Neprisijungęs Grishman

• Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #173: 2010 Lapkričio 10, 11:36:27 »
Latvijoje ir Estijoje išjungta šią vasarą, be jokių problemų, bet dėl kitų šalių tai nereikia taip drastiškai teigti.
pas mus irgi reikėtų nuo naujų išjungti, vistiek niekas nepasikeis per tuos likusius porą metų...
Pasikeis :E garaže mažas šilelis nieko nerodys :-{ :D priedų ir antenų į garažą tikrai nesiinstaliuosiu, kad besidarbuojant galima butų kažką daugiau apart muzikos pasiklausyti :-]

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #174: 2010 Lapkričio 10, 11:45:58 »
reikia pamineti, kad ir automobiliuose imontuotos senesnes sistemos nebeveiks :(