Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LCD/LED, LCD, PDP TV pasirinkimas  (Skaityta 330843 kartus)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
Re: LCD/LED, LCD, PDP TV pasirinkimas
« Atsakymas #1125: 2012 Lapkričio 30, 21:18:00 »
Minde, ko tu toks piktas ?? :V Jei nesiseka gyvenime ar šiaip norisi pasikabinėti yra elektros stulpas - jis viską išklausys ką nori pasakyti ;)

Ne paslaptis, kad aš dirbu vienam iš gamintojų, bet atkreipk dėmesį į tai, kad ne vien to gamintojo produktus siūlau įsigyti (h) Jei plazma, tai nematau kitų variantų, jei LCD tada jau variantų tikrai nemažai. Jei matau, kad matyčiau, kad mano atstovaujamas produktas yra š, tikrai nesiūlyčiau nė vienam pažystamam žmogui to produkto, šiuo atveju tikrai žinau, kad mano siūlomas modelis yra geras.

Samsung'o nemėgstu visiškai, ką iš to gamintojo turėjau, išskyrus kompo monitorių, kurio beveik nenaudoju, viskas nuvylė. Siurblys visiškai netikęs, mobilų žmona turėjo vieną iš pirmųjų, visiškai netikęs (dabar jau pagerėjo labai stipriai kokybė). Televizoriaus neturėjau ir bent jau pokolkas nematau verto įsigyti, tuo pat metu Sharp turi tikrai modelių, kuriuos įsigyčiau ir turėčiau gerą daiktą.

Pavyzdžiui praeitais metais tikrai patardavau pirkti iš LCD Philips, po to, kai juos nupirko kiniečiai ir atsiliepimai apie vaizdo kokybę suprastėjo, niekam nebesiūlau (-)