Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LCD/LED, LCD, PDP TV pasirinkimas  (Skaityta 330923 kartus)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
Ats: LCD/LED, LCD, PDP TV pasirinkimas
« Atsakymas #1100: 2012 Lapkričio 25, 23:43:57 »
ok, pasivarčiau čia keletą naujesnių puslapių, bet veikiausiai mano poreikiai paprastesni nei viršmetriniai ar plazminiai ekranai .

Tik vakar pradėjau žiūrėti kaip kaip su kuo, bet pirmi reikalavimai buvo nebrangus TV miegamajame kambaryje.

Vienas geriausių funkcionalumo ir kainos santykių, kokį tik radau per porą dienų iki 1100lt buvo Philips 32PFL3517H/12 (ką tas 'slaš dvylika' reiškia nzn, tikiuosi ne tik prie automobilinio akumo jungti). Kainos LT parduotuvėse nuo 1140. panaudojimo paskirtis:
žiūrėti KTV + keletą nekoduotų skaitmeninių kanalų;
pasijungti platesniame ekrane kompą ir dribsant nuo lovos valdyti (įsigijus bluetooth klaviatūrą);
vienam ar su kompanija pažiūrėti kai kada įdomesnį filmą (HD ar FullHD);

Mačiau yra jam LAN jungtis (wireless routeris jau yra namie, tai kažką neblogo bus galima nuveikti), HDMI bent kol kas tikrai pakaks (xbox'ai tikrai toli ateity). Esant stipresnio garso poreikiui ant ausinių lizdo pakabinsiu 2.0 microlab pro 1 garsiakalbius.

gal čia truputėl ir ne tiksliai ontopic, bet dar vienas klausimas: ar ant KTV laido galima pakabinti du televizorius? ko reikėtų? skirstytuvo? Ar jis su signalo stiprintuvu reikalingas?