Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LCD/LED, LCD, PDP TV pasirinkimas  (Skaityta 330900 kartus)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
neciupinejau gyvau asus tai nepasakysiu. gal verta del hardo,kad 3.5 smeigiasi,o jis pigesnis...
mane tai uzknistu kad jis pastoviai zirstu miegajam,todel mastau opcija routeri pasikeist su torrent ir usb funkcijom.
pasistatytum tam skirtą įrenginį ir nereiktų iš š sviesto spaust  :goodboy:

pvz zyxel nsa 325

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
TX-P50VT30E tik 3.500Lt (gal dar pasiderėtumėm minimaliai) :V Nejaugi niekam nereikia super teliko už mažą kainą??

P.S. Likę dar keturi metai garantijos (!)

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
eik tu akmenaut neerzines! :-{ butinai taip,kai ner licnos kapeikos islenda visokio gerio debesis :-{ :think:

Neprisijungęs Gintulis

• Įrašai: 39
    • Žiūrėti profilį
Na va, būtum prieš mėnesiuką pasiūles, būčiau nupirkęs, o tas TX-P50ST50E nupirktas,  kažko jis man įtartinai rodo. Nustačius ant peržiūros režimo dinaminis, prasčiau rodo, negu ant normalaus. :think: prasčiau net, už, prieš metus pirkta TX-P42G30 :A

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
Gintuli, išjunk tą dinaminį ir daugiau niekada nejunk (!) Naudok KINAS režimą.

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
eik tu akmenaut neerzines! :-{ butinai taip,kai ner licnos kapeikos islenda visokio gerio debesis :-{ :think:
geras dalykas ilgai neužsibus, nes kaina tikrai gera. Plius komplektacija pilnesnė nei naujo teliko ir garantija ilgesnė (y)

Neprisijungęs Gintulis

• Įrašai: 39
    • Žiūrėti profilį
Tom4s, aš jo nelaikau įjungęs, čia tik pabandymui. Laikau ant normalus, arba kinas. (+)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
Tom4s, aš jo nelaikau įjungęs, čia tik pabandymui. Laikau ant normalus, arba kinas. (+)
(y)
Dinaminis režimas tai pavyzdys kaip negalima naudoti teliko :-] Svarbu, kad Kinas, Tikras kinas ir THX (pas VT ir GT, nepamenu dėl ST) pilnai patenkina visus reikalavimus (y)

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
Sveiki :) gal kas turit Sharp LC60LE740E ka gero galit papasakot, ka blogo.. :) Gal kam teko ciupinti kaip rodo  :O nes nelabai randu kur gyvai ji paziureti... O atsiliepimu randu tik Vokiskai...  (H-)

http://www.sharp.lt/cps/rde/xchg/lt/hs.xsl/-/html/product-details.htm?product=LC60LE740E&cat=111

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
Sveiki :) gal kas turit Sharp LC60LE740E ka gero galit papasakot, ka blogo.. :) Gal kam teko ciupinti kaip rodo  :O nes nelabai randu kur gyvai ji paziureti... O atsiliepimu randu tik Vokiskai...  (H-)

http://www.sharp.lt/cps/rde/xchg/lt/hs.xsl/-/html/product-details.htm?product=LC60LE740E&cat=111
geras telikas (y) Norint gyvai pamatyti tokį gali susidaryti problemų, nes dažniausiai pardavėjai nelaiko tokių modelių pas save, o vežasi pagal užsakymus... Man perkant tokio dydžio teliką norėtųsi FULL LED su kontroliuojamu zonų pašvietimu :V Šis, deja tik Edge LED.

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
jei neklystu PNV topocentre toks stovi,bet galiu klysti. buvau priejes,toooooks gerulis :bedantis:

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
jei neklystu PNV topocentre toks stovi,bet galiu klysti. buvau priejes,toooooks gerulis :bedantis:
geras geras, jei ne Panasonic plazmą, tikrai rinkčiausi Sharp LCD :) (+)

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
o ka teko girdeti apie nauja sharp isradima? tipo nebe rgb,o dar ir geltona lyg dadejo... maciau pardavime sharpa su ta nauja sistema,idomu ar ispustas reikalas ar tikrai kazkuo geriau?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Na tema apie TV, bet aš pabandysiu užklausti apie daiktą skirtą TV.
Tep jau nutiko, kad įsitaisiau šiokią tokią video muilinę, ant kurios galima uždėti 3D filmavimui skirtą objektyvą

Tad pilna reklamos kaip nuostabu, tačiau gal būtų koks komentaras iš realybės ir draugiškos pusės.
Ar jo pakankama išgauti pakankamai gilų 3D efektą? Ar giliam efektui reikia dar spec įrangos, programų ir tra lia lia...
Stam, gal esi matęs kas gaunasi?
3D TV neturiu, tai ir pažiūrėti nėra kaip, tad youtube vizualiai bevertis mano atveju

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
geras telikas (y) Norint gyvai pamatyti tokį gali susidaryti problemų, nes dažniausiai pardavėjai nelaiko tokių modelių pas save, o vežasi pagal užsakymus... Man perkant tokio dydžio teliką norėtųsi FULL LED su kontroliuojamu zonų pašvietimu :V Šis, deja tik Edge LED.

Bet manau normaliam naudojimui namie Žiurėti tv filmus xbox ;) tai Edge tikrai nebus jau taip blogai... Nu aišku neskaičiau visos šios temos, mane tik vienas dalykas neramina, 100hz cia normalu? nes kai paziuri samsung lg ir t.t ten lipa 400 ir t.t o cia tik 100hz.. Gal kas ka turit pasiulyti iki 5000lt kad butu LCD/LED nuo 60coliu... :) bei gal kas žino kur galima geresne kaina gauti sita SHARP, nes Lenkijoje radau 4500lt.. :)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
Na tema apie TV, bet aš pabandysiu užklausti apie daiktą skirtą TV.
Tep jau nutiko, kad įsitaisiau šiokią tokią video muilinę, ant kurios galima uždėti 3D filmavimui skirtą objektyvą
<...>
Tad pilna reklamos kaip nuostabu, tačiau gal būtų koks komentaras iš realybės ir draugiškos pusės.
Ar jo pakankama išgauti pakankamai gilų 3D efektą? Ar giliam efektui reikia dar spec įrangos, programų ir tra lia lia...
Stam, gal esi matęs kas gaunasi?
3D TV neturiu, tai ir pažiūrėti nėra kaip, tad youtube vizualiai bevertis mano atveju
hm... Teko naudoti, minimaliai teko žiūrėti. Pakalbink mane pirmadienį, galėsiu padėti išbandyti praktiškai ;)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
Amigos, jau buvau rašęs šioje temoje ne vieną kartą - tikėti korėjiečių rašomais skaičiais NEGALIMA. Japonai dėl to praranda daug pirkėjų, nes kelis metus nesuprato, kad žmonės mato tuos išgalvotus skaičius ir perka :-] Kai tik pradėjau dirbti šioje srityje prasidėjo tos nesąmonės su milijoniniais kontrastais :A Rašo ant teliko 5.000.000 : 1, o realus vos vos siekia 1.500 : 1 :F

Mano nuomonė:
Žiūrėti filmus - tik plazma dėl natūralaus vaizdo ir ženkliai geresnio realaus kontrasto;
Žiūrėti tv - mūsų transliacijos plazma ženkliai geriau, nes ji sugeba iš š paspausti šiek tiek vaško, kas padeda pagerinti vaizdą;
Xbox - vėlgi plazma geriau :-] Jos atsako laikas 0,0001ms, pas geriausius LCD 2-3ms ;) Input lag'ai pas LCD taip pat didesni. Minusas plazmos - jei žaidžiama tikrai daug, galimas vaizdo išlikimas (n)
Su biudžetu iki 5.000Lt rinkčiausi: http://www.mediashop.lt/vaizdo-ir-garso-technika/televizoriai/plazminiai-televizoriai/tx-p55st50e-panasonic-plazminis-televizorius

Dėl Sharp gali bandyti kreiptis www.trajektorija.lt jie tiesioginis atstovas, tai pasiūlys tikrai ką gali (neatmetu galimybės, kad gamintojas Lenkijos rinkai siūlo geresnes kainas dėl didesnių kiekių pirkimo ir t.t.).

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ats: LCD/LED, LCD, PDP TV pasirinkimas
« Atsakymas #1043: 2012 Lapkričio 05, 13:36:09 »
Labadiena,

gal kas gyvai matęs ar giliai domėjęsis pasakys - ar verta pirkt Samsung PS51E8000 plazmą?

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1044: 2012 Lapkričio 05, 13:57:48 »
Labadiena,

gal kas gyvai matęs ar giliai domėjęsis pasakys - ar verta pirkt Samsung PS51E8000 plazmą?
Matęs, domėjėsis. Už kiek gauni? Nuo to priklauso ar verta :-]

Dėl ko klausiu - TX-P50VT50E kainuoja panašiai (manau apie 500Lt skirtumas čia neturėtų stipriai žaisti, kai kaina vistiek apie 5000Lt sukasi), yra nepalyginamai geresnis, bet pralošiamas vienas colis :V Samsung'o modelis neprastas, bet iki VT50 jam dar toli plaukti (+)
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Lapkričio 05, 14:01:32 sukūrė Tom4s »

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1045: 2012 Lapkričio 05, 14:02:22 »
P.S. Čią sau žiūri? Lietuvoje pirkti nori ar kur kitur? :)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1046: 2012 Lapkričio 05, 14:05:18 »
matai, viskas būtų kaip ir ok, bet dabar šiuo priedėlių šlavimo periodu sunku prisibraut iki konsultantų ir paprašyt po meniu panaršyt, kas telike, turinčiame smart funkcijas, tikrai ne paskutinėj vietoj  :V ypač turint omeny samsungo samygo.wiki  :think:

Ar įmanoma kažkokiu būdu palyginti draugiškumą vartotojui, paprastumą naudotis ir naudojimo galimybes tarp samsungo ir panasonico šių modelių?

O už kiek gaunu  :think: slidus klausimas  :bedantis: už kiek panasonicą gautum ? :bedantis: :bedantis:

Žiūriu sau, noriu pirkt Lietuvoje, atsiskaitymas lizingu

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1047: 2012 Lapkričio 05, 14:08:25 »
Samsung'o smart funkcijos rimtesnės. Pas mane yra TX-P55VT50E, tai viskas yra ko reikia man, nežinau kokie tamstos poreikiai :V

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1048: 2012 Lapkričio 05, 14:15:30 »
Samsung'o smart funkcijos rimtesnės. Pas mane yra TX-P55VT50E, tai viskas yra ko reikia man, nežinau kokie tamstos poreikiai :V
sunku pasakyt nebandžius  :think:
gal būtų klausimą taip įmanoma sudėliot - ar geresnės ir rimtesnės samsung smart funkcijos atsveria galimą panasonico geresnę vaizdo kokybę ar ne  :V nes kaina, kaip suprantu, panašiuose rėmuose +-
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Lapkričio 05, 14:19:22 sukūrė mega »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1049: 2012 Lapkričio 05, 15:00:39 »
Jei norėsi per TV paleisti skalbenkę - Samsungas manau bus geresnis :D
Vieni perka galimybes, kiti vaizuoklį