Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Langu tamsinimas  (Skaityta 133843 kartus)

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
Re: Langu tamsinimas
« Atsakymas #700: 2016 Kovo 10, 22:25:24 »
O tai kaip jie matys turi ta plevele ABE ar ne >? Tai faktiskai reik popierius kazkokius turet ? Klausiu todel kad mano turimoje auto, pirkta in Germany, langai uzniaukti, galas daugiau priekis maziau, bet vistiek priekis atrodo daugokai, su matuokliu dar netikrinau, bet buvau nuvezes ale rimtiem niaukejam parodyt, tai ziurejo ziurejo ir sako "atrodo kad yra plevele, bet jeigu ji istikruju yra tai darbas atliktas laaabai gerai, mes dar taip nepadarom" :) Pagal VIN raso kad langai '"Privacy" heat-insulating glass'. Pagal viska tai yra plevele, nes ant priekiniu duru stiklu matosi pabraizymai, tai va visishkai nebesuprantu kaip yra istikruju  :think:
jei mato, kad tamsinta, tai turi tureti bet kuriuo atveju dokumentus (ABE), cia Porsche ar kokiai masinai? Privacy, manau, bus is gamyklos tamsinti, pas mane pvz bmw visi langai tamsinti org. jei kalbant apie soninius tai komplektacijoj stovi Climate Comfort Laminated Glass ir atidarius langa matosi, kad jie dvigubi ir matosi plevele tarp ju, eina ne iki pacio krasto, lieka kokie 2mm skaidrus stiklas, kalbant apie priekini stikla irgi matosi, kad plevele viduj, prie lietaus daviklio yra plotelis, kur jos nera