Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Langu tamsinimas  (Skaityta 131854 kartus)

Neprisijungęs Zuvedriukas

• Įrašai: 2086
    • Žiūrėti profilį
Re: Langu tamsinimas
« Atsakymas #350: 2010 Birželio 18, 09:44:11 »
sudarankiai tamsina jei kampai pradeda atsilupinet. jei tamsintojas viska gerai issivalo ir moka klijuoti, nereikia ir tu langu isiminet. kitas dalykas po tamsinimo negalima darinet langu pora paru, kol pilnai isdziuna vanduo su muilais. jei jis nepraejus tam laikui darinejo langus tai nieko nuostabaus kad atsilupo. arba tamsintojai p o ch ui stai buvo, bile tik uzmest plionke ir atiduot uzsakovui

Neprisijungęs Oizo

• Įrašai: 1405
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #351: 2010 Birželio 18, 10:12:48 »
tamsintojai buvo sudarankiai veikiausiai.

Neprisijungęs quattro20v

• Įrašai: 885
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #352: 2010 Birželio 18, 18:17:29 »
jei atsilupa plevele tai paprasciausiai buvo neisvalytas langas gerai arba blogai ispjauta plevele (sneku apie tamsinma neisemus lango) arba zmogus eme iskart darinet. as vienam buvau uztamsines ziema ir kita diena paskambino su didziausiais priekaistais kad lupasi plevele...  langai buvo iskart darineti ir taip suvaryta plevele. sako cia tokias k... veziojausi parukyt norejo tai darinejo  :-] siaip geru oru ir su fenu gerai prikeitenes krastus leidziu darinet iskart, esu isbandes su savo langais :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #353: 2010 Birželio 19, 00:03:08 »
bet vistiek nepatartina is kart darinet, fairy'io taip greit neisgarinsi, yra tikimybe, kad atsilups, geriau apsidraust, kad negrizt u i garantini   :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #354: 2010 Liepos 08, 22:33:00 »
nu va, as jau katik apsiforminau  :V  tamsinti pas mane visi langai 15 proc plevele, "ipuciau" 59,9 %, stiklu pralaidumas sviesai gavosi 41,1 %. Nusprendziau pasidaryt mygtuka, kuris nutraukia srove visiems langu pakelejams, kad neitu stiklu pakelt, nes kitaip suds gausis, galvojau, kad ne tiek jau daug jie pas mane tamsinti, bet va vienas katik baiges akademija pi de rastelis pamate ir nusprende patikrint

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #355: 2010 Liepos 08, 23:44:35 »
nu va, as jau katik apsiforminau  :V  tamsinti pas mane visi langai 15 proc plevele, "ipuciau" 59,9 %, stiklu pralaidumas sviesai gavosi 41,1 %. Nusprendziau pasidaryt mygtuka, kuris nutraukia srove visiems langu pakelejams, kad neitu stiklu pakelt, nes kitaip suds gausis, galvojau, kad ne tiek jau daug jie pas mane tamsinti, bet va vienas katik baiges akademija pi de rastelis pamate ir nusprende patikrint
uzoujauta :D

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #356: 2010 Liepos 09, 20:56:02 »
Pas mane dar maziau tamsinta, 46.2 sviesos laidumas ir paskutiniu metu kazkaip uzkliuna vis...

Neprisijungęs Audirs6

• Įrašai: 335
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #357: 2010 Liepos 09, 21:30:30 »
Pas mane dar maziau tamsinta, 46.2 sviesos laidumas ir paskutiniu metu kazkaip uzkliuna vis...
Radarai atimti,tai ir belieka jiem prie langų kabinėtis :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #358: 2010 Liepos 09, 21:55:24 »

Iš kur čia ištraukei? Jau kelintas čia peza, kad atimti... Atimti buvo kelioms dienoms tik Vilniuje, kai akcija buvo, o visi kiti šaudė ir šaudo.

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #359: 2010 Liepos 09, 22:44:17 »

Iš kur čia ištraukei? Jau kelintas čia peza, kad atimti... Atimti buvo kelioms dienoms tik Vilniuje, kai akcija buvo, o visi kiti šaudė ir šaudo.
Per akciją kaip tik išdalinti buvo ?!?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #360: 2010 Liepos 09, 22:49:01 »
Turi jie radarus, galiu ryt pafotkinti, jei labai reikia... Man atrodo, kad tik laikinai ten pas jus atėmę buvo, pas mus jie nė nebuvo jų į stalčius pasidėję.

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #361: 2010 Liepos 09, 22:54:12 »
Na, gal ir neatėmė, bet Vilniuj tik per akcijas jie su radarais vaidenasi :V

Neprisijungęs Audirs6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #362: 2010 Liepos 09, 23:26:53 »

Turiu ne vieną draugą policiniką ir visi pasako tą patį kai paklausi,kad atimti ir viršininkas kažkodėl neduoda,nežinau kaip yra su vilnium,gal ten ir yra nesiginčinu.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #363: 2010 Liepos 10, 07:03:23 »

Turiu ne vieną draugą policiniką ir visi pasako tą patį kai paklausi,kad atimti ir viršininkas kažkodėl neduoda,nežinau kaip yra su vilnium,gal ten ir yra nesiginčinu.

Kokiame čia mieste? Atskiruose komisariatuose GAL ir yra atimti, bet tikrai ne visoje LT... Mūsų apskrityje tikrai neatimti, turiu ir aš priėjimą prie tų reikalų.

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #364: 2010 Liepos 10, 07:06:15 »
Kiekvieno miesto komisariatai galima sakyti autonominiai, sprendzia patys, radaru atemimas buvo ne valstybiniu mastu, pvz Vilniuje dar iki siol atimti, tik reidu metu duoda :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #365: 2010 Liepos 10, 07:22:17 »
nu klp jau senokai nemaciau ekipazu su fenais

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #366: 2010 Liepos 10, 07:56:22 »
butent kad mieste nebenaudoja tik per akcijas o uzmiesti tai saudo dar ir kaip

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #367: 2010 Liepos 10, 09:45:51 »
O kam jiems juos naudoti iš kitos pusės pagalvojus? Kiekvienoje auto stovi stacionaras, šaudai 360 laipsnių kampu. Nereikia nei ant saulės degti nei ką, važinėji po miestą ir viskas.

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #368: 2010 Liepos 10, 19:45:19 »
sendien savom akim maciau kad dirba su radarais Kedainiuose

Neprisijungęs bosko

• Įrašai: 617
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #369: 2010 Liepos 10, 21:49:33 »
ir kas is tu radaru jei jie numeriu valstybiniu nefiksuoja ??? jie teisiskai negali irodidi pazeidimo...

Neprisijungęs quattro20v

• Įrašai: 885
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #370: 2010 Liepos 10, 21:50:24 »
sendien savom akim maciau kad dirba su radarais Kedainiuose
o as maciau kaip islydi su radaru visus is vilniaus :)

Neprisijungęs Audirs6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #371: 2010 Liepos 10, 23:07:25 »

Kokiame čia mieste? Atskiruose komisariatuose GAL ir yra atimti, bet tikrai ne visoje LT... Mūsų apskrityje tikrai neatimti, turiu ir aš priėjimą prie tų reikalų.
Kazlai,šakiai,tai aš ir sakau,kad dėl kitų miestų nežinau,gali but kad ir neatimti.

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #372: 2010 Liepos 11, 10:44:21 »
Bent mano ziniom, tai jie nebegali saudyt su fenais, bent kaune tai tikrai. Tik nurodytu laikotarpiu, kai vyksta reidas. Apie kuri buna pranesta tinklalapyje. O is masinos fotkint/filmuot drasiai, ir ta daro vis smagiau. Beje taksistas pasakojo, kaip ji kaune su fenu nusove sustabde. Jis zinodamas, pasake, kad tai nebeleidziama daryt. Tai ka pasake: Palieku ant tavo sazines. ir paleido..   Jauciu cia taip daro tam, kad labiau ziuretu dirzus/sviesas ir juostas. Nes buvo iprate tik greiti medziot, kur geriausias pelnas..  ?!?

Neprisijungęs bosko

• Įrašai: 617
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #373: 2010 Liepos 11, 11:27:48 »
Bent mano ziniom, tai jie nebegali saudyt su fenais, bent kaune tai tikrai. Tik nurodytu laikotarpiu, kai vyksta reidas. Apie kuri buna pranesta tinklalapyje. O is masinos fotkint/filmuot drasiai, ir ta daro vis smagiau. Beje taksistas pasakojo, kaip ji kaune su fenu nusove sustabde. Jis zinodamas, pasake, kad tai nebeleidziama daryt. Tai ka pasake: Palieku ant tavo sazines. ir paleido..   Jauciu cia taip daro tam, kad labiau ziuretu dirzus/sviesas ir juostas. Nes buvo iprate tik greiti medziot, kur geriausias pelnas..  ?!?
Jie jiesko saziningu zmoniu kurie iskarto deda parasa po protokolu, o tada jau nieko nepadarysi pats prisipazinai kad visrsijai greiti.
o kokiu budu buvo tai isaiskinta jau nebesvarbu  (h)

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #374: 2010 Liepos 11, 13:00:20 »
Vyrai, nenukrypkit nuo temos, temos pavadinimas skamba "Langų tamsinimas", o ne "fenų šaudymas".