Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Langu tamsinimas  (Skaityta 131510 kartus)

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19579
    • Žiūrėti profilį
Re: Langu tamsinimas
« Atsakymas #225: 2009 Kovo 13, 13:23:41 »
Kaip tai koks skirtumas? Taigi idomu kiek uzniaukta :D Visi juk klausineja kiek procentu , kiek procentu :) As tai ir sakau - pas mane sviesos pralaidumas  43 % su 2% paklaida  (+)
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #226: 2009 Kovo 13, 13:29:16 »
A, tai tą užniaukimą dienos bėgyje pamatuoja visada ~ :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #227: 2009 Kovo 13, 13:51:01 »
Kodel blogas? Pries tamsinant visada gali pazaisti su juo  ir pasimataves suzinoti savo stiklu sviesos pralaiduma :D

"Be to, draudžiamas bet koks aukščiau nurodytų stiklų papildomas apdorojimas (tamsinimas, šviesinimas, apipurškimas, apklijavimas bet kokia plėvele ir t. t.), išskyrus, kad automobilio priekinio stiklo viršutinė dalis gali būti papildomai užtamsinta (ne plačiau kaip 15 cm)." ;)

sitas istatymas yra geras,reiskias astunkes triplex'as jau yra uzdraustas eksploatuoti Lietuvoj :D :D :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #228: 2009 Kovo 13, 14:31:50 »
Kodel blogas? Pries tamsinant visada gali pazaisti su juo  ir pasimataves suzinoti savo stiklu sviesos pralaiduma :D

"Be to, draudžiamas bet koks aukščiau nurodytų stiklų papildomas apdorojimas (tamsinimas, šviesinimas, apipurškimas, apklijavimas bet kokia plėvele ir t. t.), išskyrus, kad automobilio priekinio stiklo viršutinė dalis gali būti papildomai užtamsinta (ne plačiau kaip 15 cm)." ;)

sitas istatymas yra geras,reiskias astunkes triplex'as jau yra uzdraustas eksploatuoti Lietuvoj :D :D :D

Gausi kišti atviorkę tarp dviejų langų ir išlupti tą orginalią plėvelę :D

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #229: 2009 Kovo 23, 18:25:10 »
as pasidalinsiu patirtim su tamsintais langais. Vazineju su tamsintais visais svelniausia plevele jau daugiau nei metai, ir va jau be vaziuojant i degaline pamaciau balta masinele su zaliom juostom is paskos. Na tai pamieravo ir parode ir pasake kiek galima ir kiek ne ir neturejau argumentu, nors bandziau aiskintis irgi. Anksciau kai neturedavo matuokliu daug tai paklausavo ar tamsinti, sakydavau, kad as tai netamsinau ir issisukau taip ne karta :D Db vaziuoju ir bijau beveik  :D Ikisau 50lt tai dar paaiskino kaip nusilupt kad kliju ant lango neliktu :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #230: 2009 Kovo 23, 19:38:04 »
:-] Tai matyt patys su lupimu jau susidūrę, jei žino, kaip teisingai nulupti :-]

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #231: 2009 Kovo 23, 21:14:39 »
manau kad teisybe sake, galiu ir jum pasakyt  :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #232: 2009 Kovo 23, 21:17:59 »
Kaip tai koks skirtumas? Taigi idomu kiek uzniaukta :D Visi juk klausineja kiek procentu , kiek procentu :) As tai ir sakau - pas mane sviesos pralaidumas  43 % su 2% paklaida  (+)

ir patruliam pasakai kad pas tave 43proc. sviesos pralaidumas? :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #233: 2009 Kovo 24, 07:05:28 »

O tai negi sakysi, kad "orginaliai tamsinta"? :D

Neprisijungęs audiofanas

• Įrašai: 853
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #234: 2009 Kovo 24, 08:37:38 »
manau kad teisybe sake, galiu ir jum pasakyt  :D

pasakyk, nes tuoj turbut teks lupt jau :)

Neprisijungęs Jurka4

• Įrašai: 747
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #235: 2009 Kovo 24, 10:41:46 »
Uzsitamsinau 50% soninius o galini 85% na kolkas reikalu su patruleis neturejau vazineju jau gera pusmeti :V

Pries tai vazinejau du metus su priekineis sonineis 50% o galas 95% taip pat nesikabinejo nei karto (h)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #236: 2009 Kovo 24, 11:41:04 »
Tai kad jie kartais jeigu ir pamato, nieko nesako, jei su protu užtamsinti. Ne kartą mane yra piktai nužiūrėję, bet nieko nesakė

Neprisijungęs Jurka4

• Įrašai: 747
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #237: 2009 Kovo 24, 12:21:56 »
Tai tik su protu reik tamsint,pas mane kai sonus uztamsino 50% o galinis dar netamsintas buvo ir auto lauke stovejo tai pagalvojau kad isvis ji netamsinta dar :O
o kai galini uzniauke,salonas tamsus tai tada truputi pasimate bet ir tai kokiu kampu paziuresi

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #238: 2009 Kovo 24, 13:03:37 »

Mane kai sustabdydavo ir sako langai tamsinti, sakau nu jo...Tada sako, tuoj pamatuosim, sakau aš jums galiu pasakyti kiek, neikit imti aparato...Paskui pakalbam taip gražiai ir psio...Nuvažiuodavau... :D :D

saras669

• Svečias
« Atsakymas #239: 2009 Kovo 24, 22:03:09 »
su daug lietuwisku kalbedavai musem :D

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #240: 2009 Kovo 25, 11:46:53 »
su daug lietuwisku kalbedavai musem :D

Nė surūdijusio cento... (be) (be) Esu mokėjusi du kart, tik patamsinau audinę oficialiai 125lt ir kartą ant pietų "daviau"..Daugiau niekada nemokėjau...Stabdyta po to ne kartą buvau...Ypač paskutiniu metu dažnai... :D :D Šiaip su priekiniais tamsintais bendrai paėmus tai ~3m važinėju... :)

Neprisijungęs bosko

• Įrašai: 617
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #241: 2009 Balandžio 03, 19:10:15 »
http://fishki.net/comment.php?id=50059

kad musu lietuvoj daugiau tokiu  pareigunu butu  (y)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Balandžio 03, 22:12:52 sukūrė bosko »

Neprisijungęs memnonas

• Įrašai: 398
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #242: 2009 Balandžio 03, 21:55:08 »
pareigunai pasielge pagal instrukcijas... ir sakyciau labai netgi kulturingai :)
 bet pas mus naudoja Pocket Detective - ju jau paklaida ne 5% o tik 2% - pas musiskius rimtesni :)

Neprisijungęs bosko

• Įrašai: 617
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #243: 2009 Balandžio 03, 22:14:43 »
pas ju ten tas matuoklis paluzes buvo  :)rode kad 99% pralaidumas  :D

Neprisijungęs tauciuxxs

• Įrašai: 793
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #244: 2009 Balandžio 03, 22:26:23 »
joa teisingesni,kai pasakiau mentam kad vienoj vietoj geria pastoviai ir bonkas meto netoli namu tj iskart manto klausimas i mane senas ar naujas bemwas  :D skaitliukas iskart turbut isijuge

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #245: 2009 Gegužės 21, 12:44:50 »
Atsitiktinai radau naują peticiją dėl langų tamsinimo, tai jei pritariat - pasirašot, jei ne - ne :) Būtu gerai, jei būtų tokie leidimai http://peticija.lt/visos/2565

Neprisijungęs ACQ

• Įrašai: 326
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #246: 2009 Gegužės 21, 14:05:01 »
Kiek as tu peticiju esu mates anksciau.. ar bent viena pasiteisino? Man atrodo kad ten niekur niekas nenueina ir gaunasi vos neeiline apklausa ir nieko daugiau

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #247: 2009 Gegužės 21, 17:14:05 »
Em... niekam neteko girdeti apie atitinkama sveikatos pazyma, kurioj rasoma, kad zmogus turi kaip ir alergija saules spinduliams (yra juk kazkoks panasus negalvimas)? esme ta, kad ji leidzia tamsintis langus ir patruliai negali bausti....  :V  :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #248: 2009 Gegužės 21, 17:41:19 »
Em... niekam neteko girdeti apie atitinkama sveikatos pazyma, kurioj rasoma, kad zmogus turi kaip ir alergija saules spinduliams (yra juk kazkoks panasus negalvimas)? esme ta, kad ji leidzia tamsintis langus ir patruliai negali bausti....  :V  :D

Girdėti teko, bet taip nė karto per gyvenimą jos kol kas realybėje ir nepamačiau :D

Neprisijungęs memnonas

• Įrašai: 398
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #249: 2009 Gegužės 21, 20:14:36 »

Girdėti teko, bet taip nė karto per gyvenimą jos kol kas realybėje ir nepamačiau :D

matai mes langus kitur tamsinames uztai ir pazymu nesam mate... o jei poliklinikoj ir tamsini tai ir gauni pazyma...