Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Langu tamsinimas  (Skaityta 131575 kartus)

Neprisijungęs a200

• Įrašai: 1765
    • Žiūrėti profilį
Re: Langu tamsinimas
« Atsakymas #200: 2009 Vasario 20, 13:06:48 »
beje gal kas zino kokia situacija yra Latvijoj su langais? girdejau gandu kad zada daryt kaip Latvijoj, tai vat idomu kaip pas juos ten yra
O kas pas juos? Visiškai ta pati tvarka, kaip ir pas mus... Seniai praėjo pas juos tamsintų langų era.
ne ta pati... butent kad lietuvoj nori padaryt taip kaip latvijoj, delto ir klausiu kas ten latvijoj padaryta su leidimais

Neprisijungęs a200

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #201: 2009 Vasario 20, 13:07:57 »
priekiniu dureliu tamsinti visiskai negalima,o plevele ypac...  gali ir balta uzsiklijuoti ir degi jau :(  draugelis priekiniu dureliu langus uzsitamsines pacia sviesiausia amerikietiska plevele,tai patruliai pamatavo su aparatu ir rodo kad uztamsinta 70%.  netamsintas stiklas sake praleidzia 70% sviesos.
jei "myznius" esi, tamsink ka tu nori. svarbiausia kad taves nieks nematytu myzancio i anciuka. jei ne-tada remsi policija :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #202: 2009 Vasario 20, 13:16:59 »
beje gal kas zino kokia situacija yra Latvijoj su langais? girdejau gandu kad zada daryt kaip Latvijoj, tai vat idomu kaip pas juos ten yra
O kas pas juos? Visiškai ta pati tvarka, kaip ir pas mus... Seniai praėjo pas juos tamsintų langų era.
ne ta pati... butent kad lietuvoj nori padaryt taip kaip latvijoj, delto ir klausiu kas ten latvijoj padaryta su leidimais

Saldoje mane patruliai jau vasarą ėmė, negalima pas juos nieko.Nebent leidimų tvarka kitokia.

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #203: 2009 Vasario 20, 13:17:14 »
O jei as su viena akim nematau gal man duotu leidima? ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #204: 2009 Vasario 20, 13:17:47 »

Jo, duotų, kad išvis nebematytum tada :-]

Neprisijungęs a200

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #205: 2009 Vasario 20, 13:24:07 »
Saldoje mane patruliai jau vasarą ėmė, negalima pas juos nieko.Nebent leidimų tvarka kitokia.
ta ir turiu omeny apie leidimu tvarka :)

Neprisijungęs a200

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #206: 2009 Vasario 20, 13:24:51 »
neduotu (-)

Nahalas

• Svečias
« Atsakymas #207: 2009 Vasario 20, 14:59:04 »
tau akinius prirasytu :D kuom cia nematymas akim susijusi su langu tamsinimu ? :D israsytu akinius  (be)

Neprisijungęs a200

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #208: 2009 Vasario 20, 15:02:17 »
tau akinius prirasytu :D kuom cia nematymas akim susijusi su langu tamsinimu ? :D israsytu akinius  (be)
prie ko cia akiniai? galbut zmogus isvis nemato su viena akim... nachren jam tie tavo akiniai? :D

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #209: 2009 Vasario 20, 22:51:20 »
As nematau su viena akim, bet visvien turiu akinius nesiot... :D Pamirskit jus tuos leidimus...Jokiu leidimu dabar negausit, nes ju nieks neduoda...Nebent kai sakete kad myznius... :D Bet jei paimsi tokia pazyma, tai tavo duomenys kad tu esi myznius bus visur...O tai jau yra negerai...Na juk tampi vienos dalies invalidas...Pagalvokit ar jums to reikia... :) Pas mane audinej jau vairuotojo puses langas nutamsintas, labai raukt pradejo, nes mentams ne linksmi laikai parejo, tai is kazko gyventi reikia...Ir net dirbti pradejo... :D

Neprisijungęs octagonas

• Įrašai: 71
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #210: 2009 Vasario 21, 03:01:00 »
As nematau su viena akim, bet akiniu nereikia nesioti. (be) (be) (be) bent kolkas :/ :/ :/.tik man viena nepatinka kai ieskai darbo tai tave iskarto nurasineja kaip netinkama :-{ :-{ :-{.eik pas daktarus jei jie leis dirbti tai mes pagalvosime ar tave priimti i darba(ekspeditorium) :-{ :-{lyg daktaras  ?!? zino ir mato mano gabumus ir t.t....... ff ff ff ff

Neprisijungęs a200

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #211: 2009 Vasario 21, 12:18:03 »
As nematau su viena akim, bet akiniu nereikia nesioti. (be) (be) (be) bent kolkas :/ :/ :/.tik man viena nepatinka kai ieskai darbo tai tave iskarto nurasineja kaip netinkama :-{ :-{ :-{.eik pas daktarus jei jie leis dirbti tai mes pagalvosime ar tave priimti i darba(ekspeditorium) :-{ :-{lyg daktaras  ?!? zino ir mato mano gabumus ir t.t....... ff ff ff ff
cia skyrelis ne bedu turgus, o langu tamsinimas ;) :D :D

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #212: 2009 Vasario 21, 20:18:46 »
del savo akies ne karto gyvenime nesu turejes problemu ne del darbo nei del nieko. nei del merginu, o jei paklausia tai sakau kad robinhudas i obuoli nepataike ;)

saras669

• Svečias
« Atsakymas #213: 2009 Kovo 06, 16:41:50 »
geriausei nuwarei pas gyditojo paprasei kad israsytu pazima jog esi saulei elergiskas uzsikalei wisus langus ir wazineji spakainas :D

Neprisijungęs iBeniTTo

• Įrašai: 1743
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #214: 2009 Kovo 06, 17:08:59 »
geriausei nuwarei pas gyditojo paprasei kad israsytu pazima jog esi saulei elergiskas uzsikalei wisus langus ir wazineji spakainas :D

atsipeikek ;)
vaziuoji pas psihoterapewta ir israso pazyma, kad vapsie sedi kletkoj uzdarytas :D
buvo juk kazkas imetes kokiais budais ir kaip gauti leidima langus tamsinti visu ;)

Neprisijungęs dmx

• Įrašai: 906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #215: 2009 Kovo 06, 17:11:14 »
Ziuriu nepavargstat apie ta pati is kiauro i kiaura pilstyt :-] :-] :-]

saras669

• Svečias
« Atsakymas #216: 2009 Kovo 06, 17:13:14 »
wistiek mokesi a tep a tep :D

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #217: 2009 Kovo 07, 10:27:46 »
jo kai pagalvoji su tom pazymom. Kai issimsi pazyma kad esi myznius paskui is tikro tokiu patapsi :D

Neprisijungęs ST1G

• Įrašai: 351
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #218: 2009 Kovo 07, 12:48:25 »

cia kokia tokia firma ? pats ekspeditoriu ydomu

Neprisijungęs octagonas

• Įrašai: 71
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #219: 2009 Kovo 08, 16:07:10 »

cia kokia tokia firma ? pats ekspeditoriu ydomu
yra tokiu imniu kur is zmoniu nori pasitycioti.jau nebera tos firmos kai isejau uz 6m.buvo bankrotas. :).

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19579
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #220: 2009 Kovo 10, 23:45:08 »
Va su kuom tamsius langus jums pamatuos :D

http://www.alkotesteris.lt/?id=149
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #221: 2009 Kovo 11, 08:10:04 »
Va su kuom tamsius langus jums pamatuos :D

http://www.alkotesteris.lt/?id=149

Blogas daiktas :D

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19579
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #222: 2009 Kovo 13, 08:09:34 »
Kodel blogas? Pries tamsinant visada gali pazaisti su juo  ir pasimataves suzinoti savo stiklu sviesos pralaiduma :D
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #223: 2009 Kovo 13, 08:41:23 »
Kodel blogas? Pries tamsinant visada gali pazaisti su juo  ir pasimataves suzinoti savo stiklu sviesos pralaiduma :D

Koks skirtumas su tuo žaidimu, patamsinus bet kokiu atveju jau viršysi leistiną ribą :D

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #224: 2009 Kovo 13, 12:45:23 »

"Be to, draudžiamas bet koks aukščiau nurodytų stiklų papildomas apdorojimas (tamsinimas, šviesinimas, apipurškimas, apklijavimas bet kokia plėvele ir t. t.), išskyrus, kad automobilio priekinio stiklo viršutinė dalis gali būti papildomai užtamsinta (ne plačiau kaip 15 cm)." ;)