Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kredito kortelė - kelionių draudimas  (Skaityta 1891 kartus)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Re: Kredito kortelė - kelionių draudimas
« Topic Start: 2015 Birželio 06, 13:05:15 »
Sveiki,
laukia beveik 3 mėn išvyka iš Lietuvos, ir tokiam laikotarpiui, pagalvojau, draudimas visai nepamaišytų. Peržiūrėjau draudikų pasiūlymus, ir mano atveju kelioninis draudimas prasideda nuo 100€. Tada atradau dar vieną variantą, kuris daug pigesnis - kredito kortelės, kurių turėtojui suteikiamas kelionių draudimas (man tinkantį 90d draudimą su kredito kortele duoda SEB ir DNB bankai). Ir kortelės kaina tik apie eurą per mėnesį, naudot jos nebūtina, pakanka turėt.
Ar viskas iš tiesų taip paprasta, ir pasiėmęs kredito kortą iš DNB ar SEB esu toks pat ramus dėl draudimo, kaip ir sumokėjęs 100€ kokiam ERGO ar pan.? Kredito kortelę gaut galiu. Svarbu tik žinot, ar nėra kokių paslėptų 'sliekų' ir skirtumų tarp draudimo su kortele, ir pirkto iš bet kurio kito draudiko. Banke sako kad viskas tvarkoj ir tik imk imk imk, bet reik 9 kartus pamieruot...  (H-)

Ačiū už mintis
Metinį kredito kortelės aptarnavimo mokestį matei? Plius kas mėnesį mokestis. Dar žiūrėk draudimo sąlygas, kai aš prieš porą metų žiūrėjau, tai swedbank geriausios sąlygos draudimo buvo.