Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kokia audi pasirinkti??  (Skaityta 7419 kartus)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
Ats: Kokia audi pasirinkti??
« Atsakymas #25: 2012 Rugpjūčio 15, 18:35:53 »
ko bajorai uzsiciklinai paskutiniu metu su tom dujom pries dyzeli. dauguma tikrai pigiau vaziuoja, patikek :goodboy:

Neprisijungęs Vytiokas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2104
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2012 Rugpjūčio 15, 18:38:29 »
Visą laiką ankčiau buvau už dyzelį ir jei mašiną pirkti tik dyzelį, bet vat pasitaikė prieš metus bendzas dujos nu irgi buvau visokių prisiklausęs kad ten šaudo smirda salone ir pan. Nu bet surizikavau ir nusipirkau dujinuką nežinau suku jau 20tūkst km ir nematau bėdų jei sekančią pirkčiau tai tik bendzą. Žinant lietuvos orus žiemas tai bendzas didelis privalumas (minusas kai daug draugų su dyzeliais, reikia prikūrinėt pastoviai :D), o ir kuro sąnaudos tokios pačios kaip dyzelio. 

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2012 Rugpjūčio 15, 18:41:51 »
niekada gyvenime nesu mates, kad tvarkingas dyzelis neuzsikurtu :think: kaip ir tvarkingos dujos tikrai niekada nesaugo ir tikrai nesmirda, bet mano manymu tikrai kazkiek trumpina resursa motoro resursa ir siaip daug papildomo diskomforto.

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2012 Rugpjūčio 15, 19:00:26 »
86m 2td varikliukas prie -22 iš pusės aboroto, jei žinoma geras akumas. Šilta orą pradeda pūsti po kelių minučių prie tos pačios temperatūros.

Neprisijungęs Vytiokas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2104
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2012 Rugpjūčio 15, 19:32:59 »
Aš apie -22 nekalbu tokį šaltį tai čia bet kas jau prie tokio turi užsikurti, bet kaip būna -25-30 tada va būna tuščios gatvės :) 

Neprisijungęs WIPas

• Įrašai: 1964
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2012 Rugpjūčio 15, 19:48:07 »
86m 2td varikliukas prie -22 iš pusės aboroto, jei žinoma geras akumas. Šilta orą pradeda pūsti po kelių minučių prie tos pačios temperatūros.

noreciau pamatyt kaip is puses abaroto uzsiveda :goodboy: sakyciau pasigirt norejai,kad apskritai uzsivedi ir tiek :-]

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2012 Rugpjūčio 15, 23:39:36 »
noreciau pamatyt kaip is puses abaroto uzsiveda :goodboy: sakyciau pasigirt norejai,kad apskritai uzsivedi ir tiek :-]
Jooo butent taip ir norejau pasakyt... Gal tu geriau neskiesk.

Neprisijungęs Boubas

• Įrašai: 531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2012 Rugpjūčio 16, 07:41:06 »
Aš apie -22 nekalbu tokį šaltį tai čia bet kas jau prie tokio turi užsikurti, bet kaip būna -25-30 tada va būna tuščios gatvės :) 
gatves buna tuscios dyzelistu, o benzininiai ir dujiniai vaziuoja :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2012 Rugpjūčio 16, 08:03:41 »
niekada gyvenime nesu mates, kad tvarkingas dyzelis neuzsikurtu :think: kaip ir tvarkingos dujos tikrai niekada nesaugo ir tikrai nesmirda, bet mano manymu tikrai kazkiek trumpina resursa motoro resursa ir siaip daug papildomo diskomforto.
su kiekvienu prasuktu kilometru technika dyla, o ka naudojai pats - ta ir jautei. Ne visi vienodai naudoja kad jaustu diskomforta.
Apie dyzeli ir dujas visada esu tos pacios nuomones, tik gal pats labiau dabar matai mano postus sia tema :)
Dyzelis gerai, bet nereikia tu pasaku kad pasakas ir pigius vaziavimus. Skaiciafke pas kiekviena kompe yra, o jei dyzeli skaiciuoji Lukosenkos kainomis, tai dujas ta pati padaryk.

Bet pykim nepyke, tas pasakimas "dyzeliu vaziavimas pigus" yra ikaltas i pasamone labiau, nei realybej tai tiesa.
Bei atejus ziemai rimtai, forumas tikrai mirga nuo paciu idomiausiu temu :)

As ne pries dyzeli, jei jis geru metu ir veikia idealiai.

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2012 Rugpjūčio 16, 08:14:40 »
su kiekvienu prasuktu kilometru technika dyla, o ka naudojai pats - ta ir jautei. Ne visi vienodai naudoja kad jaustu diskomforta.
Apie dyzeli ir dujas visada esu tos pacios nuomones, tik gal pats labiau dabar matai mano postus sia tema :)
Dyzelis gerai, bet nereikia tu pasaku kad pasakas ir pigius vaziavimus. Skaiciafke pas kiekviena kompe yra, o jei dyzeli skaiciuoji Lukosenkos kainomis, tai dujas ta pati padaryk.

Bet pykim nepyke, tas pasakimas "dyzeliu vaziavimas pigus" yra ikaltas i pasamone labiau, nei realybej tai tiesa.
Bei atejus ziemai rimtai, forumas tikrai mirga nuo paciu idomiausiu temu :)

As ne pries dyzeli, jei jis geru metu ir veikia idealiai.
Pilna pavyzdziu kur masinos su dujom vaziuoja 10m ir daugiau. Tai kame cia labiau dyla motoras?
Zymiai daugiau prastesnio kuro pasitaiko dyzelio,  buvo pavyzdziu kai uzsipylus degalinej uz poros km jau uzsalo. Sakysit tai cia degaline kalta, bet kaip ta patikrinti?
Vel pasirinkimas, ar tvarkingai kolonelej dujas uzpilt ar lakstyt su kanistiuku ir leika pilstyt baltarusiska salerka...
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2012 Rugpjūčio 16, 08:51:05 »
nu nezinau as daug metu atmynes su dujom vazinejau paskutine masina ir 4 kartos , visada sakydavau kad pigiau iseina vaziuot negu dyzeliu kol pats nepersedau i dyzeli ir pasirodo neapsisoviau aisku pirmas dyzelis buvo pasat 81kw tai su benzu dujom ner ka lygint , kaip vaziuoji dujom niekad neskaiciuoji kiek benzo sudegini o su 4 kartos jai po miesta ir nedideliais atstumais jo sudegini tikrai nemazai ir netaip jau ir pigu gaunasi su tom dujom vaziuot , mano paskutine masina su dujom automatas mieste eme 18ltr duju +kazkiek benzo , tai man dabar mieste tas pats iseina vazinet su v6 2.5 tdi 132kw automatu gal net pigiau
ir dar kuo masina  skirta vaziuot tuo turi ir vaziuot

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2012 Rugpjūčio 16, 08:54:26 »
užvarėt jūs čia ant dyzelių, didžioji dauguma perka dyzeliukus del to, kad galima jo gauti pigiau nei degalinej ir jau tikrai su dujom nesigauna pigiau važiuoti nei su dyzeliu (pvz mano 1,9tdi ima 5,5ltr, dyzeli gaunu po 3,40 - 3,80, vadinasi 100km nuvaziuojama su 18 - 21 lt, tuo tarpu dujos kainuoja 2,20 - 2,38 ir jau kaip norit taip sakykit taip, bet po 12ltr suvartoja jus dujiniai auto, taigi 26 - 28lt 100km.)
Beje, per pastuaruosiu 4metus, turiu vien dyzelį ir neteko nė karto žiema vargti su dyzelio užvedimu (net prie -34 jis vedesi) atvirksčiai, tampydavau po kiema su quattro TDI visokius benzus dujinius. Taigi pilstot iš tuščio i kiaurą. Jai jau imat tvarkingą benzininį-dujinį automobilį, tai jį ir lyginkit su tvarkingu dyzeliu.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2012 Rugpjūčio 16, 09:06:16 »
yra kas duju naudoja ir 8... 10... ltr jei jau apie tokius mazus galingumus po kapotu prakalbome :D

Neprisijungęs audicouper

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2012 Rugpjūčio 16, 09:31:43 »
yra kas duju naudoja ir 8... 10... ltr jei jau apie tokius mazus galingumus po kapotu prakalbome :D
aš kaip ir nekalbėjau apie mažus galingumus o kalbėjau apie mažas kuro sanaudas, jaigu ka...
Didžioji dauguma vadeliotojų dujinių automobilių, tik giriasi kad pigiai važiuoja, bet realybėje taip nėra.
Galim padaryti eksperimentą, susitinkam tarkim kad ir Kryžkalnyje su tusčiais bakais, užsipilam už 100lt, ir šaunam link Vln ir atgal, o jau tada ir paaiškės kaip ten tikrovėje yra su tom kuro sanaudom, tai ką?

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
Kokia audi pasirinkti??
« Atsakymas #39: 2012 Rugpjūčio 16, 09:41:49 »
Paprastai tie kur sako kad ji auto nereliai mazai ima kuro po tokiu pasiulimu kaip pasiulai izsipilti kuro ir pavazinet paziuret kiek realiai ima atsako kad nelabai laiko turi :)

Neprisijungęs audicouper

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2012 Rugpjūčio 16, 09:43:56 »
Paprastai tie kur sako kad ji auto nereliai mazai ima kuro po tokiu pasiulimu kaip pasiulai izsipilti kuro ir pavazinet paziuret kiek realiai ima atsako kad nelabai laiko turi :)
arba mašina sugedus (kuri negenda taip dažnai kaip dyzelis):) :-]

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41: 2012 Rugpjūčio 16, 11:56:00 »
na ką pradedam linksmybes.
Kas nupūs ką, 2.8 12v / 2.8 30v / 2.5tdi AEL standartas? :) jei visi motorai +- tvarkingi

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2012 Rugpjūčio 16, 12:00:53 »
na ką pradedam linksmybes.
Kas nupūs ką, 2.8 12v / 2.8 30v / 2.5tdi AEL standartas? :) jei visi motorai +- tvarkingi
o kaip tau atrodo? 174ag/193ag/140ag
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43: 2012 Rugpjūčio 16, 12:02:10 »
koks skirtumas, man nelabai aktualu, tiesiog piktybiškai provokuoju diskusiją :) :D

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
Kokia audi pasirinkti??
« Atsakymas #44: 2012 Rugpjūčio 16, 12:55:31 »
Jai jau taip provokuoji :) atvaziuok galesim pabandyt tik tiek kad pas mane 132kw q ir automatas bet vistiek drisciau sustot su 2,8 benzu:)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45: 2012 Rugpjūčio 16, 13:04:32 »
aš kaip ir nekalbėjau apie mažus galingumus o kalbėjau apie mažas kuro sanaudas, jaigu ka...
Dar pasakyk kad didesnio litrazo dyzelis (ne naujas) ir seno tipo ima 5,5ltr :-] Kalbi manau apie 4cil dyzeliukus, tai imk atitinkamai 4cil benzus ir bus tie 8-9ltr duju :D
LT degalines kaina jau gausis ~17 lietuvisku kas sudaro 3,8ltr dyzelio :-]

Tik deja tokiom masinom nesinaudoju siai dienai, kad galeciau kazkur vaziuoti, stoti ir uzsiimti pasimatavimais :-]

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46: 2012 Rugpjūčio 16, 13:05:19 »
koks skirtumas, man nelabai aktualu, tiesiog piktybiškai provokuoju diskusiją :) :D
Deja ne visiems gaunasi i tai ziureti per tokia prizme, todel labai jau karsciuojasi :-] :-] :-]

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
Kokia audi pasirinkti??
« Atsakymas #47: 2012 Rugpjūčio 16, 13:12:04 »
Manau isvis reikia baigt beprasmiska ginca nes visada bus vienam tas geriau kitam kitas cia gali gincintis iki begalybes

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #48: 2012 Rugpjūčio 16, 13:14:45 »
4cil benzus ir bus tie 8-9ltr duju :D
Kažkaip keista, nes gamintojai net nurodė kad tie 1,8 ima 12-13l benzo, na nebent po 15 metų ir dujų ima mažiau  :think:

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #49: 2012 Rugpjūčio 16, 13:21:44 »
Jai jau taip provokuoji :) atvaziuok galesim pabandyt tik tiek kad pas mane 132kw q ir automatas bet vistiek drisciau sustot su 2,8 benzu:)
manau ir padėtum 12v, gal net ir mechaną :) 30v sunkiau, ael'ą lengvai :)

Man toli važiuot nes aš ne lt, ir pas mane ne 2,8, bet sustoti, kodėl gi ne, galima :)

P.S. niekaip nesuprantu kam moderai ištrynė ar tai užrakino v8 vs 2.2t temą :) Aišku, forumui kultūros neprideda, bet man tai buvo viena iš linksmiausių temų, ir pačiam pasiginčyt smagu. Neseniai panaši tema buvo BRATKA autoparke, kuris nusipirko iš efkito s4 :) Šita tikiuosi išsivystys :)
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Rugpjūčio 16, 13:24:59 sukūrė Domas »