Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Klausimas dėl draudimo.  (Skaityta 4223 kartus)

Neprisijungęs Julio Cezar

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Klausimas dėl draudimo.
« Topic Start: 2013 Rugsėjo 17, 14:20:34 »
Sveiki, taigi apturėjau tokį nemalonų įvykį kaip avarija. Įvažiavau žmogui į galą. Ir esmė tame, jog mano draudimas buvo galiojantis iki 2014 metų kovo, bet maždaug nuo 2013 liepos jis buvo perrašytas ant kitos auto. Aš važinėjau su juo nes galvojau, kad jis galiojantis. Dabar kai nutiko įvykis ir su kitu dalyviu supyldėm įvykio lapą kurį reikia nunešti į savo draudimą, man iškilo klausimas ar verta jį išvis nešti jei mano draudimas perrašytas kitai auto. Ar jis vistiek galiojantis ? Gal kas žinot ką man ten pasakys..? Arba ką daryti?

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
Re: Klausimas dėl draudimo.
« Atsakymas #1: 2013 Rugsėjo 17, 14:30:59 »
tau butina pranesti apie iviki, nes kitaip pats turesi sumoket jo remonto islaidas. O seip jei gerai supratau, tai viskas turetu buti galiojantis, jei draudimo lape parasyta tavo auto duomenys ir pan.

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2013 Rugsėjo 17, 14:46:39 »
Tai kas per klausimas, jei perrasei draudima tai kaip jis gali galiot :think: Siulau pasikonsultuoti su teisininku.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs bycka

• Įrašai: 263
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2013 Rugsėjo 17, 14:52:44 »
Tai ant kurios masinos tas draudimas yra likes?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2013 Rugsėjo 17, 14:58:40 »
Tai ant kurios masinos tas draudimas yra likes?

man ir dabar jau iskilo klausimas sitas

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2013 Rugsėjo 17, 15:01:53 »
man ir dabar jau iskilo klausimas sitas
nu gi viska aiskiai parase, yra masina A ir masina B, masina A buvo apdrausta, bet liepa draudima perrase ant masinos B, o dabar vaziavo su masina A ir padare avarija.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2013 Rugsėjo 17, 15:06:39 »
o va tada jis jau turi rimtu problemu, nes gaus susimoket viska pats ir dar gali draudimas paduoti i teisma ir tada visus dokumentu tvarkimus ir pan apmoka kaltininkas

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 2273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2013 Rugsėjo 17, 15:10:37 »
turetu skaudeti... man buvo panasiai, tai uz merso E220  berods, galiniu dureliu ilenkima apie 1200 merso draudimas numatavo, nes buvau ramus kad draudimas yra, o merso draudimo zalos atlyginimo vertintojai nustate suma tokia ir ka tu jiems, turbut galejau eit nepriklausomo vertintojo ieskot bet... laiko nelabai turejau tai teko susimoket  :-{

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 2273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2013 Rugsėjo 17, 15:13:06 »
arba jei draudejas pazystamas kazkiek bek iki jo kad atgal permestu draudima  (+) , man nepasiseke tuo klausimu nes per ilgai galvojau kad draudimas galioja o veliau nebepadejo nei draudeja

Neprisijungęs bycka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2013 Rugsėjo 17, 15:20:48 »
nu gi viska aiskiai parase, yra masina A ir masina B, masina A buvo apdrausta, bet liepa draudima perrase ant masinos B, o dabar vaziavo su masina A ir padare avarija.

Na ir viskas, draudimui mokes uz ta sudauzyta masina, ir savo ar taip ar taip tvarkys pats :)

Neprisijungęs Julio Cezar

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2013 Rugsėjo 18, 11:01:49 »
Ačiū už atsakymus ir nuomones.. Dėl draudimo perrašymo buvau suklaidintas, todėl eisiu ir viską pats išsiaiškinsiu. Tada iškyla klausimas ar galios toliau mano draudimas po šito įvykio ar reiks imti naują?
Pamiršau dar paminėti jog mašina registruota ir draudimas darytas ant manęs. Ar tai turės kažkokios įtakos?
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Rugsėjo 18, 12:33:13 sukūrė Julio Cezar »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2013 Rugsėjo 18, 14:34:58 »
tai vis dar galios draudimas iki jo galiojimo laiko pabaigos(zinoma jei jis neperrasytas) tik kai sekanti karta drausies teks pamoketi daugiau uz ji

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2013 Rugsėjo 18, 14:40:33 »
nu tai kas per nesaamonė. Buvo apdraustas automobilis A, paskui liepą ar kada tas draudimas perkeltas ant automobilio B... Avarija padaryta su auto A, kuris buvo nedraustas, ir teks atsakytu už abiejų auto remontą... Automobilio B draudimas liks nepakitęs iki galiojimo pabaigos

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2013 Rugsėjo 18, 14:51:22 »
tai matai kad jis pats pasirodo nezino ar perrasytas tas draudimas ar ne :goodboy:

Neprisijungęs bycka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2013 Rugsėjo 18, 15:02:17 »
tai matai kad jis pats pasirodo nezino ar perrasytas tas draudimas ar ne :goodboy:

Na tai jeigu tas jo A auto yra apdraustais tai vsio ok, tvarkys tik savo auto :D

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2013 Spalio 03, 20:42:56 »
Šiandien pakliuvau į eismo įvykį, atsirėmiau sankryžoje į galą, buvo iškviesta policija. Dabar internete pasiskaičiau, kad galima gauti baudą už sukeltą eismo įvykį. Pasižiūrėjau www.policija.lt nuobaudas ir tokio straipsnio nerandu. Kas tiksliai žinote? Pareigūnai man nieko apie tai neminėjo, tiesiog buvo užpildyta deklaracija. Ir gal kas žinote kiek brangsta draudimas po įvykio?

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2013 Spalio 03, 20:49:38 »
apie bauda nesu girdejes, o pabrangimas manau buna visiems skirtingas, draudimas pasiskaiciuoja koeficientus, nuo tavo padarytos zalos, kad galetu atgal atsiimti pinigus :D

Neprisijungęs Boubas

• Įrašai: 531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2013 Spalio 04, 07:29:23 »
Šiandien pakliuvau į eismo įvykį, atsirėmiau sankryžoje į galą, buvo iškviesta policija. Dabar internete pasiskaičiau, kad galima gauti baudą už sukeltą eismo įvykį. Pasižiūrėjau www.policija.lt nuobaudas ir tokio straipsnio nerandu. Kas tiksliai žinote? Pareigūnai man nieko apie tai neminėjo, tiesiog buvo užpildyta deklaracija. Ir gal kas žinote kiek brangsta draudimas po įvykio?
iškviesta policija dar nereiškia baudos, jai ji atvaževus pasako kas kaltininkas ir jus toliau pildot deklaracija nesiginčidami baudos niekam nėra, bet jai toliau nesutinkate tai policija pildo eismo įvikį ir tada reikės susimokėtu bauda berods ~100lt už eismo įvyio padarymą.
beje blogai žiurėjai duotame linke.
127 str.
2 d.

KET pažeidimas, nulėmęs kitiems asmenims priklausančių transporto priemonių, krovinių, kelių, kelio ir kitų įrenginių arba kitokio turto sugadinimą (apgadinimą).

100-200

arba 3-6

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2013 Spalio 04, 08:06:26 »
Paprasciausiai policija isaiskino kas kaltas, bet ivykio nefiksavo, jiems tokia statistika irgi nereikalinga, todel ir baudos nebus, kitu atveju kaip Boubas rase, jeigu avarija iskaitine, nukentejo zmogus , bauda jau nuo 500. Idomu tik jeigu atsimusei i gala kito auto, kam reikejo policija kviesti, bandei irodyti, kad jis atgal vaziavo  :-)

Neprisijungęs simkaras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2013 Spalio 04, 08:19:42 »
Šitoj vietoj labai tinka ff. Dėkui - nuraminot. Kviečiau, nes pas jį tas buferis ir taip buvo jau chaltūrintas, ten ir su dviračiu atsirenkus panašiai būtų nutikę. Grįžęs iš darbo įdėsiu foto.

Neprisijungęs surkuC

• Секс и виски, кокс Карибский
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 4332
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2013 Spalio 04, 09:40:21 »
Šitoj vietoj labai tinka ff. Dėkui - nuraminot. Kviečiau, nes pas jį tas buferis ir taip buvo jau chaltūrintas, ten ir su dviračiu atsirenkus panašiai būtų nutikę. Grįžęs iš darbo įdėsiu foto.
Be registratoriaus vargiai ką tokioj situacijoj įrodytum... dar klausimas, ar ir registratorius padėtų.. ff
Vakar buvo per anksti, rytoj bus per vėlu, o šiandien nėra laiko.
A3 1.9 TDI 81kW
Visos silkės - žuvys, bet ne visos žuvys - silkės! -Ramzis3 ©

Neprisijungęs Boubas

• Įrašai: 531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2013 Spalio 04, 10:16:33 »
ar jau buvo apgadinta ar ne fakto nekeičia, kad atsirėmiai. O jai jau atsirėmiai tai ir atsakai, čia jau tik nukentėjusiojo sąžinės reikalas ar jis pasipelnys antra karta iš to paties ar jis pasakys jau buvo ir važiuok savo reikalais ar jis važiuos į draudimą ir draudime jau buvo fiksuota ir draudimas pasakys nieko nežinau šita žala jau atliginta ir važiuok iš čia.

Neprisijungęs simkaras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2013 Spalio 04, 19:44:50 »
Kad aš kaltas sutinku 100%. Įdedu dar foto kaip žadėjau.

Mano apgadinimai nežymūs, tiksliau nupoliravau ir nebeliko

Moralas toks: "Pasižiūrėk dar kartą"
Take Longer To Look For Bikes
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Spalio 04, 19:58:39 sukūrė simkaras »

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2013 Spalio 04, 19:55:00 »
butum zmogui daves 100lt ir butu viskas issisprende...

Neprisijungęs simkaras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2013 Spalio 04, 19:57:27 »
Siūliau 200 lt, daugiau neturėjau. O pats prašė 250 lt