Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Klausimas dėl draudimo.  (Skaityta 4337 kartus)

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
Re: Klausimas dėl draudimo.
« Atsakymas #25: 2013 Spalio 04, 23:20:22 »
Man pačiam buvo panaši situacija Kaune prie megos. Pedikas pamirksėjo, kad lįsčiau iš kairęs juostos dešinėn, o pats įsibėgėjęs bandė šoną savo pasiženklinti. Spėjau sustoti ir išsukti, tai kliuvo abiejų veidrodėliai. Man visiškai nieko, o tam asilėliui toks pat pažeidimas, kaip ant simkaro buferio, netgi mano dažai valėsi nuo jo. Tai sakau ką kazioliuk darai, o tas man į akis šoka, kaip tipo aš čia vairuoju :D Sako pildom deklaraciją. Boba gale sėdi, deklaracijų krūvą pasidėjusi, varo kaip iš vadovėlio visą litaniją. Sakau tu durnas, skirstomės. Tas sako tu durnas, aš tau su tokiu veidrodėliu nevažiuosiu, nors dzin, kad golfo šonas ir slenkstis ant tiek rūdžiū nusėtas, kad baisu. Nu žodžiu, susipildėm ir viskas. Dar nufotkinau pažeidimą ir draudimui nusiunčiau, kad nebūtų prikolų. Įdomu dabar, kiek draudimas pabrangs tik. Nebūtų vaiko su žmona buvę ir vieta nuošalesnė, tikrai būčiau lazdelę panaudojęs. ff