Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Klausimai apie padangas  (Skaityta 346109 kartus)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Re: Klausimai apie padangas
« Atsakymas #1075: 2015 Balandžio 27, 19:32:42 »
Nepagalvojai, kad galima tuos pačius diskus ir žiemą, ir vasarą naudoti? Šiaip jei jie vadinami vasariniai tai kas sezoną reiktų pasikeisti, ne karvę tekainuoja ir dar papildomai prabalansuoti reiktų.

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1076: 2015 Balandžio 27, 19:47:08 »
Visos auto namie turi du komplektus ir no problem :) sakykim naudoju vasarini komplekta tai man kasmet dabar numontuot padanga ir keist ventyli? Visas tas reikalas sakyciau yra montazkiu pasibizniavimas, kuris kai kuriem tautieciam iaugo ir keicia kaskart tuos ventylius :)

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1077: 2015 Balandžio 27, 19:51:09 »
Ventilis įsukamas, šitie miršta dažnai...

« Paskutinį kartą keitė: 2015 Balandžio 27, 19:53:32 sukūrė slashas »

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1078: 2015 Balandžio 27, 19:56:28 »
tai kazkur neten perki, neteko dar nei syk keist po nauju ventyliu idejimo :)

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1079: 2015 Balandžio 27, 20:59:44 »
tai kazkur neten perki, neteko dar nei syk keist po nauju ventyliu idejimo :)
Tai su naujais ventiliais ir šie nauji būna, na aš mėgstu keitalioti slėgį, tai gal susidėvi :)

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1080: 2015 Balandžio 27, 21:55:51 »
Šiaip montuojant padangas reiktų ventilius naujus naudoti...
taip ir ziuret prie ju ar tikrai juos pakeicia ar tik taves paklause ar keist ,o is tikruju nekeicia ir tik pinigus paima.Kazkada man buvo,po savaites atvazevau sakau ora leidzia,paziuri sako ventilis blogas,bet sakau jus keitet ,tai idejo kita ir pasibaige pajeriai.

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1081: 2015 Balandžio 27, 22:03:24 »
Na aš keičiu tokioje kontoroje kur visokioms melgoms ir diglitoms slėptis, viską ką reikią pakeičia ir kainuoja pigiau, tau kada nors pvz "protingą" ratų balansavimą darė? Man su tomis pačiomis padangomis ir ratlankiais po tokio balansavimo perpus svarelių sumažėjo... Nes padangą sumontuota ten kur ir turi būti ant ratlankio, balansavimo stendas parodo kaip padanga turi būti ant ratlankio, nes padanga irgi ne vienodai sveria, na ir t.t. kol man montavo panamera atvažiavo :)
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Balandžio 27, 22:05:22 sukūrė slashas »

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1082: 2015 Balandžio 27, 22:06:32 »
Balansuot tai tiesa simtaprocentine kad retas gerai temoka. Normalus paslepia po stipinais ir pan svarelius o dauguma tept lept belekur belekaip

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1083: 2015 Balandžio 27, 22:08:21 »
Balansuot tai tiesa simtaprocentine kad retas gerai temoka. Normalus paslepia po stipinais ir pan svarelius o dauguma tept lept belekur belekaip
Jei vilniuje, tai žinau super tašką, net ratlankius išplauna, kad purvai disbalando neduotų...

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1084: 2015 Balandžio 27, 22:09:45 »
Ai ne aš šiauliuose. Egzotikoj db darė tai gerai padare nei mušimo, nieko o ir svarelius paslėpė kiek išėjo. Ir šiaip kadangi ratlankiai perdažyti labai saugojo, ne kaip kiti padangistai drykst drykst ir va oj atsiprasau ibreziau....

Neprisijungęs Mindosa

• Įrašai: 1432
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1085: 2015 Balandžio 27, 22:16:33 »
Jei vilniuje, tai žinau super tašką, net ratlankius išplauna, kad purvai disbalando neduotų...
na, pasidalink informacija (+)

Neprisijungęs Pavaduotojas ugdymui

• Įrašai: 2005
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1086: 2015 Balandžio 27, 22:18:09 »
Ar tik ne:
http://ratutaisykla.eu/

Ratų nuplovimas (y)

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs dipper

• Įrašai: 84
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1088: 2015 Balandžio 27, 22:48:51 »
egzotikoj keiciausi padangas, tai pasibaisejau ju darbu, daugiau tikrai niekada nesikeisiu padangu egzotikoje bentjau kirtimu g. dirba 3 ar 4 meistrai ir tik vienas zino kiek oro reikia pusti???? Vienas ieskojo lipduku kiek oro reik pusti, pirma kart maciau kai zmogus dirbantis su padangom nezino kiek oro pusti. Ka as galiu pasakyt GEDA! Dar vienam blogai sumontavo (padanga nebuvo savo vietoje, ne prie disko krasto) net nepatikrines nurideno balansuot, stovejau ziurejau ir kas gi dabar cia bus, aisku balansuotojas sugrazino atgal. Firmoje kuri specializuojasi padangomis ir ju montavimu tokiu dalyku tikrai neturetu buti.

Gal kas sakysit, kad perdedu, bet kiekvienas turi ismanyti savo darba ir turi atlikti profesionaliai.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1089: 2015 Balandžio 27, 22:50:58 »
Geras su tuo plovimu, video pažiūrėjau. Gal kažkada ir daugiau lietuvos mastu atsiras taip kruopsciai atliekanciu paslaugas tokias.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1090: 2015 Balandžio 28, 00:17:03 »
egzotikoj keiciausi padangas, tai pasibaisejau ju darbu, daugiau tikrai niekada nesikeisiu padangu egzotikoje bentjau kirtimu g. dirba 3 ar 4 meistrai ir tik vienas zino kiek oro reikia pusti???? Vienas ieskojo lipduku kiek oro reik pusti, pirma kart maciau kai zmogus dirbantis su padangom nezino kiek oro pusti. Ka as galiu pasakyt GEDA! Dar vienam blogai sumontavo (padanga nebuvo savo vietoje, ne prie disko krasto) net nepatikrines nurideno balansuot, stovejau ziurejau ir kas gi dabar cia bus, aisku balansuotojas sugrazino atgal. Firmoje kuri specializuojasi padangomis ir ju montavimu tokiu dalyku tikrai neturetu buti.

Gal kas sakysit, kad perdedu, bet kiekvienas turi ismanyti savo darba ir turi atlikti profesionaliai.

Tu turbūt ant tiek kompetetingas, kad nežinai, jog į padangas oras pučiasi priklausomai nuo to, kiek yra nurodęs gamintojas. Sakyčiau, kad didesnis žioplys, jei nesitikslina, kiek pūsti ir pučia standartiškai...

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3009
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1091: 2015 Balandžio 28, 00:24:17 »
Tu turbūt ant tiek kompetetingas, kad nežinai, jog į padangas oras pučiasi priklausomai nuo to, kiek yra nurodęs gamintojas. Sakyčiau, kad didesnis žioplys, jei nesitikslina, kiek pūsti ir pučia standartiškai...
2.2 :-]

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs robe

• Įrašai: 290
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1093: 2015 Balandžio 28, 22:43:37 »

Tai iš tų 3-4 meistrų vienas sąžiningas, kuriam ištikro rūpi kiek pas tave oro turi pūstis. Padėkot jam reikėjo, o ne plūsti čia forume. Kiti likę "profesonalai" puikiai žino, kad į padangą pučiasi 2.2 bar nesvarbu ar r14 ar r19  :)

Neprisijungęs dipper

• Įrašai: 84
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1094: 2015 Balandžio 28, 23:00:19 »
zmogus kiekviena diena pucia padangas ir dar nepamena kiek pust?
cia taspats ka as pas savo sefa (esu virejas) kiekviena diena ir kiekviena karta pjaustydamas steikus klausineciau po kiek gramu pjaustyt. Po poros kartu buciau pasiustas toli toli...

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1095: 2015 Balandžio 29, 00:02:11 »
Tai iš tų 3-4 meistrų vienas sąžiningas, kuriam ištikro rūpi kiek pas tave oro turi pūstis. Padėkot jam reikėjo, o ne plūsti čia forume. Kiti likę "profesonalai" puikiai žino, kad į padangą pučiasi 2.2 bar nesvarbu ar r14 ar r19  :)
tas kiek pust, tai irgi dar priklauso su kokiu svoriu vazineji, nurodymai gali skirtis 0,5 bar tai paciai masinai ir tai paciai padangai, o kad nezino kiek pust, tai truputi juokinga, nebent atvaziuoji su tokia masina ir tokiais ratais kur per metus viena karta atvaziuoja, faktas, kad servisuose dirba arba naujokai arba visiski avinai, kuriems net keliu masinu slegius sunku isiminti, per diena kelis kartus dazniausiai tom paciom markem ir modeliams puciant ora

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1096: 2015 Balandžio 29, 08:32:31 »
zmogus kiekviena diena pucia padangas ir dar nepamena kiek pust?
cia taspats ka as pas savo sefa (esu virejas) kiekviena diena ir kiekviena karta pjaustydamas steikus klausineciau po kiek gramu pjaustyt. Po poros kartu buciau pasiustas toli toli...

Jaučiasi, kad vyrėjas esi, dabar supratau, kodėl tau tokie klausimai kilo ;)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1097: 2015 Balandžio 29, 11:19:26 »
Nu tai va padangistai sake ale per ventili galejo eit, nepasiteisino, eina vistiek per 2 dienas +- 0,5bar, kišo į vonią, tepė kraštus niekur neeina.. Gal kas bandet tuos balionelius i padanga ? Toki nupirkciau gal mačytų ? Nes ką montuot draskyt tą ratą vėl, montavimas balansavimas, man ta sbalionėlis taspats vos ne bus jauciu

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1098: 2015 Balandžio 29, 11:28:59 »
Karoli pabandykit įvaryt 3 barus kokius, gal išsišieps skylė.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1099: 2015 Balandžio 29, 12:13:45 »
Nu tai va padangistai sake ale per ventili galejo eit, nepasiteisino, eina vistiek per 2 dienas +- 0,5bar, kišo į vonią, tepė kraštus niekur neeina.. Gal kas bandet tuos balionelius i padanga ? Toki nupirkciau gal mačytų ? Nes ką montuot draskyt tą ratą vėl, montavimas balansavimas, man ta sbalionėlis taspats vos ne bus jauciu

Gerai apžiūrėk ratą, gal kur skilęs yra ir leidžia tik tada, kai sustoji ant tos vietos. Buvo man kartą toks variantas.