Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Klausimai apie padangas  (Skaityta 351330 kartus)

Neprisijungęs concorde

• Įrašai: 511
    • Žiūrėti profilį
Re: Klausimai apie padangas
« Atsakymas #1025: 2015 Balandžio 22, 22:06:42 »
tik TOYO turi c zymejima slapiai dangai ,o visos kitos a ir b ,siaip linkstu ties Michelin ir  Dunlop  :)

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1026: 2015 Balandžio 22, 22:10:50 »
Jei renkiesi tik tarp siu 2, tai imk pirma ir nedvejok  ;)  , dunlopus as asmeniskai nurasau, nepriskirciau ju premium klasei  (-)

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1027: 2015 Balandžio 22, 22:33:26 »
Jei renkiesi tik tarp siu 2, tai imk pirma ir nedvejok  ;)  , dunlopus as asmeniskai nurasau, nepriskirciau ju premium klasei  (-)
kiek dunlop turejau is dvieju bent viena susiguzuodavo

Neprisijungęs concorde

• Įrašai: 511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1028: 2015 Balandžio 22, 22:54:40 »
na kaip matau Michelin laimi  :)teks imt ir nesukt galvos ,aciu uz pagalba

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1029: 2015 Balandžio 23, 06:18:48 »
Dar žiūrėk, kad nebūtų run flat ;)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1032: 2015 Balandžio 24, 13:22:35 »
o kur isgirtosios Nexen? ar tokiu net netestuoja :D

Nu ubagiškų michelinų dėvėtų irgi nematau testuose :goodboy:

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1033: 2015 Balandžio 24, 14:35:15 »
Teisingai pasakyta Evaldai  ;) (y)  seip seniau ziurinedavau tuos garsesnius gamintojus,bet kaip paziuri ,kad beveik dvigubai reikia permoketi,tai tada ziuriu i pigiasnius gamintojus kaip nexen,nankang ir kiti gamintojai kurie irgi niekuo neatsilieka pagal parodymus nuo zinomu gamintoju  :-)  pats dabar nupirkau dvi naujas 205/55 r16 kiniskas ant galo kazkokias  winrun r330 kiek tarnaus bus matyti,bet pirmi ispudziai geri,tylios net tylesnes uz michelin primacy hp jokio uzimo ir panasei,vaziuojasi minkstai,nieko netampo ir pan moketa po 40e uz padanga :-)

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1034: 2015 Balandžio 24, 14:38:39 »
o pagal tuos skaiciukus tai visur skirtingai raso...seip daugiau ziurejau kad ant lietaus butu geresnes,netokios garsios ir pan :-)  bet pagal tuos rasomus decibelus ju garso isvis nesigirdi,o kaip toliau elgsis bus matyt  :-)  bet kiek ziurejau tai skirtinguose psl raso skirtingai tuos skaicius ,bei raides  :-)  tai pat pernai draugas pirko vienas padangas naujas,buvo vieni skaiciai parasyti,siemet jau kiti ,daug zemesni negu pernai pirktu .dydis toks pat,matmuo toks pat.

Neprisijungęs baggio_r

• Įrašai: 872
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1035: 2015 Balandžio 24, 14:39:58 »

nu evka kartais kai uzpjauni tai (!?)

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1036: 2015 Balandžio 24, 14:40:07 »
:-] (y) Aš paimiau Korejietiškus Hankook 195/65 R15. Šiek tiek geresnės savybės buvo nei Nexen, bet tuo metu neturėjo Nexen sandėly, o reikėjo padangų čia ir dabar. 45 eurai už padangą, važiuoja tyliai ir maloniai. Ir kas svarbiausia, kad nauja. :-)

Neprisijungęs baggio_r

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1037: 2015 Balandžio 24, 14:41:09 »
Teisingai pasakyta Evaldai  ;) (y)  seip seniau ziurinedavau tuos garsesnius gamintojus,bet kaip paziuri ,kad beveik dvigubai reikia permoketi,tai tada ziuriu i pigiasnius gamintojus kaip nexen,nankang ir kiti gamintojai kurie irgi niekuo neatsilieka pagal parodymus nuo zinomu gamintoju  :-)  pats dabar nupirkau dvi naujas 205/55 r16 kiniskas ant galo kazkokias  winrun r330 kiek tarnaus bus matyti,bet pirmi ispudziai geri,tylios net tylesnes uz michelin primacy hp jokio uzimo ir panasei,vaziuojasi minkstai,nieko netampo ir pan moketa po 40e uz padanga :-)

cia pasigirt norejai? :think: cia dar klausimas ar kitiems pabandzius taviske padangas irgi tokie ispudziai liktu - suprantu kad paciam neturint pinigu ir jau po pirkimo nesakysi kad blyn koki shuda pasiemiau :think:

Neprisijungęs baggio_r

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1038: 2015 Balandžio 24, 14:42:00 »
:-] (y) Aš paimiau Korejietiškus Hankook 195/65 R15. Šiek tiek geresnės savybės buvo nei Nexen, bet tuo metu neturėjo Nexen sandėly, o reikėjo padangų čia ir dabar. 45 eurai už padangą, važiuoja tyliai ir maloniai. Ir kas svarbiausia, kad nauja. :-)

Hankook isbandyta - tikrai geras variantas kainos ir kokybes santykiu (y)

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1039: 2015 Balandžio 24, 14:48:00 »
Jo, Hankook teko iš ankščiau išbandyti, tai nenuvylė tikrai. Va pats dabar jau trečią sezoną važinėju su Falken Azenis FK453. Kelią laiko labai gerai, pakankamai tyliai važiuoja. Bet, nėra labai ekonomiškos, greičio indeksas yra iki 300km/h, tai prie +2 lauke ir kai šlapia tai nelabai malonūs jausmai kyla važiuojant, neišyla jos jei mieste triniesi. O ir kaina buvo beveik 100 eurų už padangą. (225/45 R17) Nepasakyčiau, kad gailiuosi nusipirkęs jas, bet antrą kartą tokio tipo padangų nepirkčiau.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1040: 2015 Balandžio 24, 14:50:57 »
nu evka kartais kai uzpjauni tai (!?)

Būk geras, nemojuok tuo daiktu, jei nežinai, ką aš užpjaunu ir ko ne. ;)Jei tau geriau senos bbz kiek ir kaip važiuotos gumos, tai imk jas. Aš perku naujas vidutinės klasės ir man dzin. Čia tame ir buvo vokiečio išeivio mintis. Padangas perkant matau, kaip jos važiuoja ant sauso/šlapio kelio, kadangi yra žymėjimai, db irgi nurodyti, o ką tu matai ant dėvėtos gumos? Nerašo gi, per kiek bordiūrų šokusios ir pan :-]

Neprisijungęs E95

• Įrašai: 250
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1041: 2015 Balandžio 24, 14:53:26 »
Jau tik nevaryk dievo i medi,jei tau kinieciai ir kitos pigelkos taip paciai rieda kaip padorus michelinai ir panasiai,tai truksta zodziu net :] :] :] moka vadinasi idiotai dvigubas kainas uz nieka :] :] :]

Neprisijungęs baggio_r

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1042: 2015 Balandžio 24, 14:57:33 »
Būk geras, nemojuok tuo daiktu, jei nežinai, ką aš užpjaunu ir ko ne. ;)Jei tau geriau senos bbz kiek ir kaip važiuotos gumos, tai imk jas. Aš perku naujas vidutinės klasės ir man dzin. Čia tame ir buvo vokiečio išeivio mintis. Padangas perkant matau, kaip jos važiuoja ant sauso/šlapio kelio, kadangi yra žymėjimai, db irgi nurodyti, o ką tu matai ant dėvėtos gumos? Nerašo gi, per kiek bordiūrų šokusios ir pan :-]

tu manai esi vienintelis bandes devetas padangas ir naujus kinus? man paciam teko nexen naujas ant a4 isbandyt tai plaukiojo masina netas zodis. niekada gyvenime ju nebepirksiu. o va devetas uniroyalis ir michelinai (cia ka teko bandyt) laike puikiai. taip kad nesakau kad visos devetos geros, bet reikia ziuret ir ivertint ju bukle. o del specifikaciju - tai jau net nzn kelintu metu turetu buti padanga kad internete nerast jos specifikacijos :think:

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1043: 2015 Balandžio 24, 14:57:38 »
Anksčiau dauguma kitų pavadinimų gi net enžinojo, kaip michelin, goodyear ir pan, nes gi per teliką kitokių nerodė :-] o kad mauna pvz hankook naujiems bmw gamykloje tai dzin. Buvo gi bangoj ar kažkur diskusija, kad gezai nusipirko auto ir dabar renkasi, kokias gumas dėti, nes su hankookais ne lygis važiuoti bus :-]
Krūvas aš tų padangų prabandęs, nekalbėčiau bent, jei nebūčiau jų tiek iščiupinėjęs ir nuvažinėjęs. ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1044: 2015 Balandžio 24, 15:01:30 »
tu manai esi vienintelis bandes devetas padangas ir naujus kinus? man paciam teko nexen naujas ant a4 isbandyt tai plaukiojo masina netas zodis. niekada gyvenime ju nebepirksiu. o va devetas uniroyalis ir michelinai (cia ka teko bandyt) laike puikiai. taip kad nesakau kad visos devetos geros, bet reikia ziuret ir ivertint ju bukle. o del specifikaciju - tai jau net nzn kelintu metu turetu buti padanga kad internete nerast jos specifikacijos :think:

Visų pirma, aš nekišu kinų ;) Nexen/roadstone išvis Korėjoje kepamos ir tai ne China gaminys. Antra, būtų malonu, jei kalbėtum modeliais, nes dabar gaunasi pilstymas iš tuščio į kiaurą. Man būtų labai įdomu pažiūrėti, kaip tu tą dėvėtų gumų būklę įvertini akimis, kalbant apie kordo būklę ir pan. Max, ką tu ten matysi, tai protektoriaus likutį, pagaminimo metus ir skylių skaičių. Ir šiaip - pirk tu ką nori. Jei tau gerai, tai man nuo to dar geriau. Aš sakau, kad man jos kokybe visiškai prilygo kitiems mano minėtiems modeliams.
Gyvas pvz buvo, kai užsidėjau contikus 5mm likučiu. Neina pavažiuoti, vairą plėšia iš rankų. Užsidėjau naujus nexen nfera su1, tai pasaka. Ir čia eilinė pamoka man buvo, kad neprasidėčiau su dėvėtais laužais...

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1045: 2015 Balandžio 24, 15:09:19 »
bent jau žieminiai Hankook'ai tai visai (y) Žiemą atitarnavo man super, mokėjau perpus, kiek būtų kainavęs komplektas kokio garsesnio gamintojo padangų.
Tik pašilus orams ir tuo pat metu esant šlapiai kelio dangai nifiga netinkami naudoti (-) :bedantis:

Neprisijungęs dipper

• Įrašai: 84
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1046: 2015 Balandžio 24, 20:37:41 »
Sveiki parekomenduokit padangas niekaip negaliu apsisprest. Dabar laksciau su michelin'ais pilot sport 3. Galvoju vel imti pilot sport 3 bet dar vilioja isbandyti continental contisportcontact 5. Kainos praktiskai vienodos, pirksiu naujas. O gal turit ka pasiulit neka prastesniu, ismatavimai 235/45 17r,

Neprisijungęs Mindosa

• Įrašai: 1432
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1047: 2015 Balandžio 24, 20:53:10 »
Sveiki parekomenduokit padangas niekaip negaliu apsisprest. Dabar laksciau su michelin'ais pilot sport 3. Galvoju vel imti pilot sport 3 bet dar vilioja isbandyti continental contisportcontact 5. Kainos praktiskai vienodos, pirksiu naujas. O gal turit ka pasiulit neka prastesniu, ismatavimai 235/45 17r,
abu pamineti variantai (y), nelabai ka geriau rasi (+) Jei finansai leidzia nera apie ka kalbet (+)

Neprisijungęs robe

• Įrašai: 290
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1048: 2015 Balandžio 24, 21:21:51 »

Kad ir koks Contis ir geras šitas modelis, vistiek aukščiausio lygio lieka Michelin  (y)

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1049: 2015 Balandžio 24, 23:37:34 »
Anksčiau dauguma kitų pavadinimų gi net enžinojo, kaip michelin, goodyear ir pan, nes gi per teliką kitokių nerodė :-] o kad mauna pvz hankook naujiems bmw gamykloje tai dzin. Buvo gi bangoj ar kažkur diskusija, kad gezai nusipirko auto ir dabar renkasi, kokias gumas dėti, nes su hankookais ne lygis važiuoti bus :-]
Krūvas aš tų padangų prabandęs, nekalbėčiau bent, jei nebūčiau jų tiek iščiupinėjęs ir nuvažinėjęs. ;)
reiktu skirti viena dalyka, kad pvz hankook, kai kurie modeliai kainuoja netoli conti 5 ar panasus, tai ir kokybe ju kita, o cia dauguma kalba apie pigias naujas padangas, kurios kainuoja 2 ir daugiau karto pigiau, tik klausimas ar esant panasiai kainai tu imtum conti 5 ar hankook naujus? :-) mano manymu, ne firma apsprendzia padangos kokybe, bet kaina, is pigiu, kaip goodride, sunny, teko pavaziuoti, tai padek dieve, palyginus su conti, michelin