Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Klausimai apie padangas  (Skaityta 344534 kartus)

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
Re: Klausimai apie padangas
« Atsakymas #750: 2014 Gruodžio 09, 11:23:51 »
Ten gamyklinis  klijavimas tos mases, kolkas maciau tik continental su ja.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #751: 2014 Gruodžio 09, 11:43:29 »
Ten gamyklinis  klijavimas tos mases, kolkas maciau tik continental su ja.

Pas mane michelinai buvo :think:

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #752: 2014 Gruodžio 09, 21:35:23 »
Ta prasme gamyklinis ? Plačiau idomu... Šita padanga kur foto tai continental

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #753: 2014 Gruodžio 09, 21:39:18 »
taigi dar dėl Blizzak LM-32, po 35k km liko 3mm, laukia keitimas. Dėvisi greitai, triukšmauja, nepasižymi kažkuo super, kainuoja ne taip ir mažai savo segmente, sau nepirkčiau (-)

Teko senai turėti Blizzak Nordic ant Octavia, tai paliko daug geresnį įspūdį :V

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #754: 2014 Gruodžio 09, 21:54:32 »
Ta prasme gamyklinis ? Plačiau idomu... Šita padanga kur foto tai continental
pagooglink, nu kas ten neaisku, ideta kose, kuri kaip ir sakiau, pradurus padanga tiesiog uztraukia skyle ir padangos nereikia klijuoti, geras daiktas, bet jei svoris jos gerokai didesnis, tai nzn ar cia pliusas

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #755: 2014 Gruodžio 09, 22:06:36 »
http://m.autogidas.lt/sk-nuotraukos.php?&tid=12&rid=1296110#pnr3 tik nelabai suprantu kodel pas mane viena su ta medziaga, o kita be :D nors ir metai abieju berots vienodi

Neprisijungęs Norvegas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #756: 2014 Gruodžio 09, 22:08:41 »
pagooglink, nu kas ten neaisku, ideta kose, kuri kaip ir sakiau, pradurus padanga tiesiog uztraukia skyle ir padangos nereikia klijuoti, geras daiktas, bet jei svoris jos gerokai didesnis, tai nzn ar cia pliusas

Uz run flat padangas ji gerokai lengvesne. Ir ta kose padeda nuo viniu ar kitu plonu daigtu. Kas daugiau pazeidzia padanga, ji negelbsti.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #757: 2014 Gruodžio 09, 22:24:32 »
Radau info http://www.continental-tires.com/www/tires_de_en/themes/car-tires/link-contiseal.html
Va tik idomu, kaip cia man viena padanga su ta koše, kita be :D Nors ir metų vienodų..  :V :D

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #758: 2014 Gruodžio 10, 00:56:04 »
kazkas surinko komplekta is atskiru naudotu ir papuole viena su conti seal'u

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #759: 2014 Gruodžio 10, 07:18:20 »
O kaip ją klijuoti, jei didesnė skylė? Kokį gerą medvaržtį įdomu užtrauktų ta košė?

Neprisijungęs dalyviz

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #760: 2014 Gruodžio 10, 08:58:51 »
O kaip ją klijuoti, jei didesnė skylė? Kokį gerą medvaržtį įdomu užtrauktų ta košė?
na contis sako kad iki 5mm skylę užtraukia, tai jau šis tas...

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #761: 2014 Gruodžio 10, 09:30:38 »
Kiek googlinau, radau kad jei jau daug rimtesnis koks štyrius, tai atskuta tą košę ir deda lopą :V

Neprisijungęs Norvegas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #762: 2014 Gruodžio 10, 11:14:16 »
Kiek googlinau, radau kad jei jau daug rimtesnis koks štyrius, tai atskuta tą košę ir deda lopą :V

Butent taip ;)

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #763: 2014 Gruodžio 10, 11:34:55 »
pagal reikalavimus, tai jei didesne skyle,pvz koks 10mm, turbut, jau reikia mesti tokia padanga, kaip neremontuojama  :V

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #764: 2014 Gruodžio 10, 14:48:15 »
taigi dar dėl Blizzak LM-32, po 35k km liko 3mm, laukia keitimas. Dėvisi greitai, triukšmauja, nepasižymi kažkuo super, kainuoja ne taip ir mažai savo segmente, sau nepirkčiau (-)

Teko senai turėti Blizzak Nordic ant Octavia, tai paliko daug geresnį įspūdį :V
bet jos ir minkstesnio misinio jei lm-32 jei apie tas pacias kalbam :) jei nereikia dykliu ir vazinejama kazkur uzmiesti tai Nordicai pats tas,bratkis tokias turejo tai patiko valdymas,dabar pas mane WS70 tai autostradoje jau per minkstos man,reiktu kazko kietesnio .

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #765: 2014 Gruodžio 10, 16:51:18 »
LM 32 kietos, su ws70 nėr ko lyginti. WS stipriai aukščiau ir tikrai ne per minkštos ;)

Neprisijungęs Norvegas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #766: 2014 Gruodžio 10, 18:02:38 »
pagal reikalavimus, tai jei didesne skyle,pvz koks 10mm, turbut, jau reikia mesti tokia padanga, kaip neremontuojama  :V

Pagal rekomendacijas gal ir reikia mest. Siaip sutvarkoma, vienoj padangoj buvo trukimas kokia 10-15mm. dejau lopa laiko kuo puikiausiai. Nors nebuciau tvarkes, jei padanga nebutu run on flat. O siaip "grybu" standartas 6-8mm., kurie klijuojasi is vidaus, atsiradus skylei.

Neprisijungęs nokia7

• Įrašai: 121
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #767: 2014 Gruodžio 10, 18:32:06 »
Pagal rekomendacijas gal ir reikia mest. Siaip sutvarkoma, vienoj padangoj buvo trukimas kokia 10-15mm. dejau lopa laiko kuo puikiausiai. Nors nebuciau tvarkes, jei padanga nebutu run on flat. O siaip "grybu" standartas 6-8mm., kurie klijuojasi is vidaus, atsiradus skylei.

supranti nors ka parasiai, taisiai run on flat su conti seal'u viduje, cia vienas kitam priestarauja. Run on flat sukurta automobiliams be atsarginio rato, bet sukelia daug diskomforto, todel isrado jam pamaina contiseal.

Neprisijungęs Norvegas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #769: 2014 Gruodžio 10, 18:46:01 »
supranti nors ka parasiai, taisiai run on flat su conti seal'u viduje, cia vienas kitam priestarauja. Run on flat sukurta automobiliams be atsarginio rato, bet sukelia daug diskomforto, todel isrado jam pamaina contiseal.

Kur tu matai, kad as tvarkiau run flat su conti sealu? As parasiau kad, tvarkiau run on flat ;)

Neprisijungęs nokia7

• Įrašai: 121
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #770: 2014 Gruodžio 10, 20:46:54 »
is ten kur tu pakomentaves posta apie contiseal padangos remonta. contiseal padanga yra neremontuojama. aisku musu auksiarankiai viska padaro :-]

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #771: 2014 Gruodžio 10, 21:09:59 »
Nu blin žinovas. Pasigooglink neremontuojama tu, ta košė kuo puikiausiai nusiskuta ir lieka paprasta padanga, jei rimtesnis remontas reikalingas, nuvalai sluoksnį, dedi lopą ir fsio. Tavo nuoroda įdėta nieko naujo, nes as auksciau jau buvau idejes su video.
P..s. šiandien patyrinėjau padangas pasirodo netaip nuziurejes buvau, visgi skirtingų jos metų, tai todėl viena su ta koše, kita be. Bet modelis toks pat, protektoriaus tiek pat tai viskas  (y)

Neprisijungęs Norvegas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #772: 2014 Gruodžio 10, 21:26:31 »
is ten kur tu pakomentaves posta apie contiseal padangos remonta. contiseal padanga yra neremontuojama. aisku musu auksiarankiai viska padaro :-]

Idomu is kur tokios zinios, kad ji neremontuojama? Gal teko ja taisyt? Kaip,Karolis sake, ji tvarkosi, kaip ir eilines padangos.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #773: 2014 Gruodžio 10, 21:57:31 »
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Gruodžio 10, 22:03:31 sukūrė Karolis080 »

Neprisijungęs Grishman

• Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #774: 2014 Gruodžio 10, 22:53:52 »
Hankook gamintojas lygiai toks pat biudžetinis kaip ir falken
Sumontavau Falken Espia EPZ II, nes kolega labai patenkintas buvo žiemą tiek ant ledo ir sniego. Ant ledo ir sniego neišbandžiau, bet ant sauso ar šlapio esfalto visiškas , niekam tikusios padangos. Nokian Hakkapellita ar pigiakai Hankook icept n kartų geriau sukimba ant sauso ar šlapio esfalto  (n)

Sumontavai Nordic klasės padangas,  mūsų klimato juosta joms yra per šilta, todėl privalumus teks jausti rėčiau negu trūkumus, kita vertus ir tos vienos dienos metuose pakanka, kai sustoti nepavyksta... bet su guminiu valdymu ant sauso asfalto teks tenkintis, nors nebus užmigęs budrumas, kai užgrius sneigas ir plikledis :D optimaliausias pasirinkimas mūsų klimato atveju  yra minkšto mišinio padangos su V formos protektoriumi ir tankiu vientisu centriniu bloku, kuris stabilizuoja ir "prilaiko" likusią padangos konstrukciją.