Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Klausimai apie padangas  (Skaityta 351056 kartus)

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
Re: Klausimai apie padangas
« Atsakymas #125: 2011 Gegužės 17, 18:39:15 »
Nusipirkau kinietiškas Interstate, Melgoj dievagojosi, kad viskas su jom normaliai, jei perki ne plačias. Kas ten su plačiom nesidomėjau, tiesiog pardavėjas plačių (225) nerekomendavo
Na ką, išmėgintos ant sausos ir šlapios dangos, trasoj ir mieste, atsiliepimai tikrai geri. Lyginant su prieš tai turėtom Vredestein hi-track šios neprastesnės nei sukibimu, nei skleidžiamu triukšmu. Belieka žiūrėt kaip dėvėsis. Jei kas ieško pigesnių padangų tikrai rekomenduoju

Jei važinėji ramiai su kinietiškom, tai jos yra ok. Bet jei bent slalome važinėjat ar šiaip kartais greičiau posūkius įveikinėjat, tada kinietiškos yra eilinis . Pirkau naujas Sunny ir visiškai nusivyliau. Jau geriau pirksiu dėvėtas kelių metų senumo rimto gamintojo padangas, nei pirksiu naujas, bet kinietiškas už beveik tą pačią kainą.

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #126: 2011 Gegužės 17, 18:48:15 »
Iki lenktynininko man toli, o ir kinietiškos kinietiškom nelygu ;) Kolkas mano nuomone geriau jau naujos pigesnės, nei senos žinomo gamintojo.

Neprisijungęs Grishman

• Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #127: 2011 Gegužės 21, 10:33:08 »
continental firma dare tyrima- padanga sandeli stovejus 3 metus pasensta tiek pat, kiek su minkšta, nedapusta iki reikiamo slėgio,  padanga pavažiavus kelis šimtus kilometrų.

Bet tai irgi keistai... Ant pirštų galima suskaičiuoti, kiek tas padangas naujas perka, o dar plius visiškai naujų metų. Tėvas nusipirko visiškai naujo modelio good year excellence, tai ir tos pagamintos 2010 viduryje. Tai ką, dar du metai ir mesti lauk reiks?
Todėl prieš perkant parduotuveje, ir reikia primiausia domėtis pagaminimo data, jei perki per patį sezono įkarštį ir dar naują modelį, didesnė tikimybė, kad gausi dar šiltas, ką tik iš krosnies padangas.

Neprisijungęs baggio_r

• Įrašai: 872
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #128: 2011 Gegužės 30, 14:15:44 »
Gal kas esat isbande riken arba kormoran gamintoju padangas? Idomu ar jos vienodo lygio ar kazkurios yra kazkiek pranasesnes? (!?)

Neprisijungęs exstoras

• Įrašai: 1212
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #129: 2011 Birželio 01, 17:15:25 »
Gal kas esat isbande riken arba kormoran gamintoju padangas? Idomu ar jos vienodo lygio ar kazkurios yra kazkiek pranasesnes? (!?)
na o kodel riken?? gal geriau butu kelly ;)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #130: 2011 Birželio 02, 06:56:19 »

O kuom šitos fuflo skiriasi? Abi restauruotos.

Neprisijungęs baggio_r

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #131: 2011 Birželio 02, 08:20:49 »

ka turejai galvoje restauruotos? gali placiau? nes kiek man teko girdeti tai riken lyg ir lenku gamybos michelin koncernui priklauso, na aisku zemesnes kokybes segmentui...

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #132: 2011 Birželio 02, 08:34:12 »
Kiek teko parduoti rikenų, kai dar kemi dirbau, visos jos kaip restauruotos kaitėsi. (dėl šalies teisus - lenkai jas kepa)

Neprisijungęs baggio_r

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #133: 2011 Birželio 02, 08:42:58 »
Kiek teko parduoti rikenų, kai dar kemi dirbau, visos jos kaip restauruotos kaitėsi. (dėl šalies teisus - lenkai jas kepa)

Ar teisingai supratau - jos ne restauruotos, bet kokybe panasi i restauruotu? O tai kaip kormoran padangos? Siaip su riken'ais uosvis jau 3 sez varo ir patenkintas :V

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #134: 2011 Birželio 02, 08:53:16 »
Kormoranai geresni tikrai. Sakau - kiek teko čiupinėti, visi rikenai man pasitaikė restauruoti. Nežinau jų darbo specifikos ir jų pasiūlos, bet kiek aš jų perčiupinėjau, tai visos buvo restauruotos.

Neprisijungęs baggio_r

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #135: 2011 Birželio 02, 09:06:21 »
Kormoranai geresni tikrai. Sakau - kiek teko čiupinėti, visi rikenai man pasitaikė restauruoti. Nežinau jų darbo specifikos ir jų pasiūlos, bet kiek aš jų perčiupinėjau, tai visos buvo restauruotos.

Supratau. Dekui uz pasidalinima patirtimi :D

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #136: 2011 Birželio 02, 09:22:03 »
Jei ieškai iš pigesnio segmento, tai siūlyčiau pasidomėti BARUM padangom, visai neblogas kainos ir kokybės santykis :)

Neprisijungęs baggio_r

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #137: 2011 Birželio 02, 09:29:17 »
Jei ieškai iš pigesnio segmento, tai siūlyčiau pasidomėti BARUM padangom, visai neblogas kainos ir kokybės santykis :)

na anksciau domejausi, tai jos siek tiek brangesnes ir uz pan kaina rinksciausi jau isbandytas bf goodrich ;) nors gal reikes dar pergalvot ir vel kazka panasaus imti - saugumui tikrai nenoriu taupyti, taciau lakstyt nesiruosiu ir uztektu paprastu padangu :V

Neprisijungęs exstoras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #138: 2011 Birželio 02, 09:46:21 »

na na na kaip jus skirete kad rikken kormoran ar kelly esa restauruotos???
jei taip teigete tai visos jusu naujos padangos esa tik restauruotos  :)
soory bet informacija kaskokia netokia ce sukasi :)
rikken ner restauruota ji nauja bet esme ta kad asm man jos rastas nelimpa :)
kormorano asm man neteko tureti :)
kelly ciupines  :) ir patenkintas esu ypac zieminem  :)

Neprisijungęs exstoras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #139: 2011 Birželio 02, 09:48:05 »
hmm gal senai tai buvo :) pas mane rikken stovi prekyboi bet ne lenku kepimas o serbu :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #140: 2011 Birželio 02, 09:52:51 »

Niekur nepaminėjau, kad kormoran restauruotos. Pas mus net kataloge renkantis rašė, kad riken restauruotos.

Neprisijungęs exstoras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #141: 2011 Birželio 02, 09:58:16 »

Niekur nepaminėjau, kad kormoran restauruotos. Pas mus net kataloge renkantis rašė, kad riken restauruotos.
kataloge gali buti ir klaidu ;)
o ka ant padangos rase ???

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #142: 2011 Birželio 02, 10:05:04 »
Gi matosi pagal šonus, kad restauruotos. Bent jau tada matėsi, dabar jau kokius du metus nesu čiupinėjęs jų.

Neprisijungęs baggio_r

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #143: 2011 Birželio 02, 10:08:13 »
exstoras, o tu jau padangom nebeprekiauji? ;)

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #144: 2011 Birželio 02, 10:13:39 »
na anksciau domejausi, tai jos siek tiek brangesnes ir uz pan kaina rinksciausi jau isbandytas bf goodrich ;) nors gal reikes dar pergalvot ir vel kazka panasaus imti - saugumui tikrai nenoriu taupyti, taciau lakstyt nesiruosiu ir uztektu paprastu padangu :V
kokių matmenų ieškai ir už kokią sumą pinigų? gali į PM, pažiūrėsiu, gal galėsiu padėt :)

Neprisijungęs exstoras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #145: 2011 Birželio 02, 10:15:11 »
exstoras, o tu jau padangom nebeprekiauji? ;)
taip as dirbu su padangomis  :)

Neprisijungęs exstoras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #146: 2011 Birželio 02, 10:16:22 »
Gi matosi pagal šonus, kad restauruotos. Bent jau tada matėsi, dabar jau kokius du metus nesu čiupinėjęs jų.
Riken is a popular tyre brand owned by Michelin. Initially based in Japan, Riken Gomu Industry was working in the field of physical science and chemical research since 1917. Later, the company diversified and ventured into tyre manufacturing in the brand name of RIKEN. The name was actually an abbreviation of 'Riken Gomu', the original name of the company. RIKEN started exporting tyres to the United States from the year 1979. Then, the company grew in leaps and bounds and exported to Europe, turning itself into a full-fledged tyre manufacturer. In 1992, RIKEN registered as a brand with the company Michelin Okamoto Tire Corporation. After the acquisition by Michelin, the brand came to be pronounced as RIKEN, in the American way. Michelin can be termed as the world's most leading tyre manufacturer. A versatile industry giant, Michelin owns the best of tyre brands. With worldwide presence, in over 170 countries, Michelin holds forefront position in many tyre markets. Innovation, technology and quality are some of the key aspects that have kept Michelin ahead of competition. Riken is a brand that is distributed across several zones in Europe. The brand produces a range of tyres for the Passenger Car, Van and Truck markets. Riken combines aesthetics and technology at a very attractive price to yield tyres suitable for the European weather.

tai taip išeina mishelinas varo restauruotas :?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #147: 2011 Birželio 02, 10:43:50 »
Rašyti galima daug ką, bet tu paimk kaip faktą jas ir pačiupinėk. Gal dabar ir pasikeitė jos, bet ne taip seniai tikrai jų buvo pilna restauruotų

Neprisijungęs exstoras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #148: 2011 Birželio 02, 12:28:54 »
Rašyti galima daug ką, bet tu paimk kaip faktą jas ir pačiupinėk. Gal dabar ir pasikeitė jos, bet ne taip seniai tikrai jų buvo pilna restauruotų
nu ciupinau varciau varciau nu nauja padanga ir tiek ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #149: 2011 Birželio 02, 12:56:44 »
O skirtumą matai, kai būna restauruota padanga gamykloje ir normali nauja padanga?