Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Klausimai apie padangas  (Skaityta 352684 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Re: Klausimai apie padangas
« Atsakymas #825: 2015 Sausio 20, 15:39:04 »
Kad tos pingponginės padangos su rimtais greičio ir apkrovos indeksais, pvz nankang ns-20 ;)

Faktas ;) (y) Tie indeksai irgi ne be reikalo sudėti. Tarp kitko, tos firmos semi slikai man patiko

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #826: 2015 Sausio 20, 15:40:46 »
Aš šią žiemą ant eso nankangus eksploatuoju, viskas liuks ;)
Jaučiu vasarai imsiu ns20.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #827: 2015 Sausio 20, 15:42:53 »
Svarbu "eglės" neimti, nes labai laiptuojasi tokie nankangai ;)

Neprisijungęs baggio_r

• Įrašai: 872
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #828: 2015 Sausio 20, 15:51:58 »
Vat apie nankangus esu girdejes neblogu atsiliepimu  (+) Gal del to vis drasiau zmones perka ir neaiskius kinu gaminius. Konkretus pavyzdys tai bendradarbis ant opel vectra pagal tai jog girdejo kad nankangai neblogi, sako nera tas kina blogas ir pasieme jei gerai pamenu infinity ar panasaus pavadinimo, tai sake nu ir naciort  :bedantis: Sake stabdo ir nixuja nestoja  :bedantis:

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #829: 2015 Sausio 20, 15:56:28 »
man vis niezti nagai isbandyt nexen winspike, vis paziuriu i dabartines ziemines ds2, dar 6mm like, bet asfaltu vazinejant greit pareis jom... bet kiek su padangistais pasneku tai sako nekazka tos nexen... aisku negali visais pasitiket.
nu cia ziurint ko reikia tau...nes tos winspike manau bus daug kietesnio misinio ir pas jas rastas panasus kaip restauruotu su gislavediniu rastu jei neklystu.Aisku pats ju neciupinejas tad nieko pasakyt negaliu.O sitos ds2 tai jos minksto misinio taip?nes kazkas panasaus pas mane pagal rasta stovi ws70 tai ant sauso asvalto irgi greit dyla :V

Neprisijungęs vytiokx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #830: 2015 Sausio 20, 15:59:01 »
turejau ziemines. visiskai nesilaike nei ant slapio nei ant ledinio kelio. vaziuokle ledine nes veliau pardavinejau ir pirkejas tikrino. zodziu plaukiojo baisiai tai po vasariniu buvo sioks toks sokas kad gali taip baisiai vaziuoti. net tos pacios debica man geriau kibo :V
manau butu geriau su konkretesniu modeliu ir pan.nes jei bandei ant kietesnio misinio, tai nestebuklai ant ledo bus...

Neprisijungęs dalyviz

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #831: 2015 Sausio 20, 15:59:57 »
nu jo ds2 minkstos, buvo viskas gerai kol va tokios ziemos neprasidejo, tai ant asfalto jos ne tai kad nudilo daug, bet nu nezinau kaip cia pavadint - uzsiapvalino laipteliai pas jas, brauki su ranka ir nekimba visai, pasidare nebe tokie astrus tie luomeliai ir ant ledo iskart labai jauciasi, nors kaip ir sakau mesos dar kaip kiti pasakytu "dar  dviem sezonam -  6mm" :D

Neprisijungęs vytiokx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #832: 2015 Sausio 20, 16:00:47 »
Svarbu "eglės" neimti, nes labai laiptuojasi tokie nankangai ;)
girdejas ir as sita,plius dazniausia nevienodai ir dyla :V

Neprisijungęs vytiokx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #833: 2015 Sausio 20, 16:10:14 »
Vat apie nankangus esu girdejes neblogu atsiliepimu  (+) Gal del to vis drasiau zmones perka ir neaiskius kinu gaminius. Konkretus pavyzdys tai bendradarbis ant opel vectra pagal tai jog girdejo kad nankangai neblogi, sako nera tas kina blogas ir pasieme jei gerai pamenu infinity ar panasaus pavadinimo, tai sake nu ir naciort  :bedantis: Sake stabdo ir nixuja nestoja  :bedantis:
priklauso daug kas ir nuo pacio protektoriaus ir gumos misinio :D tie patys lm32 atrodo jok bridgestone gero gamintojo,bet irgi daug kas nekokius atsiliepimus apie juos turi :V

Neprisijungęs vytiokx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #834: 2015 Sausio 20, 16:15:06 »
nu jo ds2 minkstos, buvo viskas gerai kol va tokios ziemos neprasidejo, tai ant asfalto jos ne tai kad nudilo daug, bet nu nezinau kaip cia pavadint - uzsiapvalino laipteliai pas jas, brauki su ranka ir nekimba visai, pasidare nebe tokie astrus tie luomeliai ir ant ledo iskart labai jauciasi, nors kaip ir sakau mesos dar kaip kiti pasakytu "dar  dviem sezonam -  6mm" :D
o kuri sezona jau vaziuoji su jomis?pas mane irgi kazkas apie 6mm like ,tai kaip sakai kol ziemos dar buvo tai ir dirbo savo darba ir taip greit nedilo ir dabar vaziuoju jau trecia sezona,bet uztektu tokio vieno ir padangu jau nera :D

Neprisijungęs baggio_r

• Įrašai: 872
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #835: 2015 Sausio 20, 16:20:07 »
priklauso daug kas ir nuo pacio protektoriaus ir gumos misinio :D tie patys lm32 atrodo jok bridgestone gero gamintojo,bet irgi daug kas nekokius atsiliepimus apie juos turi :V

del lm as daug is ko girdejes kad greitai sudyla :V

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #836: 2015 Sausio 20, 16:37:29 »
Šiaip nankangai ne kinai ;)

Neprisijungęs vytiokx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #837: 2015 Sausio 20, 16:42:11 »
del lm as daug is ko girdejes kad greitai sudyla :V
nu nezinau ar jie greitai dyla ar ne,nes man atrodo ,kad ten kietesnio misinio guma,bet ,kad sukibimo,stabdymo neturi tai faktas.Va tau ir zinomas gamintojas :)

Neprisijungęs Grishman

• Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #838: 2015 Sausio 20, 17:08:36 »
Praktiškai nexen ir beperku. Super gumos už mažą kainą.
Tik kad neįsivaizduoju kokių ten kordų privynioja, kad anos tokios sunkios ir medinės būna vos ne kaip runflat'ai ff jei teks pasidomėti kas yra neamortizuojamosios masės automobilyje ir kaip svarbu jas mažinti, kaip tai atsiliepia komfortui, valdymui, ekonomijai, atsiras noras labiau kreipti dėmesį į svorį, renkantis ratus :D

Neprisijungęs Grishman

• Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #839: 2015 Sausio 20, 17:13:54 »
Kur Kaune ar Vilniuje pigiausios padangos? Ir dar klausimas, kurios is pigesniu gamintoju padoresnes, kad nekeltu daug triuksmo, ant slapio normaliai elgtusi?  (H-) Sneku apie vasarines padangas
Jei šis postas bus traktuojamas kaip nesankcionuota reklama - trinkit :D bet aprat dalių ir su padangomis galime pagelbėti, tuo labiau dabar jau komplektuojame vasaros užsakymus, tad rašyk PM, koks dydis domina ir pažiūrėsiu (+)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #840: 2015 Sausio 20, 17:27:07 »
Tik kad neįsivaizduoju kokių ten kordų privynioja, kad anos tokios sunkios ir medinės būna vos ne kaip runflat'ai ff jei teks pasidomėti kas yra neamortizuojamosios masės automobilyje ir kaip svarbu jas mažinti, kaip tai atsiliepia komfortui, valdymui, ekonomijai, atsiras noras labiau kreipti dėmesį į svorį, renkantis ratus :D

Čia gal irgi nuo modelių priklauso, nes kiek aš čiupinėjau, tai man kaip tik per minkšti šonai pasirodė. :think:

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #841: 2015 Sausio 28, 10:46:29 »
Sveiki kolegos, labai didelis s*das butu sitos http://www.egzotika.lt/padangos/183000-infinity-ecomax__-225-40-r18-92y.html ? Pats pavadinimas ecomax jau nepernelyg, nu bet.. Kaina labai jau traukia.. Žiemai suprasčiau, rimtas žiūrėčiau, o dabar kažkaip linkstu ant jų. Ar geriau truputį daugiau užmest ir imti iš autogido naujas irgi (žmogus parduoda) "nankang" ? :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #842: 2015 Sausio 28, 11:15:43 »
Nu už labai panašią kainą matau jau ir normalių gumų, kam tos infinity ar nankang?

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #843: 2015 Sausio 28, 11:23:40 »
Nexen sakai ?  :think: Kad daugiau tiksliai nieko mandriau neisein perziurejau..

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #844: 2015 Sausio 28, 11:29:21 »
Nexen sakai ?  :think: Kad daugiau tiksliai nieko mandriau neisein perziurejau..

Kad ir roadstone/nexen. Už šituos tikrai geriau bus. Nebekrauna kažkodėl egzotikos psl man, pažiūrėčiau tiksliau :think:

Neprisijungęs vytiokx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #845: 2015 Sausio 28, 12:09:20 »
man irgi nelabai krauna arba kiekviena puslapi reikia vis atnaujinti tada bent man uzkrauna :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #846: 2015 Sausio 28, 21:50:07 »
NEXEN Classe Premiere 671 - 225/40R18 88V 213 Lt / 61.69 €
ROADSTONE N7000 - 225/40R18 92W 220 Lt / 63.72 €

Va ir variantai Karoliui

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #847: 2015 Sausio 28, 22:03:57 »
NEXEN Classe Premiere 671 - 225/40R18 88V 213 Lt / 61.69 €
ROADSTONE N7000 - 225/40R18 92W 220 Lt / 63.72 €

Va ir variantai Karoliui
tai kad cia all season padangos, paskaicius atsiliepimus verkt norisi, kokia kaina tokia ir padanga, iki 100km/h ir sausais keliais gal ir nieko

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #848: 2015 Sausio 28, 22:09:52 »
Na už tokią kainą tai nenorėk premium klasės michelino... Kelis lt dasimetus yra ir rimtesnių, bet šiuo atveju kaip suprantu, reikia geros kainos ir padorios gumos, o gumos šios tikrai padorios. Pirmasias teko naudoti.

Neprisijungęs Mindosa

• Įrašai: 1432
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #849: 2015 Sausio 28, 23:35:35 »
tai kad cia all season padangos, paskaicius atsiliepimus verkt norisi, kokia kaina tokia ir padanga, iki 100km/h ir sausais keliais gal ir nieko
tokiu atveju perki MICHELIN ar CONTINENTAL ir ramus 100 procentu ;)