Kalbu apie minkšto mišinio padangas, kurios turi pakankamai mikštą gumą + technologijos pažengė į priekį, gumos turį įvairių priemaišų sukibimui ir sugeba niekiteti žemejant temperatūrai ir kurių protektorius pakankamamai protingai suprojektuotas kad greičio indeksas butų mažiausiai R, iki T: GoodYear ICE2 arba ICE+, Michelin X-Ice, Conti Viking contact, Nokian HKPL R2; Q padangų minusų ramiai važinejantiems žmonėms kaip ir nėra
Bet jau prie 120 km/h pakankamai nekomforiška važiuoti, kai rikiuojiesi iš vienos juostos į kitą ir mašina plaukioja, jeigu pabandai tą padaryti staigiau, netgi suveikia stabilumo kontrolė + greitai dyla pačios padangos, jeigu temperatūra aukščiau nulio, o kadangi pas mus žiemos tokios, kad didesnę laiko dalį važiuojama sausu ar šalpiu asfaltu esant +4C temperatūrai, nereiktų stebėtis, kad po 20-30k iš tų padangų gali buti nieko nelikę
Aš dažniausiai perku minkšto mišinio gumas, tai vat būtent kas nustebino, tai itin lėtas dilimas. Nu ir tikrai važinėju aš ne 120, o dažniausiai ir daugiau, bet to plaukiojimo, o tuo labiau, kad esp suveiktų, tai toli gražu nėra.
O šiaip realiai kiek iš kalno padangų esu išbandęs, tai vis tiek geriausi įspūdžiai liko iš haka4/5/7 ir r/rsi