Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Klausimai apie padangas  (Skaityta 355004 kartus)

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
Re: Klausimai apie padangas
« Atsakymas #1800: 2017 Vasario 14, 18:43:37 »
Tėvas daug padangų suvažinėja, tai patirtis tokia, kad pradžioj būdavo garsūs gamintojai, Michelin, Brigdestone, Pirelli ir t.t. poto pradėjo eit korejietiškos pandangos į trasą ir esmė tokia, kad visos padangos susidroždavo vienodai. Susilaiptuodavo ir garsūs gamintojai ir paprasti, ir visas keisdavo vienodai po to pačio laiko. Nematau prasmės mokėt už padangą 150e, kai nuperki uz 60-80e ir išmeti po tiek pat laiko. :) )) P.S. apie naudotas padangas net kalbos nėra.
tai tu padangu geruma lygini pagal nuvaziavimo kelia tik? :D nu tai jei reikia kelio, tai pasirenki pagal modeli, kuris su high mileage ir turi ilga kelia, siaip pagrinde yra stabdymas ant slapio, garsas, valdomumas posukiuose esmines savybes, kiekvienas modelis turi savo + ir -, visi visiems atvejams netinka
neturiu ką pakomentuoti dėl kiniečių nes nesu turėjęs, BET kad top level gamintojas savaime reiškia gerą padangą tai tikrai nesutiksiu, senas mano postas ta tema:
http://www.audiklubas.com/forumas/bendri-klausimai-atsakymai-(ne-apie-technika)/klausimai-apie-padangas/msg1911539/#msg1911539
beje tuom aš jokiu būdu nenoriu pasakyt kad Pirelli blogas gamintojas, tik noriu pasakyti kad Pirelli P Zero Hero ZR20XL(N1) 255/40(101Y) ir 295/35(105Y) yra labai blogos padangos .
tai faktas, kad kaina visko nelemia, lemia testai ir atsiliepimai. Pas tave cia kita padangu kategorija, r17 ir r20 jau su tokiu paciu rastu gali savybes stipriai skirtis nuo matmenu, pabandyk tokiu matmenu kiniskas, turbut, greit atsiprasysi Pirelli :D , o ir nera labai is ko rinktis tokiu matmenu. Pirkau rudeni r20 275/35 Nexen RU1 ant galo, geri atsiliepimai ju, bet man tai kazkaip lengvai plaukioja masina su jom, pavasari isbandysiu kazkokias Nankang r22 ant priekio, nerima jau kelia :D