Pernai WS70 XL 215/55 R16 naujas ant priekio uzmeciau, pravaziavau ~6-7k km. Patiko, kaip dirba tada, kai kelininkus ir vairuotojus ziema uzklumpa netiketai, kai mazesniuose miestose ar atokesnese vietose keliai nevalyti. Kadangi nesu megejas kelyje vaidinti pikta 18meti, tai zenklios degradacijos ant slapio kelio nepastebejau. Tylios ir komfortiskos. Vasarai uzmetus Firestone TZ300a garso ir komforto skirtumas plg didelis.
Dabar laukia 2 variantai siai ziemai (naujos poros reikia):
- i prieki naujas WS80
- prieki WS70, o gale koks paprastesnis variantas, gal su kietesniu misiniu del riedejimo, gal kazka tiesiog pigesnio, pvz., Sava Eskimo
Ši eilutė reiškia, kad turiu aiFoną
Pas tave jos kazkiek platesnes tai gal ir stabdymas kazkoks kitoks.Pas mane r15 195/65 XL.Po tiek km ir man jos dirbo gerai,per 2-3 sezona pasirode ne toks geras stabdymas ir sukibimas kaip pries tai dirbo.Pats as irgi su jomis nelakstau,nes jos minksto misinio tai greitai susidevetu.Kaip pats sakai labai gerai jos dirba uzmiesti arba kaip kelininkai dar nepasiruose,man tas ir patiko kaime kaip gyvenau su quattro ,kad jos lipo visur,o mieste pasirode jos man prasciau nei kaime.Bet kaip jau tokios ziemos kaip pas mus sniego vis maziau,danga vis sausesne buna arba daug lietaus,tai manau rinkciausi kazka kito ir kietesnio misinio,nes net pats gamintojas nurodo prasta stabdyma ant slapios dangos,vos nepaskutineje vietoje F.