tu manai esi vienintelis bandes devetas padangas ir naujus kinus? man paciam teko nexen naujas ant a4 isbandyt tai plaukiojo masina netas zodis. niekada gyvenime ju nebepirksiu. o va devetas uniroyalis ir michelinai (cia ka teko bandyt) laike puikiai. taip kad nesakau kad visos devetos geros, bet reikia ziuret ir ivertint ju bukle. o del specifikaciju - tai jau net nzn kelintu metu turetu buti padanga kad internete nerast jos specifikacijos
Visų pirma, aš nekišu kinų
Nexen/roadstone išvis Korėjoje kepamos ir tai ne China gaminys. Antra, būtų malonu, jei kalbėtum modeliais, nes dabar gaunasi pilstymas iš tuščio į kiaurą. Man būtų labai įdomu pažiūrėti, kaip tu tą dėvėtų gumų būklę įvertini akimis, kalbant apie kordo būklę ir pan. Max, ką tu ten matysi, tai protektoriaus likutį, pagaminimo metus ir skylių skaičių. Ir šiaip - pirk tu ką nori. Jei tau gerai, tai man nuo to dar geriau. Aš sakau, kad man jos kokybe visiškai prilygo kitiems mano minėtiems modeliams.
Gyvas pvz buvo, kai užsidėjau contikus 5mm likučiu. Neina pavažiuoti, vairą plėšia iš rankų. Užsidėjau naujus nexen nfera su1, tai pasaka. Ir čia eilinė pamoka man buvo, kad neprasidėčiau su dėvėtais laužais...