O ar negalima atiduoti i draudimo servisa, kad viska sutvarkytu?
Nes jau auksciausiame lygyje yra kalbama, kad areityje is viso negali buti jokiu ismoku, nes ne paslaptis, kad kai patys gave ismokas tvarkosi automobilius , jie yra sutvarkomi pavirsutiniskai, o zmones girasi, kad "uzdirba" is ivykiu.
Jei žmogus pats naktimis prie mašinos dirba, tai gal ir uždirba - kas čia keisto jei jis uždirbo? Kiti pasiima pinigus ir važiuoja į jam priimtina servisą, nes konrečiu mano atveju pasirinkimas Audi centras, kuriam reiktų ~40proc prie sumos damokėti, arba Žėrutis į kurį nei vaiko triratuko nevaryčiau, ką kalbėti apie C6 orinė pakabą, jos tvarkymą.
O ateity bus kaip bus, vadinasi draudimo sutartyje žiūrėsiu ne tik skaičiavimo sąlygas, bet ir jų servisus. Nors atvirai sakant netikiu dėl išmokų grynais, neleis to nei rinka, nes KASKO neprivalomas, be to čia iki pirmo aukčiausiojo teismo taip būtų

Nuvaziavau, apziurejo, po poros dienu pasiule pasirinkima :
1.Taisyti ju servise;
2.Gauti siuloma ju pinigu suma automobilio remontui.
pasiskaiciavau, kad uz ju siuloma ismoka pilnai viska susitvarkysiu ir dar persidazysiu visa automobili.
Pasirinkau ismoka.
Pinigus pervede lygtais per savaite.
Čia ta "uždirbimo" schema ir aprašyta?
Nors aš ne teisėjas, man vienodai ką su savo teisėtais pinigais darei, tad atsakyti nereikia nieko

P.s. ir aplamai kam kabinėtis ant kiekvieno mano posto. Aš turiu savo nuomone su argumetais ir faktais - tu turi savo nuomonę. Aš tau jos neperšu, nesiūlau ir juolab neleidžiu sau nei viešai, nei ne viešai priskirinėti tave kokioms tai asmenų grupėms tame tarpe kurios siejamos su aferizmų. Tam reikia nemažai įžulumo...