Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kaip elgtis, kad kiti neapibraizytu dureliu, kebulo ?  (Skaityta 13951 kartus)

Neprisijungęs Darbų sauga

• Banned!
  • Įrašai: 2570
    • Žiūrėti profilį
"O del parasymo ant sono tai surast nebutu sunku tave... stovi brangus registratorius,kas prieina prie masinos iskart filmuoja hd kokybe is keturiu video kameru aplink auto... matysiu net i kokia puse nueisi" - vo tep :)

Ir tai butu paskutine masina kuria "drasuolis" butu suraizes :bedantis::bedantis:

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
"O del parasymo ant sono tai surast nebutu sunku tave... stovi brangus registratorius,kas prieina prie masinos iskart filmuoja hd kokybe is keturiu video kameru aplink auto... matysiu net i kokia puse nueisi" - vo tep :)
O galima registratoriaus modely paviesint, nes as taip pat buvau sugalvojes kamerom auto apkaisiot, jei jau yra toks sugalvotas tai  ff

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
nezinau, kaip tokius zmones galima teisingai pavadinti, kurie atidarinedami duris net neziuri i ka jos atsitrenks.
Galiu itarti,  kad daugelis smugiu su durelemis i svetima automobili yra piktybinio pobudzio.:E
Nieko cia neisrasi, zmones negerbia svetimo turto. Galima stayt auto toliau, bet visada atsiras koks nors nelaimelis kuris is viso tuscio parkingo butent pasirinks vieta salia tavo auto. Galima su auto nevazinet i parduotuves, bet kam ji tada reikalinga. O atsiradus smulkiem ilenkimam ant dureliu labai padeda lyginimas be dazu (man rodos liaudyje vadinamas meninis lyginimas). Man buvo gerai i keleivio dureles "atidare".. Sutvarke meistras ir nieko nesimato. Uztruko gal 20min. Del suraizymu cia jau sunkesnis variantas, pradzioj bandyciau poliruot. Jei ir tada nepadetu, bandyt uzdazyt... ff

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
ras vieną kart su raktu pereita ir tiek
nu ir kas? taigi tokios mašinos turi kasko.

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį

Tipo jei kasko turi tai auto jau nesvarbu? :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Ir tai butu paskutine masina kuria "drasuolis" butu suraizes :bedantis::bedantis:

Pritariu. Dažnai taip pastatau, nes kartais ir aplinkybės priverčia ir pan. Čia tikrai vienas iš veikiančių būdų bent kažkiek apsaugoti mašinos šonus, o dėl subraižymo tai megos nesupratau. Ale pats ryžtumeis tokiai operacijai? :-]

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
o dėl subraižymo tai megos nesupratau. Ale pats ryžtumeis tokiai operacijai? :-]

Eik tu...kas daug kalba tas mazai daro :bedantis:

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
Pritariu. Dažnai taip pastatau, nes kartais ir aplinkybės priverčia ir pan. Čia tikrai vienas iš veikiančių būdų bent kažkiek apsaugoti mašinos šonus, o dėl subraižymo tai megos nesupratau. Ale pats ryžtumeis tokiai operacijai? :-]
pats tai ne, aš greičiau užstatyčiau jį taip, kad liptų vidun per bagažinę, nepatingėčiau antrą mašiną atsivaryt :-]

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Eik tu...kas daug kalba tas mazai daro :bedantis:
:goodboy: piktumo gatvėse kasdien vis daugėja (n)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
turėtų kasko, nemyžčiotų dėl kiekvieno brūkštelėjimo

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
pats tai ne, aš greičiau užstatyčiau jį taip, kad liptų vidun per bagažinę, nepatingėčiau antrą mašiną atsivaryt :-]

Spėk, kurioje tad pusėje tavo akiniai būtų po tokių veiksmų? Nesuprantu aš tokių aulų, kuriems užkliūva taip pastatyta auto... Tipo tau vietų mažai per visą aikštelę?

turėtų kasko, nemyžčiotų dėl kiekvieno brūkštelėjimo

Stebini... Kad man ir primokėtų už tuos nubrėžimus, bet esmė, kad neorginaliai dažyta dalis niekad nebus tokia, kokia buvo iš gamyklos. Jei aš turiu naują auto, nafik man leisti, kad visokie mužikai ją dubasintų ir jos vertė muštų?

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Evka 1 - Mega 0    :bedantis::bedantis::bedantis:

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
Suprantu jei vietos visai nėra aikštelėj ir būtent būtum pasistatęs mašiną į tą vietą, tada gali pykt. O beveik visada būna, kad aplink dar 10 vietų, bet visiems kliūna. Aš paprastai žiūriu į situaciją - žmogus saugo mašina. Praėjo tų bulviakasių laikai kai dėl kažkokio pasirodymo taip stato.

Pasitaiko, kai nespėjus išlipt prie pat pastato. Tada paaiškini gražiai žmogui, kad negali išlipt. Nupieši jam ant lapo planą kaip iš šitos vietos persiparkuot į kitą. Jis padėkoja, nusišypso ir visi laimingi būna..... :)))

Neprisijungęs Justinas

• Įrašai: 2061
    • Žiūrėti profilį
Visada parkuodamasis aikštelėje per tokį tarpą kad kitas galėtų pasiekti mane durelėmis, atkreipiu dėmesį kas per automobilis šone, jei gražus prižiūrėtas, statau drąsiai, jei apspardytas purvinas, stengiuosi palikti tarpą didesnį, ir nevisada telpu ant nupieštų parkavimosi linijų  :V

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
O jei realiai tai as svajoju kada verslininkai prades daryti VIP parkavimo vietas, prie didziuju centru ir privaciose parkavimo aikstelese, galetu imti x2 parkavimo mokesty uz 1.5 dydzio parkingo vieta (kaip seimynines kad buna), ir mazesniame plote surinktu daugiau slamanciu jie, ir tikiu kad tos vietos 100% uzpildytos butu visada, zmoniu kurie saugo savo auto. Arba jei visas parkingas nemokamas, padaryk 1.5 karto didesnes parkavimo vietas mokamas, ir pan ir tt. na manau supratot minty.
P.S. jei nepatinka issireiskimas vip galima vadinti saugios parkavimo vietos ir pan.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Liepos 07, 23:34:48 sukūrė NERKIS »

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Spėk, kurioje tad pusėje tavo akiniai būtų po tokių veiksmų? Nesuprantu aš tokių aulų, kuriems užkliūva taip pastatyta auto... Tipo tau vietų mažai per visą aikštelę?

Stebini... Kad man ir primokėtų už tuos nubrėžimus, bet esmė, kad neorginaliai dažyta dalis niekad nebus tokia, kokia buvo iš gamyklos. Jei aš turiu naują auto, nafik man leisti, kad visokie mužikai ją dubasintų ir jos vertė muštų?
bet tu čia žiūriu irgi bahūras duodi, tu pamiršti, kad tu ne vienas ant svieto 2 metrų, jei tau tie akiniai atsidurtų po tokių norų ten kur saulė nešviečia, kas tuomet? :D
o jei NĖRA vietų daugiau? čia nereik net Kalėdų laukt, kad vidutinės parduotuvės parkingas būtų užkištas iki nulio, užtenka šeštadienio pietų. Tau reik, tu ir sukis, kodėl kiti per tavo užgaidas turi vargt?
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Liepos 08, 06:36:40 sukūrė mega »

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Visada parkuodamasis aikštelėje per tokį tarpą kad kitas galėtų pasiekti mane durelėmis, atkreipiu dėmesį kas per automobilis šone, jei gražus prižiūrėtas, statau drąsiai, jei apspardytas purvinas, stengiuosi palikti tarpą didesnį, ir nevisada telpu ant nupieštų parkavimosi linijų  :V
šiaip jo, elementariai tiesiog galėtų būt tos vietos čiut platesnės ir dingtų visos bėdos :D

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį

ką aš žinau, gal pas jus kitaip ten kažkas, aš pastatau toliau, jei yra vietos, pažiūriu prie kokio nup*sto passato nepalikt, jei arti stovi mašina, nufotkinu numerius sau atminimui jeigu ką ir einu sau švilpaudamas. Tėvas išvis nesiparina, numeta belekur, dabar nuvažiavo į meninį lyginimą, išlygino ir tiek žinių, ko čia verkt, nenusaugosi tu tos mašinos norėdamas didmiesty gyvendamas. Aišku, periferijoj gal kitaip, ten ir žmonės jautresni gal šituo klausimu :-] Bet kai tokie mudakai pastato per pusantros vietos, nu tai mane natūraliai užknisa, pastatyk tu aikštelės krašte ir prasieik, jei jau naktim nemiegi dėl skardos gabalo.

Kaip čia buvo X5 kažkas įmetęs, saugo žmogus, pastatė pačiam krašte kur niekam nekliūva - nu ir valio, šaunuolis, visi patenkinti, visų nervai sveiki, visi laimingi :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Liepos 07, 23:55:13 sukūrė mega »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Kaip čia buvo X5 kažkas įmetęs, saugo žmogus, pastatė pačiam krašte kur niekam nekliūva - nu ir valio, šaunuolis, visi patenkinti, visų nervai sveiki, visi laimingi :-]
ir kaip tycia... palėta... atrieda iš tolokai prekių vežimėlis... rieda kaip tyčia į aikštelės kampą... ir terkš - BMW pamuštas :bedantis:

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
ir kaip tycia... palėta... atrieda iš tolokai prekių vežimėlis... rieda kaip tyčia į aikštelės kampą... ir terkš - BMW pamuštas :bedantis:
nuo tokių atvejų, tai turbūt niekas nepadės :facepalm: reiktų, kad baltus centus iš apyvartos išimtų, dėl lito jau gal nusistumtų patys arba asociali fauna padėtų

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
dar būna gudročių su grabais, kurie į šeimos vietas statosi, matau per langą maximą, kasdien durnių pilna, nesupranta žmonės, kad vaikams ištraukt daugiau vietos reikia, ypač su kėdutėm. Vokiečiuose, kažkas rašė, ši parkavimosi pageidavimas be teisės ten statytis 300 eurų kainuoja, kol pas mus neįkainos panašiai, nieko turbūt nepasikeis :-)

Kaip ir su kitom baudom, polizei sako, reik vėl staigiai ir smarkiai didint, nes visi priprato, šoko terapijos nebėr, apsidairykit kiek aplinkui telefonais šneka, kiek per raudonas važinėja, kiek be diržų :facepalm: :facepalm:

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Šeimos vietos pačios geriausios, ten tikrai niekas neįkala iš durų :D

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Plačiai gyvenam, padarytų standartines vietas ant pusmetrio platesnes ir baigtųsi visos bėdos vienu ypu :D

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį

Žinok ir ten sugeba, pvz su prekių vežimėliu... Arba isigudrina statyti ne kaip paženklinta...

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
nuo tokių atvejų, tai turbūt niekas nepadės :facepalm: reiktų, kad baltus centus iš apyvartos išimtų, dėl lito jau gal nusistumtų patys arba asociali fauna padėtų
pries keleta metu Banginio aikstelej budavo etatinis savanoris darbuotojas vezimeliams surinkt. Tvarkingas kostiumuotas vyriskis, saziningai nuo ryto iki vakaro sededavo SAAB 93 ir laukdavo kol kas paliks vezimeli. Itariu net jo zmona neitare, kad jo darbas ne ofise o aikstelej :D