Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kaip elgtis, kad kiti neapibraizytu dureliu, kebulo ?  (Skaityta 13964 kartus)

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
Supranta, nebijok. Bet supranta ir tą, kad čia tas pats, jei užrsirašytum ant ženklo kokiu markeriu "Jono vieta" ar "Evkos vieta" ir pasidėjęs turėtum personalinę vietą.
Prašom čia neapeliuot į žmoniškumą, nepasakot kaip sunku vaikus iš mašinos iškelt ar su krepšiu pidisoką metrų nueit. Tokios bėdos - neturėkit vaikų ;)

ką aš žinau, gal pas jus kitaip ten kažkas, aš pastatau toliau, jei yra vietos, pažiūriu prie kokio nup*sto passato nepalikt, jei arti stovi mašina, nufotkinu numerius sau atminimui jeigu ką ir einu sau švilpaudamas. Tėvas išvis nesiparina, numeta belekur, dabar nuvažiavo į meninį lyginimą, išlygino ir tiek žinių, ko čia verkt, nenusaugosi tu tos mašinos norėdamas didmiesty gyvendamas. Aišku, periferijoj gal kitaip, ten ir žmonės jautresni gal šituo klausimu :-] Bet kai tokie mudakai pastato per pusantros vietos, nu tai mane natūraliai užknisa, pastatyk tu aikštelės krašte ir prasieik, jei jau naktim nemiegi dėl skardos gabalo.

Kaip čia buvo X5 kažkas įmetęs, saugo žmogus, pastatė pačiam krašte kur niekam nekliūva - nu ir valio, šaunuolis, visi patenkinti, visų nervai sveiki, visi laimingi :-]

Sitos dvi citatos manau apraso geriausius apsaugojimo budus ir kitu tautieciu nervu issaugojima (+)  Kuo toliau tuo sunkiau bus issaugot sveikas duris, sveikus sparnus, nes masinu daugeja, gaila nedaugeja zmoniu tausojanciu jas  :V