Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kai kiek laipsniu uzsala dizelis dazniausiai?  (Skaityta 11251 kartus)

Neprisijungęs Swer

• Įrašai: 101
    • Žiūrėti profilį
nu as vakar praskiedziau is lukoilo,tai lyg ir uzsivedziau,bet sunkiai,kosijo labai, drebejo :D gal kas zino kur norm uzveze ziemine? neste? statoil?

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
As is statoilo uzsipyliau pilna baka, lyg ir zieminis :)

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
:)))))

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Swer

• Žiūrėti profilį
nestej lyg ir sako jau arktinis tipo kaip savaite,bbz :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Šiandien myniau į Šiaulius ryte, rodė minus penkiolika plius vėjas, bet kol kas ok. DK pereinamasis.

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
Šiandien myniau į Šiaulius ryte, rodė minus penkiolika plius vėjas, bet kol kas ok. DK pereinamasis.

Tai tas pereinamasis gal dar kazkiek laiko nes maniskis grynai vasarinis neatlaike -15 ir ant lenkimo buvo aTa  ff

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
bet tai is griztamojo turetu pareiti kazkiek siltos salerkos, kaip taip uzraukia vaziuojant, ar ne sunkaiu vestis/neuzsivesti turetu ryte saltas...

Neprisijungęs broodas

• Žiūrėti profilį
Nu lenkiau masina aplenkiau ir gazas pradejo krist kol galiausiai uzgesau ir jau nebeuzsikuriau  :)

Neprisijungęs Liudzmaris

• Įrašai: 1313
    • Žiūrėti profilį
nu man kolkas dar snd uzsikure, tik kazko tai dreba motoras kokias 10 sekundziu. as tai pilu i dyzeli kazkokio bio line skystalo kur dregme sutraukia ir padidina stingimo tempertura, beja esu isbandes prieda kur cetanini skaiciu didina tai kuro sanaudos ryskiai sumazeja, po to nepyliau vel rijo daug daugiau :) ka jus manot apie ta prieda? tik kad jis nedidina stingimo temperatura..

Neprisijungęs Swer

• Žiūrėti profilį
nu va ir mano drebo po vasarines tos saliarkos :D ipyliau sian dar 6 l is statoil su dviem zvaigzdutem.

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį

Tai tas pereinamasis gal dar kazkiek laiko nes maniskis grynai vasarinis neatlaike -15 ir ant lenkimo buvo aTa  ff
greiciau neatlaike tavo filtras kuro, pernai visa ziema beveik vasariniu isvazinejau, virs -15 jau budavo kartais uznezdavo stambaus valymo filtriuka, bet isigudrinau isitaisyti kuro sildyma primityvu ir efektinga, is bako ateinancia kuro zarnele prijungiau prie varinio vamzdelio, kuri apvyniojau apie ismetimo kolika ir toliau zarnele i filtra, prie -20 su trupuciu uzkurus pasikisdavo, bet kadangi nedaznai teko tokiom salygom vaziuot, tai gelbedavo arbatinukas karsto vandens ant filtro o pasilus biski jau nebudavo problemu :D

Neprisijungęs Liudzmaris

• Įrašai: 1313
    • Žiūrėti profilį
mano tai dreba ir su ziemine :D pernai drebejo ir db dreba..

Neprisijungęs Swer

• Žiūrėti profilį
mano tai dreba ir su ziemine :D pernai drebejo ir db dreba..
tai gal ir mano ne del saliarkos!? :D idomu tada del ko!? :D

Neprisijungęs broodas

• Žiūrėti profilį
Reiktu pusle kokia susirast su karstu vandeniu nes stovi kieme ir sala nei zvakiu pasikeisiu nei akuma pasikrausiu kol iki garazo nenuvaziuosiu  :E

Neprisijungęs Swer

• Žiūrėti profilį
as nusipirkau nauja 100ah 900 ir dabar aciu dievui bedu nematau, ir neturesiu trbt :) nes pries tai buvo 88ah senas, tai kai 0 buvo, neuzsivedziau jau :D

Neprisijungęs Nramsas

• Įrašai: 540
    • Žiūrėti profilį
tai akumas negarantuoja geros kompresijos ;), be to jei jis per didelis uždroši starteri, generatorius normaliai jo neužkraus ir tt

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
cia kaskas rase kad vodkės reik ipilti.istikruju tai yra galima ipilti etanolio kaskiek. kad bake esantis kondensatas susimaisytu su juom ir nukeliaves i degimo kameras sudegtu. skandinavuose yra pirkti tokio etanolio degalinese kuris skirtas sitam reikalui.

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
vodke už dantu naudingiau pilt (aa), ir mašina tada gali pavasario palaukti :-]

Neprisijungęs Swer

• Žiūrėti profilį
tai akumas negarantuoja geros kompresijos ;), be to jei jis per didelis uždroši starteri, generatorius normaliai jo neužkraus ir tt
pagal kataloga minimum 74 maximum 100 ;)

Neprisijungęs BOLESLOVAS

• Įrašai: 1696
    • Žiūrėti profilį
isradinejat dvirati cia. Dyzeli reikia skiesti su zibalu. Net degalinese kur yra priemones dyzeliui kad prie zemesnes temperaturos neuzsaltu tai sudetyje yra ~98% zibalo.

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
kokiai mašinai maximum 100ah? , pas mane toks net netelpa , a-100 2,5 po sedyne.

Neprisijungęs Swer

• Žiūrėti profilį
kokiai mašinai maximum 100ah? , pas mane toks net netelpa , a-100 2,5 po sedyne.
a6 c5 po kapotu :)

Neprisijungęs igoriokas

• Įrašai: 829
    • Žiūrėti profilį
koks telpa toki dekis,ziurek kad startine srove kuo didesne. as i savo c4 po sedyne igrudau 75ah 750a startine, turetu pakakt.

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19570
    • Žiūrėti profilį
Va igoriokas geriausiai galetu pakomentuot, parekomenduot kokiu santykiu reikia skiesti naftini ar augalini dyzelina is BY su aviaciniu zibalu.Kokios kritines tada siu misiniu gaunasi temperaturos?
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija