Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Jūsų klausimai moderatoriams - moderatorių atsakymai  (Skaityta 179580 kartus)

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
Kaip keista... Niekas taip ir neatsake uz ka is moderatoriu pasalino mane :D Kaip turetu but sunku gyvent sitaip susireiksminus :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Kaip keista... Niekas taip ir neatsake uz ka is moderatoriu pasalino mane :D Kaip turetu but sunku gyvent sitaip susireiksminus :D

Klausi moderatorių temoje, o moderatoriai tikrai tokios informacijos neturi ir negauna.

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
Klausi moderatorių temoje, o moderatoriai tikrai tokios informacijos neturi ir negauna.
tai kur zmonem klaust forume. Tu moderatorius - spresl reikala, jei moki ir gali

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
tai kur zmonem klaust forume. Tu moderatorius - spresl reikala, jei moki ir gali
Kaip tu nusišneki... Klausk tiesiai pas forumo adminą kodėl, už ką nuimtos teisės ir t.t, o tu išvis čia ne prie ko.
Visi klausimai susiję su klubo narių kiekiu, valdyba klausiate pas pirmininką ar prezidentą, nereikia čia plėšyt maikių, jeigu neparašyta, o kažkadaise buvo.
Moderatoriai atsako už forumo skelbimus, floodą nevietoje, spamą, reklamas nesusiderinus, temų perkėlimus, valymus ir pan.
Ačiū, gero vakaro.

Neprisijungęs valukonis

• Įrašai: 4111
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį

vakar lyg maciau zinute su paklausimu , kazin kur pradingo?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
vakar lyg maciau zinute su paklausimu , kazin kur pradingo?

Jeigu šioje temoje, viską ištryniau,nes tai neturi jokio ryšio su forumo moderavimu.

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
Tiek to :D Manau kazkaip isgyvensiu ir be to :)

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3009
    • Žiūrėti profilį
Tiek to :D Manau kazkaip isgyvensiu ir be to :)
O kas duoda ta mideratoriaus teisę?

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
mazhylis kiek zinau. be skirtumo man.

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3009
    • Žiūrėti profilį
mazhylis kiek zinau. be skirtumo man.
O paklausė kaip davė, ar prašei, kad duotu?

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
Kam cia gilintis. Klausti isvis pasidare nebemadinga forume. Nebesiknisam po praeiti :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Gerb. moderatoriai, manau tikrai klausiu temoj ir apie/į temą:
čia tikra šita žinutė  ar vistik kažkoks gedimas na tipo spam'as ar šiaip kokio hakerio provokacija ?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
čia pagal mane tikras įspėjimo patvirtinimas, nors nesu pats gavęs tai iki šiol nemačiau, bet kiek matau tikras

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
manaum net zinau uz kuri posta :bedantis:

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Kiek matau įspėjimas skirtas už šią žinutę:

pagal viska ir pagal tamsta reiktu atskirt kluba ir foruma, trepsetojus ir tuos kurie domisi daug daugiau nei trepsejimu ir galbut neori o dar daznaiu net negali pritrepset ten kazka, nes tas propagavimas jei tu netrepsi tai tu niekas yra daugiau negu shudas ir niekas,  bet tie trepsetojai kaip rodo ilgameciu forumu rimtu praktika yra shudo vertas nulis, užsidarysi savo grupelėj vos ne kaip gomosekas ir psio, jeigu tu to nesuvoki vadinasi esi ish tu nuliu kategorijos. TASHKAS
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Įdomiai čia dalinami tie įspėjimai, BAN ir visa kita :think: Primena senus LT laikus, kai žmonės veždavo į sibirą, šaudydavo už kitokios tiesos pasakymą, nei kad dievams patinka...
Garbės tai moderavimui, administravimui ir forumui tikrai nesuteikia - čia mano asmeninė nuomonė.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
o tau atrodo, kad už nieką?
na tai pats imkis administravimo moderavimo, rodyk inicatyvą. tvarka turi būti

o paverkti kad AK ankščiau toks geras buvo, o dabar kaip blogai tai visi gali, taip, kažkada buvo geriau, dabar yra kaip yra, bet reikia stengtis kad būtų mažiau blogai

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Įdomiai čia dalinami tie įspėjimai, BAN ir visa kita :think: Primena senus LT laikus, kai žmonės veždavo į sibirą, šaudydavo už kitokios tiesos pasakymą, nei kad dievams patinka...
Garbės tai moderavimui, administravimui ir forumui tikrai nesuteikia - čia mano asmeninė nuomonė.
Pats dalyvauji kruvoje forumu, ka gautum kokioj Bangoj toki brieda parases?
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Ok, matau i smelio dezes lygi reik nusileist, ''uz netinkama elgesi'' :) tai ko normaliai neparashot pagal kuri punkta tu taisykliu atitinkamai tam skirtoje ispejimu temoje? Kiti paskaitys ir zinos kad va butent taip daryt cia negalima Juk taip norit tvarkos ir kad dalyviai rshytu TIK tam skirtose temose, bet patys darotes balagana. Ar vis tik pirma vel reikia taisykles paredaguot?  :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
o tau atrodo, kad už nieką?
na tai pats imkis administravimo moderavimo, rodyk inicatyvą. tvarka turi būti

o paverkti kad AK ankščiau toks geras buvo, o dabar kaip blogai tai visi gali, taip, kažkada buvo geriau, dabar yra kaip yra, bet reikia stengtis kad būtų mažiau blogai
Imuosi tvarkos, prisižiūriu, patvarkau ką matau. Dabar už išsakytą žmogaus nuomonę įspėjimus ar BAN dalinti yra per man keista. Pildavo ir man "tais laikais" karčios tiesos. Nepatogu buvo, nesmagu, kartu, rūgštu, tačiau po kurio laiko emocija atslūgsta ir supranti ką žmonės sako ir nebūtinai tai yra netiesa, ar kažkoks piktas įžeidimas.

Patys subjektyviai ne visad vertinate situacija, dalinate įspėjimus, patys nesilaikote forumo taisyklėmis, taip kad tvarka visur turi būti.
Esu BAN davęs lyg ir Gedziui, Evkai ir visiems kam jūs BAN dalinate - nei piktumų, nei kažkokių super neaiškumų nebuvo, bent jau aš taip manau, o jei klystų - jie patys pasakys.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Tu man ban davei? Vsio,lauk sveciu :bedantis:

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Pats dalyvauji kruvoje forumu, ka gautum kokioj Bangoj toki brieda parases?
Viena kai rašo snarglys, kita kai rašo rimtas žmogus. Viena kai žmogus rašo išmanantis, na ir senbūvis, kita kai rašo tik ką užėjęs vafliukas :D Viena kai įžeidžia žmogų, kita kai pasako kritiką esamai veiklai.
Gestapu čia nieko nepasieksite...

Administravime vieningumo ir bendro kryptingumo čia ir mažokai, to pasekoje atsiranda piktžolės. Nesakau, kad viskas yra blogai, visi čia blogi, bet ne visi čia priešai ir blogo linkintys kas išsako nepatogios informacijos ar nuomonės postą.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tu man ban davei? Vsio,lauk sveciu :bedantis:
Manau, kad esu, labai sena istorija, bet viskas be jokių intrigų praėjo - vieni kitus supratome kas ir kodėl ;)