Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Jūsų klausimai moderatoriams - moderatorių atsakymai  (Skaityta 180634 kartus)

Neprisijungęs Julio Cezar

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Sveikas, deja tikrai tavo skelbimai neatitinka reikalavimu. Savo numeri nurodyti butina.
Tai viskas tik dėl telefono numerio? O negalima būtu tiesiog parašyti pirmam poste kažką panašaus į žinutę kaip: pridėk telefono numerį ir tema bus patvirtinta?? :think:

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Tik....
Toks maziukas tik.... Kontaktai....

Pirma reikia paciam atlikti namu darbus ir parasyti skelbima pagal taisykles, o tik paskui reikalauti is moderatoriu, kad jie imtusi tau rasyti. Juk aiskiai viskas raudonom ir didelem raidem parastyta! Net teigei kad viska ir parasei.

Tad pripazint klaidas savo reikia ismokti, o ne imtis toliau kazkokiu slieku ieskoti ir kaltu kodel mat tau neparase.

• Žiūrėti profilį
Pripažįstų jog buvau kaltas, tiesiog parašiau tokią kaip pastabėlę, nes nuo to manau būtu visiem tik lengviau, kadangi nereiktų temos per naujo kurti, o moderatoriam nereiktų atsakinėti į panašius klausimus, nervuotis eilinį kartą.  (h)

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
Julio Cezar, per diena nepatvirtinu skelbimu desimtimis, ir as tikrai neturiu nei noro nei laiko keikvienam nesugebanciam raudonom radem baltame fone surasytu reikalavimu kuriant skelbima, dar papildomai rasyti ko truksta skelbimuose, o dar poto ir laukt kol papildys ir vel ta pati skelbima tikrinti ar jau galima tvirtinti.

Bajoras teisingia sako, pirma patiems riekai buti adekvatiems, kad kelti reikalavimus atejus ne i savo smelio deze.

• Žiūrėti profilį
Julio Cezar, per diena nepatvirtinu skelbimu desimtimis, ir as tikrai neturiu nei noro nei laiko keikvienam nesugebanciam raudonom radem baltame fone surasytu reikalavimu kuriant skelbima, dar papildomai rasyti ko truksta skelbimuose, o dar poto ir laukt kol papildys ir vel ta pati skelbima tikrinti ar jau galima tvirtinti.

Bajoras teisingia sako, pirma patiems riekai buti adekvatiems, kad kelti reikalavimus atejus ne i savo smelio deze.
Dėkui, supratau ir daugiau tokios klaidos nedarysiu bei kvailų klausimų neuždavinėsiu (+)

Neprisijungęs ADMk

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Dėl kokių priežasčių negaliu Aukciono skiltyje kurti naujos temos? Esmė tokia, kad atvertus aukciono skilti man neišmeta mygtuko: NAUJA TEMA, visur kitur t.y: parduodu, perku, dovanoju, keičiu temose man viskas gerai.

Dėkui už atsakymą

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
Jum visiem veikia asmeninės žinutės? Aš jų nemažai išsiuntinėjau, bet atsakymo nesulaukiu. Kad žmogus nematytų - neįmanoma (nebent nežiūri specialiai) bei yra online bei postus mėto, o susisiekti nežinau kaip kitaip.

Čia gal bugas, ar vienareikšmiškai ignorą visi įjungę? :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Jum visiem veikia asmeninės žinutės? Aš jų nemažai išsiuntinėjau, bet atsakymo nesulaukiu. Kad žmogus nematytų - neįmanoma (nebent nežiūri specialiai) bei yra online bei postus mėto, o susisiekti nežinau kaip kitaip.

Čia gal bugas, ar vienareikšmiškai ignorą visi įjungę? :D

Teks pasikeisti vaizdeli i malonesni, nes dabar tik atsidaro tavo profili , o tu jiems nepadoru zesta :-] kas gi tau tada atsakines :-]

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
Teks pasikeisti vaizdeli i malonesni, nes dabar tik atsidaro tavo profili , o tu jiems nepadoru zesta :-] kas gi tau tada atsakines :-]

Matyt :D Netgi savi žmonės susireikšminę paliko. Nekokie šie metai... :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
kaip padaryt kad dingų 1 nauja PM pakibus, viršuj rodo kad viena, žinutėse irgi kad gautos (1), bet visos perskaitytos. Taip atsitiko susirašinėjant pm'ais, dabar vis išmeta pranešimą ar norite žinutę perskaityti kitame lange. Nuo ryto kaip pakibo taip liko

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
Noriu paklausti moderatoriai, kodel uzbanintas vartotojas vycka3000 ? Ir skiltyje kur informuojama apie apribojimus, nera nieko apie tai parasyta?
:think:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Noriu paklausti moderatoriai, kodel uzbanintas vartotojas vycka3000 ? Ir skiltyje kur informuojama apie apribojimus, nera nieko apie tai parasyta?
:think:

O tau apie visus uzbanintus ir neirasytus duoti ataskaita?

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
nereikia apie visus  :-] tik sitas ydomu, ar nebuvo kieno nors klonas  (8-)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
kaip padaryt kad dingų 1 nauja PM pakibus, viršuj rodo kad viena, žinutėse irgi kad gautos (1), bet visos perskaitytos. Taip atsitiko susirašinėjant pm'ais, dabar vis išmeta pranešimą ar norite žinutę perskaityti kitame lange. Nuo ryto kaip pakibo taip liko
manau, kad cookies galima pabandyt pravalyt

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
nereikia apie visus  :-] tik sitas ydomu, ar nebuvo kieno nors klonas  (8-)

Buvo.

Neprisijungęs skierys

• Įrašai: 710
    • Žiūrėti profilį
Jum kartais stogai nenuvaziavo del turgaus skilties(!?)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Jum kartais stogai nenuvaziavo del turgaus skilties(!?)

O kas ten negerai?

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
O kas ten negerai?
spėju, kad čia dėl audziaus užrakintų skelbimų :V

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
ne tik audziaus. Sudejus visus taskus ant reklamos/verslavimo/naudos gavimo is forumo taisykliu/nuostatu, pradeta jas realizuot (+)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
ne tik audziaus. Sudejus visus taskus ant reklamos/verslavimo/naudos gavimo is forumo taisykliu/nuostatu, pradeta jas realizuot (+)
oi dabar erzelio bus :goodboy:

Neprisijungęs byfo

• Įrašai: 1967
    • Žiūrėti profilį
rimtai cia ziuriu stogas pradejo ciuost ponam greit skelbimu nebeliks db rasys audzius gatui i p.m nespes atrasines nesamones daro kaskas wisiskai

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
prasom nesneket nesamoniu is savo varpines visiskai nesusipazinus su klubo veikla, finansais, sudejimu, siekiais ir t.t tokiom pavirsutinem savom nuomonem galit eit i kiema pasidalint. Viskas yra argumentuota ir pagrysta. Zmones kraunasi pelna klubo/forumo saskaita, tai yra naturalu kad uz tai turi buti 'apdovanotas' ir forumas.

Neprisijungęs byfo

• Įrašai: 1967
    • Žiūrėti profilį
prasom nesneket nesamoniu is savo varpines visiskai nesusipazinus su klubo veikla, finansais, sudejimu, siekiais ir t.t tokiom pavirsutinem savom nuomonem galit eit i kiema pasidalint. Viskas yra argumentuota ir pagrysta. Zmones kraunasi pelna klubo/forumo saskaita, tai yra naturalu kad uz tai turi buti 'apdovanotas' ir forumas.
brutai savo tema irgi gausi rakint dazymo ten irgi taspats pelnas is klubo ;)

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
byfo - jei nepastebejai tema jau yra reklamos skyriuje, visada ten buvo nuo pat pradziu (h) is didelio rasto, neiseik is krasto 8:8

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Dievas liepė dalintis ir taškas :D