Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Jūsų klausimai moderatoriams - moderatorių atsakymai  (Skaityta 179511 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
kodel mano pastaba ignoruojama? pasiskaitykit jei netikit  :-]
http://en.wikipedia.org/wiki/Audi_A6
nes vel apsauks ir dar apie pagarbu bendravima uzsimins.

O tau ka, ambicijos suveiki, kad niekas nereguoja? O kazkur matei nepagarba, ar kazkas izeide? Apsauke? Prasom pateikti tokius faktus ir mes tikrai reaguosime, bet , kad dazniausiai tik garsiai saukia, tie kuriems nepriimtinos forumo taisykles ir normalus bendravimas.
Pas tave kartais ne sena forumo versija. Nes naujoje nematau as tos problemos, butu senai jau istaisyta, jei gali nufotkink, nukopijuok, ar kaip kitaip parodyk sia problema.

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
pataisiau, tik nesuprantu kam čia tiek nervintis dėl tokių smulkmenų.

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
Tai kad nesinervinau lyg tai  :), tik pagarbiai nurodziau i klaidele, sutvarkyta tada liuks, nebeklius akis uz 08. :D

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
po pirmo skelbimo jau sawaite praejo antras skelbimas pora dienu per tokius twirtinimus preke parduot galima.... (n)
jeigu tamstai prekyba pirmoje vietoje tam reikalui prašom naudotis specializuotais puslapiais. čia turgaus skyrelis tik kaip priedas prie audi automobilių mylėtojų forumo.
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
po pirmo skelbimo jau sawaite praejo antras skelbimas pora dienu per tokius twirtinimus preke parduot galima.... (n)
Tam taisyklės ir įdėtos prieš kuriant temą turgaus skiltyje, jeigu tema neatitinka jų, tai keliauja į šiukšliadėžę be jokių kalbų ir diskutavimų. Baigėsi katino dienos, kai moderatoriai maldavo sutvarkyt skelbimą pagal taisykles.

Neprisijungęs y4m4d4

• Įrašai: 776
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, turiu klausima: kiek laiko busiu "stebimas"?
Is anksto dekoju uz atsakyma.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, turiu klausima: kiek laiko busiu "stebimas"?
Is anksto dekoju uz atsakyma.

Ispejimas buvo duotas uz turgaus temos taisykliu  pazeidima:
 8.      Draudžiama skelbimus „up‘inti“ rašant „up“ komentarus ar panašius beverčius postus, tam, kad skelbimą iškelti į viršų. Vartotojo skelbimas, kuris nepaistys šios taisyklės bus užrakintas be atskiro perspėjimo ištrinant beverčius postus.
Siandien vel tas pats http://www.audiklubas.com/forumas/kebulas-salonas-apdailos-dalys-124/perku-a4-salono-kilimelius/msg1352020/#msg1352020  Greiciausiai bus sugrieztinti apribojimai, o ne ispejimo nuemimas.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 01, 17:32:44 sukūrė only AUDI »

Neprisijungęs y4m4d4

• Žiūrėti profilį
Ispejimas buvo duotas uz turgaus temos taisykliu  pazeidima:
 8.      Draudžiama skelbimus „up‘inti“ rašant „up“ komentarus ar panašius beverčius postus, tam, kad skelbimą iškelti į viršų. Vartotojo skelbimas, kuris nepaistys šios taisyklės bus užrakintas be atskiro perspėjimo ištrinant beverčius postus.
Siandien vel tas pats http://www.audiklubas.com/forumas/kebulas-salonas-apdailos-dalys-124/perku-a4-salono-kilimelius/msg1352020/#msg1352020  Greiciausiai bus sugrieztinti apribojimai, o ne ispejimo nuemimas.
Panaikinau sita beverti skelbima...

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Panaikinau sita beverti skelbima...

Kas kazkiek laiko, ispejima daves asmuo, patikrina perspeto asmens parasytas zinutes, jeigu pazeidimai nesikartoja, ispejimas buna nuimamas. Tai nera kazkaip reglamentuota, bet kiekvienas forumo dalyvis gaves ispejima ar kazkokius apribojimus gali pasiteirauti, pas moderatoriu ar klubo nari davusi jam ispejima, del galiojimo laiko, ar nutraukimo.

Neprisijungęs y4m4d4

• Žiūrėti profilį
Kas kazkiek laiko, ispejima daves asmuo, patikrina perspeto asmens parasytas zinutes, jeigu pazeidimai nesikartoja, ispejimas buna nuimamas. Tai nera kazkaip reglamentuota, bet kiekvienas forumo dalyvis gaves ispejima ar kazkokius apribojimus gali pasiteirauti, pas moderatoriu ar klubo nari davusi jam ispejima, del galiojimo laiko, ar nutraukimo.

Viskas aisku, dekoju uz atsakyma (y)

Neprisijungęs marciulynas

• Įrašai: 117
    • Žiūrėti profilį
Sveiki.kodel man neina deti skelbimu i skilti keiciu?kas per bedos?

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Sveiki.kodel man neina deti skelbimu i skilti keiciu?kas per bedos?
reikia laukti moderatoriu patvirtinimo
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs marciulynas

• Įrašai: 117
    • Žiūrėti profilį
tai kad skelbimas pagal taisykles,ir dedamas kelis kartus moderatoriai nesugeba patvirtinti tai kas tada blogai butu malonu suzinoti.kas cia per nesamones prasideda,anksciau nebuvo tokiu bajariu

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
tai kad skelbimas pagal taisykles,ir dedamas kelis kartus moderatoriai nesugeba patvirtinti tai kas tada blogai butu malonu suzinoti.kas cia per nesamones prasideda,anksciau nebuvo tokiu bajariu

Maziau draskykis :) Tavo skelbimas neatitiko taisykliu, todel buvo pasalintas, katik perziurejau ji . Perskaityk pries dedamas 3x ko prasoma taisyklese, o jei nerandi bedos, paziurek i kitu skelbimus ir palygink savo, gal pamatysi savo skelbime trukuma (+) :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Kuomet sugebėsi pagal taisykles įdėti skelbimą, tuomet galėsi reikšti pretenzijas moderų atliktam ar neatliktam darbui.

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį

ir kam tuos "marskinius plesytis" reikia cia? jei su regejimu tamstai neypatingai..
priedo, jei nori sulaukt atsakymo is moderatoriau emailu, tai susitvarkyk savaji, o tiksliau susikurk noramlu pasta o ne one.lt i kuri atrasyt tau neimanoma "DELIVERY FAILURE"..

3.   Būtina palikti savo tikrus kontaktinius duomenis (galiojantį telefono numerį, pardavimo vietą(miestą)). Jei laikinai esate užsienyje ir nenorite sulaukti skambučių, nurodykite, kad dabar kreiptis asmenine žinute (PM), grįžus į Lietuvą informaciją būtina atnaujinti.

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
Galima nurodyti uzsienio numeri , o beto daugelyje saliu veikai ir lietuviskas numeris, cia ne priezastis jo nerasyti !

Neprisijungęs nikolas

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
nezinau visiem ar ne bet man neveikia "PAIEŠKA".

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
kdl man nuimtos modero teises man to nepranesus?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Bet čia bent rašo "Temos moderatorius" :think:

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
tdl kad pries man suteikus teises moderuot visas temas,buvau sios temos moderatorius,kuria ir pakuriau ir A8 skyrelio,db lyg vel bendras patapau...jus rizikuojat prarast tolerantiskiausia sio forumo modero,pagalvokit!!!!!))))))

Neprisijungęs _Vaidis_

• Įrašai: 1718
    • Žiūrėti profilį
Parduodu-Kita iejus virsuje dvi labai panasios temos, tai garazo valymas ir sandeliuko valymas. Kam jos 2 reikalingos?  i jas betkas gali deti ka turi parduoti ar ne? jei ne, tai kodel jos prisegtos?

Neprisijungęs gurksnis

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 3498
    • Žiūrėti profilį
Parduodu-Kita iejus virsuje dvi labai panasios temos, tai garazo valymas ir sandeliuko valymas. Kam jos 2 reikalingos?  i jas betkas gali deti ka turi parduoti ar ne? jei ne, tai kodel jos prisegtos?
Tai asmeninės klubo narių 'apsivalymo' temos. Sau kurk naują, jei turi ką nereikalingo ;)

Neprisijungęs byfo

• Įrašai: 1967
    • Žiūrėti profilį
tai kam db istrynet skelbima? foto kontaktai wiskas buwo kas dabar uzkliuwo audi only pasakok