Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Jūsų klausimai moderatoriams - moderatorių atsakymai  (Skaityta 178053 kartus)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
aš lyg viską matau :V

drunkenmaster

• Svečias
Nu nesimato prisijungus. Kai atsijungi, tai viskas matosi.... :think:
Dabar ir aš pastebėjau, kad atsijungus visos temos matosi:) :V
Čia taip atrodo prisijungus

Bendram forume tik 4 skiltys liko

Nėra Quattro temų iš viso

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
Nežinau, bent jau man viską rodo.

drunkenmaster

• Svečias
O tai kam rašai, jeigu nežinai? :V

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
Vyrai, kuriem nerodo - jūs gal pasirinkę miestą Vilnius profilio nustatymuose?

drunkenmaster

• Svečias
Vyrai, kuriem nerodo - jūs gal pasirinkę miestą Vilnius profilio nustatymuose?
O kas nuo to keičiasi?

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tada man bus aišku, kodėl jum nerodo temų

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
O tai kam rašai, jeigu nežinai? :V
Neteisingai sakinį suformulavau. Turėjau omenyje, nežinau kodėl jum nerodo, nes bent jau man rodo viską  :)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Buvo uzdetas Vilniu. Dabar nuemiau visai miesta, bet niekas nepasikeite.
Nenuimk, sutvarkysiu šiandien, kai prie kompo pritūpsiu

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
Idomus čia dalykai dedasi, viena kart rodo skiltį "moderuoti"(ten viršuj kur profilis, pm, pradžia) kita kart nerodo, paskui dingsta moderatorių tema ir nei vienas adminas niekuo negali ar nenori padėt.

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kam nerodė temų, pažiūrėkite dabar

Leopoldai, gali plačiau apšviest?

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

Per pm rašiau ir Tau, ir egiui, ir mazhyliui. Tik ką parašiau kas negerai(virš Tavęs žinutė), galiu ir su foto įkelt jeigu reikia arba dar pm parašyti, tik nežinau kaip jau aiškiau paaiškint kai viskas parašyta... Jokių piktumų, tik šiaip klausimas iškilo ar taip neaiškiai rašau ar žmonės neskaito.

drunkenmaster

• Svečias

Jau rodo ;)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Per pm rašiau ir Tau, ir egiui, ir mazhyliui. Tik ką parašiau kas negerai(virš Tavęs žinutė), galiu ir su foto įkelt jeigu reikia arba dar pm parašyti, tik nežinau kaip jau aiškiau paaiškint kai viskas parašyta... Jokių piktumų, tik šiaip klausimas iškilo ar taip neaiškiai rašau ar žmonės neskaito.
kai per savaitę pareina arti 100 pm, tai kažko ir nepamatai
parodyk foto, kas ten vyksta, nelabai suprantu, gali ir čia ar moderatorių temoj, kaip patogiau

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Parašiau PM, nes moderatorių temos nematau.

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
http://www.audiklubas.com/forumas/audi-c4/neveikia-rankinis-uzpuve-galiniai-cilindriukai/

Ka reiskai po vartotojo niku tas zodelis "stebimas" ? Beja, sia tema kur nuoroda iemciau kai paziuresit istrinkit, ens tokia jau yra, ir gan issami zemiau :)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
tiems, kam anksčiau neveikė animuoti avatarai - problemą radau, pašalinau, pabandykite, turi veikti  ff

taip pat padidintas limitas prisegamiems ir įdedamiems paveikslėliams, dabar galite dėti paveikslėlius iki 1280x960 pix dydžio  ff

Žinoma, galite prisegti ir didesnį - jis bus automatiškai sumažintas  (h)

Pažymiu, kad paveikslėlių prisegimo prie pranešimo funkcija veikia tik oficialiems klubo nariams  :party:

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
http://www.audiklubas.com/forumas/audi-c4/neveikia-rankinis-uzpuve-galiniai-cilindriukai/

Ka reiskai po vartotojo niku tas zodelis "stebimas" ? Beja, sia tema kur nuoroda iemciau kai paziuresit istrinkit, ens tokia jau yra, ir gan issami zemiau :)
Stebimas reiškia, kad jis yra gavęs įspėjimą ir visi jo veiksmai yra matomi ir stebimi moderatorių žurnale.

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
gal iseitu pvz skelbimu skiltyje padaryti pertvarka :) , nes su taisykliu nesilaikymu ten kas antras. Butu galima padaryti taip , dedant skelbima paspaudi NAUJA TEMA , viska surasai, spaudi TALPINTI TEMA , ir ismeta langa su taisyklem, kol neuzdedi varneles jog perskaitei, netalpina. arba kazka panasaus ? Ir nepridet ten visokiu bezobraziju, parasyt trumpai 3 pagrindines : Miestas, numeris,kaina, nuotrauka butina. Ar kasnors panasaus, gal tada susitvarkytu ten viskas, o dabar visi tyngi eit i taisykles, o tuo labiau skaityt toki dideli teksta. Sumazetu darbo moderatoriams gal :)

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
duokit man moderuot skelbimus,tik kas-is karto trintukas ir gatava. be komentaru,prasymu,aiskinimu. nes matyt kitaip negalima (-) :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
duokit man moderuot skelbimus,tik kas-is karto trintukas ir gatava. be komentaru,prasymu,aiskinimu. nes matyt kitaip negalima (-) :)

Is peties viska kirsti irgi neiseitis. Paprasciausiai Brutas siuo metu uzsiemes ir apleides truputi ta tema.

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
as tik pasisiuliau :)

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
Norėčiau paklausti pvz kodėl rakinamos kitos temos kuriuose žmonės pardavinėja įvairius daiktus (tarkim ir mano pačio seniau) o forumo elito kurie nuolatos deda skelbimus čia, ne? Ar elitui negalioja tokios pat taisyklės ir jiem nereikia susimokėti ir talpinti savo skelbimų savo atskiroje temoje ?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Norėčiau paklausti pvz kodėl rakinamos kitos temos kuriuose žmonės pardavinėja įvairius daiktus (tarkim ir mano pačio seniau) o forumo elito kurie nuolatos deda skelbimus čia, ne? Ar elitui negalioja tokios pat taisyklės ir jiem nereikia susimokėti ir talpinti savo skelbimų savo atskiroje temoje ?

Prasom konkretu fakta, tada galima bus paaiskinti. Siaip pagrinde rakinamos temos ,kas nori tik perparduoti naujus daiktus arba kas turi aiksteles ar parduotuves ir nesuderine reklamos pradeda pardavineti forume turgaus skyriuje.