Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Jūsų klausimai moderatoriams - moderatorių atsakymai  (Skaityta 181489 kartus)

Neprisijungęs jaunuolis19

• Įrašai: 1636
    • Žiūrėti profilį
man tas pats jau trecia diena. nueinu i forumieciu garazo puslapi ,o antro puslapio man neina atidaryt kur mano audi garazas sukurtas :V

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
yra budas atidaryti garazo tema kitaip, jei pameni jos pavadinima. Vietoj tarpu naudok bruksnelius:

http://audiklubas.com/forumas/forumo-dalyvi-auto-garazas/tavo-garazo-temos-pavadinimas/

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
negaliu ieiti i senesnes garazo temas, uzkrauna tik pirmaji puslapi. Taip pat cituoti neiseina, raso Kraunama bet nieko neuzkrauna. Ir siaip forumas labai suletejes.

Super, dabar viskas veikia :)!

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Super, dabar viskas veikia :)!
Persikele viskas i nauja serva.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
o naujasis servas zada uzlinkt kaip senasis ?

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
o naujasis servas zada uzlinkt kaip senasis ?
O cia jau bus ne musu beda, gausime nauja.
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
Kokiu tikslu užrakinot perku skyriuj kuro temą? :)

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
Avatarai visada tokie mikroskopiniai liks ? 

Neprisijungęs mazhylis

• Įrašai: 8762
    • Žiūrėti profilį
Avatarai visada tokie mikroskopiniai liks ? 

Avataru dydis nustatyas 90x90 visa kita priklauso nuo to koki avatara tu pasirinksi internete;

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
Avataru dydis nustatyas 90x90 visa kita priklauso nuo to koki avatara tu pasirinksi internete;
90*90 tai cia atrodo kaip tavo ar kaip mano su Vitalis? Jei kaip musu tai koki ta avatara bekeltumem, nesvarbu ar per forumo talpinima ar per kitą internetinį vistiek taspats microskopinis įsikelia

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
o tai sunku ant mazhylio avataro paspaust desine peles knopke?:) :D 120x103 dydis

Neprisijungęs GedasQ

• Žiūrėti profilį
nezinau kaip tu paziuri tuos dydzius, as tai su google chrome ant avataro paspaudziu desine ir spaudziu inspect element o ten raso tiek ant mazylio tiek ant tavo
width: 90px;
height: 90px;

ant mano nieko nerodo, cia arba bus forume klaidelė arba nėr teisybes :D

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
tavo 65*43 , provokator 80*80 , mazylio 120*103

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
avatarai įkėlimo metu yra resizinami,kad neviršytų nurodyto dydžio, bet išlaikant mastelį, todėl taip ir sumažinami.

P.s.: Gedasq - ištryniau tavo dabartinį avatarą, pamėgink susirast artimesnį 90x90 dydžiui ir tada įsikelt

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
bet paleva vyksta, as savaji bandziau dabar isikelt didesni 90*57 berods , ir neleidzia, palieka ta senaji 65*40 , nors bandziau visaip ir is kompo kelt, ir tik nuoroda kelt  :think:

Neprisijungęs GedasQ

• Žiūrėti profilį
bet paleva vyksta, as savaji bandziau dabar isikelt didesni 90*57 berods , ir neleidzia, palieka ta senaji 65*40 , nors bandziau visaip ir is kompo kelt, ir tik nuoroda kelt  :think:
tas pats ir man, visaip gali kelnot ir nuorodas, ir pats tiesiogiai sumazines imeta toki pat miniatiurini

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
parodykite tą nuorodą kurią jūs dedate.

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
pamėginkite, prašau, dabar. Tikėtina, kad radau priežastį.

Neprisijungęs GedasQ

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
kada pagaliau susistatys viskas i savo vietas ? atsibodo tie bardakai, vis keiciat ir keiciat viska o tolko jokio (n) is visu forumo metu tik paskutinius du tris gali nuotraukas matyt, o kitos kur ? kam tada zmones stengiasi deda foto su aprasymais, jei tik laiko klausimas kada viskas prapuls ?  (!?) pvz tenka skaityt "va kaip atrodo si musu apkalbeta detale po atnaujinimo :" o foto ner (B-) suprask, pries daug daug metu (pvz 4) forumas turejo DIDELIU DIDELIU problemu ir visos iki to laiko ikeltos foto pradingo. sori
nu eik tu sikt tada reikejo ir pati foruma panaikint. kam tai idomu jomajo, kitu saliu forumai tvarkingi, informacija 10metu senumo su foto gali rast.
savo garazo turbut nebenaujinsiu (vistiek viskas pradings), geriau naujas foto ikelsiu i koki vokieciu saita arba rusu.
ir dar vienas dalykas : kodel dingo parasas profilyje ir kodel nieko nebegalima parasyt po avataru ??
o be to, jus isvis zadat kazka keist ?

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
kada pagaliau susistatys viskas i savo vietas ? atsibodo tie bardakai, vis keiciat ir keiciat viska o tolko jokio (n) is visu forumo metu tik paskutinius du tris gali nuotraukas matyt, o kitos kur ? kam tada zmones stengiasi deda foto su aprasymais, jei tik laiko klausimas kada viskas prapuls ?  (!?) pvz tenka skaityt "va kaip atrodo si musu apkalbeta detale po atnaujinimo :" o foto ner (B-) suprask, pries daug daug metu (pvz 4) forumas turejo DIDELIU DIDELIU problemu ir visos iki to laiko ikeltos foto pradingo. sori
nu eik tu sikt tada reikejo ir pati foruma panaikint. kam tai idomu jomajo, kitu saliu forumai tvarkingi, informacija 10metu senumo su foto gali rast.
savo garazo turbut nebenaujinsiu (vistiek viskas pradings), geriau naujas foto ikelsiu i koki vokieciu saita arba rusu.
ir dar vienas dalykas : kodel dingo parasas profilyje ir kodel nieko nebegalima parasyt po avataru ??
o be to, jus isvis zadat kazka keist ?

Senos foto dinge nes ankstesni forumo administratoriu komanda norejo padaryti, kad nebelagintu forumas, taigi su foto teko atsisveikinti, taciau visiems buvo suteikta galimybe atsisiusti tu visu foto paketa tiesiai i kompa. Na o dabar nuotrauku talpinimas paciu vartotoju rankose, kur patalpinsi-ten ir turesi nuotraukas. Niekas nedradzia savo kompe pasikurti servako ir foto laikyti kad ir 50 metu ;)
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs B3 dohc

• Įrašai: 98
    • Žiūrėti profilį
Kokiu tikslu užrakinot perku skyriuj kuro temą? :)
mane irgi domina :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Kokiu tikslu šita tema užrakinta? http://www.audiklubas.com/forumas/index.php?topic=75438.8725

Jokio tikslo, paprasciausiai cia mano klaida. Jeigu kam del to buvo kokiu nepatogumu, labai nepykit  :-)