kazkuris is turinciu galiu uzrakino mano skelbim del vw pardavimo kad as pats nebegaliu jo redaguoti nors anksciau jis budavo uzrakintas tik nuo kitu nariu komentavimu ar temos issipletimo. cia man ne beda ir viskas butu ok ir buciau net to nezinojes jei siandien nebuciau bandes tema papildyti, kad auto jau parduota ir galima trinti. aisku galeciau ir cia nerasyti, bet man kyla klausimas - ar geriau kad jus uzrakinat ir darosi siukslynas su kabanciais skelbimais ar geriau vistik butu kad nelystumet ir butu kaip anksciau kad autorius gali komentuoti nors tema uzrakinta ir kad galeciau parasyti kad jau parduota arba istrinti pati skelbim? mano vienetinis atvejis ne esminis, taciau patys pagalvokit kiek gali prisikaupti siukslyno ir tikrai ne visi gali cia ar kitoje temoje rasyti kad jau parduota ir trinkit lauk
Normalus ten skelbimas ir kazin ar kas specialiai rakino. Jeigu jau taip atsitiko, juk galima bet kada atrakinti, o kad parduota ar nori papildyti , yra galimybe parasyti raporta moderatoriams ir problema bus ispresta.