Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Jūsų klausimai moderatoriams - moderatorių atsakymai  (Skaityta 181356 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
2.   Būtina nurodyti prekės/paslaugos kainą; (skyriuje "Automobilis dalimis" būtina nurodyti pagrindinių dalių kainas (sparnai,variklis,salonas,ratlankiai,lempos,durys, video/audio aparatūra ir pan.).)

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
1.mano zinutes.tvarkiau zinutes ir kazkaip netycia istryniau beveik visas,as jas galima kazkaip susigrazinti ar ne?
2.budavo galima trinti zinutes po 1 psl paspaudus virsuje varnele,tada pazymi visas zinutes.Tada spaudi trinti pazymetas ir budavo uzklausa kazkokia,kazka paspaudziau.Tada kaip zymi varnele virsuje,nezymi visu zinuciu kaip seniau ir nemeta uzklausos.

Neprisijungęs baggio_r

• Įrašai: 872
    • Žiūrėti profilį
kazkuris is turinciu galiu uzrakino mano skelbim del vw pardavimo kad as pats nebegaliu jo redaguoti nors anksciau jis budavo uzrakintas tik nuo kitu nariu komentavimu ar temos issipletimo. cia man ne beda ir viskas butu ok ir buciau net to nezinojes jei siandien nebuciau bandes tema papildyti, kad auto jau parduota ir galima trinti. aisku galeciau ir cia nerasyti, bet man kyla klausimas - ar geriau kad jus uzrakinat ir darosi siukslynas su kabanciais skelbimais ar geriau vistik butu kad nelystumet ir butu kaip anksciau kad autorius gali komentuoti nors tema uzrakinta ir kad galeciau parasyti kad jau parduota arba istrinti pati skelbim? mano vienetinis atvejis ne esminis, taciau patys pagalvokit kiek gali prisikaupti siukslyno ir tikrai ne visi gali cia ar kitoje temoje rasyti kad jau parduota ir trinkit lauk :think:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
kazkuris is turinciu galiu uzrakino mano skelbim del vw pardavimo kad as pats nebegaliu jo redaguoti nors anksciau jis budavo uzrakintas tik nuo kitu nariu komentavimu ar temos issipletimo. cia man ne beda ir viskas butu ok ir buciau net to nezinojes jei siandien nebuciau bandes tema papildyti, kad auto jau parduota ir galima trinti. aisku galeciau ir cia nerasyti, bet man kyla klausimas - ar geriau kad jus uzrakinat ir darosi siukslynas su kabanciais skelbimais ar geriau vistik butu kad nelystumet ir butu kaip anksciau kad autorius gali komentuoti nors tema uzrakinta ir kad galeciau parasyti kad jau parduota arba istrinti pati skelbim? mano vienetinis atvejis ne esminis, taciau patys pagalvokit kiek gali prisikaupti siukslyno ir tikrai ne visi gali cia ar kitoje temoje rasyti kad jau parduota ir trinkit lauk :think:

Normalus ten skelbimas ir kazin ar kas specialiai rakino. Jeigu jau taip atsitiko, juk galima bet kada atrakinti, o kad parduota ar nori papildyti , yra galimybe parasyti raporta moderatoriams ir problema bus ispresta.

Neprisijungęs baggio_r

• Žiūrėti profilį
Normalus ten skelbimas ir kazin ar kas specialiai rakino. Jeigu jau taip atsitiko, juk galima bet kada atrakinti, o kad parduota ar nori papildyti , yra galimybe parasyti raporta moderatoriams ir problema bus ispresta.

viskas tvarkoj only, pagrinde cia ir parasiau komentara del to, kad noriu pranesti jog auto parduota ir galima trinti, o nepalikti po saves siuksliu ;)

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
visi kitu markiu auto skelbimai yra rakinami.. jei norisi galimybes paciam redaguoti skelbima, tai paciam reiketu savo sukurta tema ir uzsirakinti izkart, o nelaukti kol moderas uzkabins spyna. Nuo tada tik moderai ir gali redaguot ja.

nezinojimas nuo atsakomybes neatleidzia :G 8:8

Neprisijungęs baggio_r

• Žiūrėti profilį
visi kitu markiu auto skelbimai yra rakinami.. jei norisi galimybes paciam redaguoti skelbima, tai paciam reiketu savo sukurta tema ir uzsirakinti izkart, o nelaukti kol moderas uzkabins spyna. Nuo tada tik moderai ir gali redaguot ja.

nezinojimas nuo atsakomybes neatleidzia :G 8:8

siaip as sita taisykle zinau ir buvau uzsirakines skelbima :goodboy: ta ir turiu galvoj kad jis buvo mano uzrakintas bet ar kazkas atrakino ar uzrakino is naujo taj xuj znaet :think: net jei paziuretum i skelbima yra mano vis papildyta, tai jei nebuciau rakinejes as jo tai nebuciau galejes anksciau nei pildyt nei dar koki brieda daryt, o vat kai jau norejau det paskutini papildyma - atsirakint nepavyko :think:

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
Mmmm.. na tada gal rakta ne ta naudojai :D

Neprisijungęs baggio_r

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Sveiki draugai :D Kode šiaulių tema užrakinta ?  :think: :D

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
Sveiki draugai :D Kode šiaulių tema užrakinta ?  :think: :D
Sveikas, neradau info kas, kada ir dėlko užrakino, tad atrakinau. Sekmės bendravime!

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Kažkas netyčiom gal  :H (y)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Šitam žmogui TOTO gerb moderatoriai nieko negalvojat... http://www.audiklubas.com/forumas/kebulo-ir-salono-skyrius/zibinto-remontas-%28trkes%29/ ?
Suprantu aš jam užvėmiau negražiai, bet kad jisai jau ne pirmoj temoj konkrečiai nemandagiai/įžūliai reiškiasi.. Ir patikėkit ne aš vienas tai pastebiu, tokie beprasmiai ir įžūlūs pranešimai  :V

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
Abu jus tokie patys :) pasimatuokit inagiais pm'u, issiaiskinkit kuris virsesnis ir fsio :) kam kivircintis pries sventes..

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
arba abiem po poilsi kokiai savaitei ;) kaip geriau,m?

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
arba abiem po poilsi kokiai savaitei ;) kaip geriau,m?
Hmm.. Už ką man ? Konkrečiai kur kas blogai ?

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
Cia siaip, neimk i galva ;) Kiek save klube pamenu jis visada kirvis toks  buvo, tiesiog ismok ji ignoruot. Gerai Auris sako, nesipykstam pries sventes :)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
 (y) As pries sventes aude norejau uzpuost LED' ais.. Bet va nesigavo :D Bent pardavejas normalus, susukau sakau stabdis nesviec, ok priveši paimsiu sako  ff (y)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Nesivelkite su Toto, nes švarūs neišlipsite niekada. Ne kartą BAN gavęs, vardą keitęs, tad tiesiog apeikite ir mažiau rūpesčių bus, bei forumas švaresnis išliks.

Neprisijungęs skierys

• Įrašai: 710
    • Žiūrėti profilį
tai padarykikte tvarka visiems laikams ir bus ramybe.pas ji chroniskai kartojasi tospacios bedos

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Likau nesupratęs įdėjau į aukcioną telefoną, aparašiau tvarkingai viskas tikrai, kontaktai, visi reikalingi duomenys, info, foto, nebematau isvis pacio skelbimo. Kas paaiškins ?

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
As paaiskinsiu. Pradine kaina neatitinka aukciono sampratos. 50e uz s2 manau yra ne aukcionine kaina, o nudereta pardavimo kaina.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Tai kad jie po 300 eina. Tai nelengviau butu buve perspet, kad pakeisk kaina ? Nu tiek to.

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
na sorry, kaip senbuvi  gal ir galejau perspet, bet per tlf pravierha dariau, tai... o seip informuoti neprivaloma pagal taisykles, naudojuosi :D
300lt cia yra lentynos kaina ir 9/10 balu tlf.. tokie tlf lombardiniam pavidale ir yra 50-60eur galutinem kainom :)
bet kaip sakau, tai ne aukcionine preke.. tai dek tiesiog i pardavima ir tiek..

Neprisijungęs Jigiritsu

• Įrašai: 184
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, kažkas pasidarė su privačiomis žinutėmis. Rašau privačią žinutę per forumą kokiam nors dalyviui, tačiau gaunu atsakymą į savo elektroninį paštą. Pavyzdžiui įvyko dabar: parašiau Bajorui į privačią žinutę, gavau į el. paštą atsakymą iš kažkokios firmos UAB. (reklamos sumetimais nerašysiu pavadinimo)