Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Jūsų klausimai moderatoriams - moderatorių atsakymai  (Skaityta 181275 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Tai daroma žinant situacija, o veiksmai tikrai būna (+)

Neprisijungęs skierys

• Įrašai: 710
    • Žiūrėti profilį
Tai daroma žinant situacija, o veiksmai tikrai būna (+)
As klausiu abstrakciai jei galima tai kam galiu paaiskinti situacija

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Taip, galima. Net labai patartina tokiais atvejais paviešinti situaciją.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
jo su tuo kopijavimu kai į google laukelį kokį kodą įmest reik tai nerveina (!?)
apie ka as ir kalbu,nes imeti "ale "koda nukopines,tai kaip iklijuoji tai nesamones ismeta,tai galvojau,kad cia pas mane viena:V

Neprisijungęs Kerolas

• Įrašai: 664
    • Žiūrėti profilį
Čia man vienam gliučina back mygtukas ar ir kitiems jis kartais neveikia? (-)

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
Man veikia... :think:

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, esu pasipiktinęs visa ta kopijavimo-autorinių tesių sistema.
Suprantu kad iš forumo daromas verslas kuris reikalingas padengti kaštams, nu bet negalvojau kad iki tokio lygio nueisit.
Tarkim susikėliau nuotraukų nuorodas iš savo foto talpyklos, padariau aprašymus, sudėjau į temą tvarkingai. Ir dabar iš savo temos savo sukurtos medžiagos nebegaliu kopijuoti, visur turiu reklamuoti audiklubą, nors noriu pasiimti tik savo sudėtą medžiagą ne kieno nors kito.
Dalinuosi savo informacija neatlygintinai ir dabar ji tarsi nusavinama ir pats nebeturiu prieigos.

Vertinu tai kaip blogą žingsnį tobulinant forumą, nes aš forumą suprantu kaip dalinimasi technine informacija nemokamai. Dabar čia klestės tik flooderių kampelis.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Spaudi ant savo posto "REDAGUOTI"
CTRL+C
Vsio, visas tekstas nukopintas be jokių audi klubo nuorodų.
Turbūt suprantama, dėl kokių priežasčių yra prisegama nuoroda, kai kopijuojamas forumas? Kad būtų nurodytas šaltinis. Bet eik į savo postą per "REDAGUOTI" ir gausi švariai viską. Tiek tų čia bėdų :-)

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
Spaudi ant savo posto "REDAGUOTI"
CTRL+C
Vsio, visas tekstas nukopintas be jokių audi klubo nuorodų.
Turbūt suprantama, dėl kokių priežasčių yra prisegama nuoroda, kai kopijuojamas forumas? Kad būtų nurodytas šaltinis. Bet eik į savo postą per "REDAGUOTI" ir gausi švariai viską. Tiek tų čia bėdų :-)
Išbandyti visi variantai to kopijavimo, veltui cia nerašinėčiau jei veiktų taip kaip priklauso.
Geriausiu atveju leidžia nukopijuoti tekstą bet ne nuotraukų nuorodas ir nesvarbu ar "kaitaliojamas vaizdas" yra įjungtas ar išjungtas. Seniau būdavo viskas tvarkoje, patalpindavau čia info ir po to perkopijuodavau į kitus forumus, dabar paspaudus ctrl+c ant pažymėtos dalies toks jausmas kad suveikia apsauga kažkokia, dingsta visa pažymėta mėlynai dalis. normaliom salygom paspaudus ctrl+c tai kas pažymėta mėlynai ir lieka mėlynai. Iš kitų forumų mano paties postus su visom nuotraukom leidžia kopijuoti, tad čia tikrai ne foto talpyklos bėda manau.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Na man leidžia viską kopijuoti, tik kad dadedama nuoroda iš kur kopijuota :think:

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
ponai mieli gal pasakytumete kas atsakingas uz turgaus skiltis, nes reikia rimtai pabazarint. brutas lyg ir buvo bet matomai isejes neapmokamu atostogu, tai kas dbr ???

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
tai kad jokiu PM nesu sulaukes su jokiais klausimais...

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
klausiau juk kodel mano skelbimas nepasirodo. du kartus dejau skelbima nei labas nei visogero tipo svarstomas ir dingsta  (wow)

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
Praverciau keleta lapu tavo postu, neuzmaciau ismestu skelbimu.. butent koks skelbimas? Seip viskas turgaus skilties taisyklese parasyta.. gi ne naujokas :) jei kazkas netinka/neatitinka taisykliu, skelbimas salinamas be atskiro ispejimo..

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
klausiau juk kodel mano skelbimas nepasirodo. du kartus dejau skelbima nei labas nei visogero tipo svarstomas ir dingsta  (wow)
Jeigu kalbi apie spyruoklių skelbimą, tai vieną kartą nebuvo foto, sekantį kartą nebuvo tel.nr.

taisyklės paprastos, aiškiai paryškintos raudonai padidintu šriftu kuriant naują temą turgaus skiltyje. Nors vienas punktas neatitinka, skelbimas yra šalinamas be įspėjimų.

Neprisijungęs Audi Rings

• Įrašai: 468
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,norejau paklausti kodel nebegalima istrinti savo sukuru postu?Seniau budavo tokia galimybe. Dabar galima tik redaguoti postus.

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,norejau paklausti kodel nebegalima istrinti savo sukuru postu?Seniau budavo tokia galimybe. Dabar galima tik redaguoti postus.
žinai patarlę, žodis ne žvirblis....? ;) matyt dėl to taip ir padaryta yra :V
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
žinai patarlę, žodis ne žvirblis....? ;) matyt dėl to taip ir padaryta yra :V
nu parašei "eikit visi nafig", o paskui paredagavai į "nepulkite manęs be reikalo (-)" ir eilinis mirtingasis matys, kad buvo redaguota, bet iš ko į ką, tai nematys juk ;)

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19579
    • Žiūrėti profilį
Del postu redagavimo galimybes dar karta :
Ne karta susisikloscius tam tikroms aplinkybems tarp atsakingas pareigas musu virtualioje erdveje uzimanciu asmenu bei forumo vartotoju buvo priimtas sperendimas idiegti sia funkcija.
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs Audi Rings

• Įrašai: 468
    • Žiūrėti profilį
Aciu uz paaiskinimus.
Del postu redagavimo galimybes dar karta :
Ne karta susisikloscius tam tikroms aplinkybems tarp atsakingas pareigas musu virtualioje erdveje uzimanciu asmenu bei forumo vartotoju buvo priimtas sperendimas idiegti sia funkcija.

Tai del postu redagavimo galimybes viskas aisku.Tik niekas nepaaiskino priezasciu,kodel panaikinta trinimo galimybe?Nebent tai slapta informacija.

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
Aciu uz paaiskinimus.Tai del postu redagavimo galimybes viskas aisku.Tik niekas nepaaiskino priezasciu,kodel panaikinta trinimo galimybe?Nebent tai slapta informacija.
ta pati priežastis ir dėl postų trynimo

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
Jeigu kalbi apie spyruoklių skelbimą, tai vieną kartą nebuvo foto, sekantį kartą nebuvo tel.nr.

taisyklės paprastos, aiškiai paryškintos raudonai padidintu šriftu kuriant naują temą turgaus skiltyje. Nors vienas punktas neatitinka, skelbimas yra šalinamas be įspėjimų.
tai brutas parasydavo primindavo kad darasyti numeri o tu is kur isdygai ?
nuo kada FOTO PRIVALOMA, juk didzioji dauguma be foto (!?)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
tai brutas parasydavo primindavo kad darasyti numeri o tu is kur isdygai ?
nuo kada FOTO PRIVALOMA, juk didzioji dauguma be foto (!?)

Ar Brutas, ar Leopoldas, ar aš asmeniškai, triname skelbimus be jokių paaiškinimų, jeigu dedant skelbimą autorius nemato didelėm raidėm raudonu šriftu parašytų reikalavimų , kad būtų patvirtintas skelbimas, tai ir aiškinti tokiam nėra apie ką. Nuotraukos skelbime privalomos, jeigu nėra , tai interneto nuoroda . Parodyk kuris skelbimas parduodu temoje patvirtintas be šito.

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
Ar Brutas, ar Leopoldas, ar aš asmeniškai, triname skelbimus be jokių paaiškinimų, jeigu dedant skelbimą autorius nemato didelėm raidėm raudonu šriftu parašytų reikalavimų , kad būtų patvirtintas skelbimas, tai ir aiškinti tokiam nėra apie ką. Nuotraukos skelbime privalomos, jeigu nėra , tai interneto nuoroda . Parodyk kuris skelbimas parduodu temoje patvirtintas be šito.
Nekreipk dėmesio, visada atsiras nuskriaustų ir nepatenkintų. Kas moka skaityt, tai deda skelbimus ir vargo nemato, o kas iš įpročio pelės klavišais spragsi, tai ką jau padarysi... laikas keist įpročius ponui Marijui.