Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Jūsų klausimai moderatoriams - moderatorių atsakymai  (Skaityta 180674 kartus)

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
tai vien del to kad foto nera jau viskas? nesamone, parasyta kad foto bus veliau...o ir ka tu ten is foto labai suprasi dezes?  cia tau ne kebulo ar salono dalis kur dar bukle paziureti reikia...

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
tai vien del to kad foto nera jau viskas? nesamone, parasyta kad foto bus veliau...o ir ka tu ten is foto labai suprasi dezes?  cia tau ne kebulo ar salono dalis kur dar bukle paziureti reikia...

Manau tau irgi tiks sitas atsakymas, gal net reikes sablona padaryti be niku:
http://www.audiklubas.com/forumas/bendri-klausimai-atsakymai-(ne-apie-technika)/js-klausimai-moderatoriams-moderatori-atsakymai/msg1428681/#msg1428681
Kas liecia foto veliau, tai reikia ir deti skelbima kai yra foto.

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį

o kaip Tu siulai ivest konktrole su foto? pagal ka ir kaip galima nuspresti ar foto reikalinga ar nereiklainga? del tokiu dalyku tuoj pat gali iskilti begales problemu, kodel vienam galima, kitam negalima. Todel taisykles yra vienodos visiems, tiek moderatoriu skelbimams, tiek administracijos, tiek forumieciu. Ar yra bent vienas skelb kuriame kazkam isimtys padarytos? ne. Visi lygus ir be isimtiems opcijos. Tad Tavo priekaistas tikrai nepasvertas ir neapgalvotas, o tik neadekvati nuomone i situcaija.

Neprisijungęs DOHC

• Žiūrėti profilį
suprantu yra taisykles, bet yra tokiu detaliu kur nelabai svarbi ta foto, tad tokiem manau galima ir be foto laikinai praleisti skelbima i viesuma :D

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
taigi kils nepasitenkinimo banga.. kodel Tau leidom, o kitiems ne.. nesukontroliuosi to.. tiap kad visiems vienodai galioja taisykles..
beto, nesakyk kad negali ir is pav dezes foto naudos ispest, gal matysi skokie nuotekiai tepalo, gal kokie rieboksliai kiauri ir pan..

Neprisijungęs DOHC

• Žiūrėti profilį
tai man dabar tema reiks vel per naujo kurti? ar galima ja kazkaip man matyti bet ji bus neaktyvi? ir ten pakoreguosiu idesiu foto ir tada per naujo aktyvinsit...

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
tai man dabar tema reiks vel per naujo kurti? ar galima ja kazkaip man matyti bet ji bus neaktyvi? ir ten pakoreguosiu idesiu foto ir tada per naujo aktyvinsit...
Kai turi foto, tai dedi skelbimą, o ne įdedi skelbimą, o tada bėgi fotkint. Visada viską darot iš antro galo gyvenime? Per naujo susikurk.

Neprisijungęs skierys

• Įrašai: 710
    • Žiūrėti profilį
Lb jau griezta tvarka su tais skelbimais.bent foto neturi but butina

Neprisijungęs flatronw

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
TARP PERKU,KEBULO DALYS, PARASIAU IESKAU AUDINEI a4 97METU BAMPERIU IR KAME BLOGAI KAD NEPATVIRTINOT? PARASIAU TERP RATLANKIU PADANGU KAD AUDI A4 IESKAU RATU? KAME TEN BLOGAI? IDOMI PAS JUS POLITIKA..TVARKYKITES..NEMANAU KAD CIA KAZKA BLOGAI PARASDIAU AR NE VIETOI,IR NEMANAU KAD DEL TO KAZKA RANDONA ANT BALTO REIKIA SKAITYT.. (n)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
skierys > ne be priežasties tai... todėl ir pasirinktas mažesnis blogumas, nei kad buvo, tad šiek tiek supratingumo, nes ne dėl išsip***nėjimo tai daroma forume.

flatronw > prieš keliant savo bendravimo toną, pasižiūrėti reikia ar viską teisingai pats padaręs, nes tavo atveju kiek matau istoriją - tai problema pačiame tavyje. Aiškiai ir ryškiai parašytos taisyklės, tame tarpe ir kontaktus nurodyti reikia, kaip kad tel.nr.
Ar dar klausimų turite dėl tvarkos keistos?
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Rugsėjo 02, 15:15:41 sukūrė Bajoras »

Neprisijungęs skierys

• Įrašai: 710
    • Žiūrėti profilį
Jus patys perliankiat lazda su savo tokiu poziuriu.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Matomai tam tikri pačių vartotojų išskirtiniai veiksmai prie to privedė. Ne aš tai sugalvojau, todėl kalbu iš abiejų varpinių. Nebūna ugnies be dūmų, nebūna ir sugalvojamos taisyklės nurodančias naujas ribas - kuomet patys vartotojai per daug įsivažiuoja :goodboy:

Taip, gaila, kad per eilę žmonių vėliau kenčia tūkstančiai... Bet matomai administracija pasirinko šį kelią kaip teisingiausią. Aš pats moku už reklamą ir pilna kaina, taip kad tai reikia suprasti, kaip ir klubo asociacijai skirta paramą.

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
Jei sio forumo taisykles yra kazkam nepriimtinos, ne vienas nera priristas, drasiai galite rinktis kita terpe savo skelbimams. Problema as matau tik viena, tai patys vartotojai kurie cia kelia surmuli, nemokejima skaityti tai kas rasoma 'pakeltu tonu', perdideli ju susireiksminima is tukstantinio sio forumo vartotoju kuriu daugumai kazkodel nekyla papildomu klausimu, kuriu temos dazniausia visada tvarkingai patvirtinamos, visi reikalavimai ispildomi ir galu gale preke parsiduoda. Rekaujanciu ir purslojanciu visada buvo ir bus.

Neprisijungęs flatronw

• Žiūrėti profilį
cia greitai jau reikes apiesave viska aprasyt, pries tema kuriant,ar teistas,kur gyveni adresa pavarde metus..seimos situacija :D

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
tu nesikarsciuok. esme ta,kad tvarka yra,ir yra du variantai,arba jos laikaisi,arba ne. pats senai sedziu sitam forume,ir ne karta esu keles bangas,poilsio irgi buvau. nepakeisi nieko,praeis nervai,tvarkingai sudedi dkelbima ir patvirtins,niekas tikrai neprasis taves teistumo pazymu ar seimos padeties. arba yra trecias kelias-issiperki parduotuve ir ten gali atsukt pilna anarchija :D as taip ir padariau :bedantis:

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
cia greitai jau reikes apiesave viska aprasyt, pries tema kuriant,ar teistas,kur gyveni adresa pavarde metus..seimos situacija :D
Bent telefoną sugebėk nurodyti - bus labai didelė pačio pažanga :goodboy:

Neprisijungęs flatronw

• Žiūrėti profilį
ne ne ne :D viskas tvarkoi  (y) yra kaip yra jusu politika  :)

Neprisijungęs flatronw

• Žiūrėti profilį
pasistengsiu labiau  :D

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
tu nesikarsciuok. esme ta,kad tvarka yra,ir yra du variantai,arba jos laikaisi,arba ne. pats senai sedziu sitam forume,ir ne karta esu keles bangas,poilsio irgi buvau. nepakeisi nieko,praeis nervai,tvarkingai sudedi dkelbima ir patvirtins,niekas tikrai neprasis taves teistumo pazymu ar seimos padeties. arba yra trecias kelias-issiperki parduotuve ir ten gali atsukt pilna anarchija :D as taip ir padariau :bedantis:

o kad visi taip mastytu :H

Neprisijungęs Rimux

• Įrašai: 931
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
Sukuriau tema aukciono skiltyje, del parduodamu automodeliu, taciau negana to kad negaliu jos moderuoti,tai netgi yra uzdrausta zinuciu rasimas.
gal galetumet sutvarkyti sia problema.
is anksto dekoju.

Neprisijungęs flatronw

• Žiūrėti profilį
Sveiki,
Sukuriau tema aukciono skiltyje, del parduodamu automodeliu, taciau negana to kad negaliu jos moderuoti,tai netgi yra uzdrausta zinuciu rasimas.
gal galetumet sutvarkyti sia problema.
is anksto dekoju.

labai paprastai ir aiskiai..cia kaip armijoi :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
labai paprastai ir aiskiai..cia kaip armijoi :D

Klause kas nors tavo nuomones? Netinka tvarka, niekas taves cia nelaiko.

Neprisijungęs flatronw

• Žiūrėti profilį
Klause kas nors tavo nuomones? Netinka tvarka, niekas taves cia nelaiko.

nebesinervuok taip kad uzlindau pirmas juk  :D pajuokaut jau nebegalima.. :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
nebesinervuok taip kad uzlindau pirmas juk  :D pajuokaut jau nebegalima.. :D

Paskaicius tavo postus, be nepasitenkinimo ir priekaistu daugiau nieko ir nera.

Neprisijungęs flatronw

• Žiūrėti profilį
as tai nei piktas nei nepatenkintas db :D labiau db tau tinka :D juk nierko nei pavogiau..nei neapsmeziau taves..nei dar kazka padariau..nusiramink..juk jei moderatorius esi nereikia cia tokiam jau mandriam but..  :D