Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Jūsų klausimai moderatoriams - moderatorių atsakymai  (Skaityta 180672 kartus)

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
ne dievas, tai yra forumo administracijos valia, mes tik tvarka palaikom, tad cia labiau Jusu nepasitenkinimas turetu but adresuojamas jiems 8:8

bet is savo parapijos galiu pasakyt, kad keistai atrodo toks mastymas Jusu :) nejau manot kad klubas ar kazkieno kisene issiples iki dausu su tokiu reklamos/verslo apribojimu? nejau manot kad kazkas siekia hebrai sasliku savaitgaliais nemokamu patiekt?.. gi vyksta GM, AM, ziemos slalumai t.t renginiai kuriu geresnei organizacijai ir t.t tie pinigai ir bus panaudoti. Asmeniskai dar nezinau kaip forumo varikliukas sukasi, pas ka jis cia serveryje, ar tai kainuoja, ar nekainuoja, o gal is kazkieno asmenines kisenes mes cia bendraujame visi. Tad siulyciau labiau akirati praplest, o ne tik siaurai su savo nepasitenkinimu i visa sita ziuret.

geras 'svieziausias' pavyzdys goodazz - zmogui buvo apribota prekyba kaip ir visiems dabar, susitvarke akimirksniu visus niuansus del reklamos su valdzia ir turi savo asmenine parduotuvele kur niekas kitas nelenda, kur vien jis gali siulyti savo prekes. Pliusas tiek del tvarkos, neismetytu skelbimu, tiek del pacio pardavejo ir klubo.

manau aiskiai isdesteme ir atsakeme i iskilusius klausimus sia tema. Tad diskusijas perkelkite i skundus forumo administracijai, jei si padetis Jusu netenkina (y)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Rugsėjo 01, 13:11:27 sukūrė Brutas »

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Viską aš suprantu ir palaikau dievą (administraciją) ;) tad mokekite dešimtainę ir bus visi laimingi ;)

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
laukiu ir as jau savaaite kada galesiu savo parduotuve pakurt,ir nesidaro taip viskas akimirksniu :goodboy:

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
matyt per maza blata turi :D
tech nesklandumai gal kokie.. turetum but informuotas kas ne taip.. na bet Tavo prekyba nepristabdyta (h)

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
pats pristabdziau, viskas tvarkoje,laukiam. :D o apie blata tai tu matyt teisus :bedantis:

Neprisijungęs romas

• Įrašai: 1323
    • Žiūrėti profilį
o pvz mano atveju kai per metus cia parduodu gal tik 2 automobilius, ir kokius 4-5 komplektus disku-padangu, irgi tokia parduotuve man kainuotu 200 i metus litu? asmeniskai man fininciskai tikrai neverta (nes tas kas cia parsiduoda, be jokiu problemu parsiduoda ir is kitu puslapiu) tik tiek kad pats prijauciantis kazkiek Audi, ir yra cia kelios man aktualios temos, norisi pasiulyt viena kita automobili su katalizatosium is pirmu ranku.... na bet jei nereik- tai nereik  :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Man šiaip dzin, tik šiaip nuomonę pareikšiu. Kažin, o daug čia tokių, kur vien forume pardavinėja ir turtus kraunasi? (H-) Plius tie patys skelbimai tupi ir giduose bei pliusuose. Per maža rinka šis forumas, kad tik iš jo laikytis (pardavimų prasme) ;) Asmeniškai dažniausiai čia net nededu kokių ratų normalių ar ko, nes būna daugiau verksmų dėl kainos, nei realių pirkėjų. :) Peace, tik šiaip pastebėjimas toks man kilo :)

Neprisijungęs skierys

• Įrašai: 710
    • Žiūrėti profilį
administracija mus su tokiu poelgiu tik mus apsunkina.o taip patogu ieini i foruma ir viska randi vienoj vietoj nereik klaidzioti.kazkiek zmoniu is jo pasitrauks visiska nesamone del keliu ardomu masinu ar daigtu moketi pinigus kai yra begale forumu nemokamu forumu.

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
skelbimai kainuoja gide, pliuse, skelbiu, alio ir t.t., kodėl čia turi būti kitaip? nenorite, nepardavinėkite, niekas neverčia, mažiau darbo moderatoriams bus, nes jei ne turgus, tai moderatorių galėtų būti dvigubai mažiau :)

Na, o jei 200lt metams yra brangu už nuosavą temą, kurioje gali daryti beveik ką nori ir tvarkytis kaip tinkamas, tai gal prastas tas biznis tuomet :)

Kai kuriems prekeiviams šis forumas galimai daro nemažą apyvartą, akivaizdu iš temų kiekio, būtų gražu iš jų pusės prisidėti prie šio forumo gyvavimo ir palaikymo (+)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Šis forumas yra vienas didžiausių auto forumų lietuvoje.
Prievartos dėl reklamos nėra, o jei 55ct/dienai brangu, vadinasi laisvė rinktis. Niekas juk neįkalbinėja mokėti.
O dėl to, kad čia derisi, skelbimuose ne - nesutinku, nes mano nuomonė tie patys žmonės bastosi ir čia, ir skelbiu.lt, autogide ir t.t.

Ir aplamai - patikimesni ir rimtesni šrotai liks čia, rekomendacijos taipogi labai daug duoda, o kad sumažės šiek tiek skelbimų - blogai nebus.
P.s. man asmeniškai mokant klubui už reklamą netgi malonu, nes prisidedu prie jo veiklos, išlaikymo ir kitų asociacijos patiriamų kaštų (h)

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
skelbimai kainuoja gide, pliuse, skelbiu, alio ir t.t., kodėl čia turi būti kitaip? nenorite, nepardavinėkite, niekas neverčia, mažiau darbo moderatoriams bus, nes jei ne turgus, tai moderatorių galėtų būti dvigubai mažiau :)

Na, o jei 200lt metams yra brangu už nuosavą temą, kurioje gali daryti beveik ką nori ir tvarkytis kaip tinkamas, tai gal prastas tas biznis tuomet :)

Kai kuriems prekeiviams šis forumas galimai daro nemažą apyvartą, akivaizdu iš temų kiekio, būtų gražu iš jų pusės prisidėti prie šio forumo gyvavimo ir palaikymo (+)
cia ne 200-tuose litu esme...o esme kiek uz juos pardudama yra aplamai per tuos metus audiklube.... (kalbu apie save) (o tu nezinau apie kuriuos kalbi-turbut srotistus kor po 20-30 skelbimu sumesta) kodel neziurima is tos varpines kad yra  kazkiek patikimiau (nei is pliuso ar gido), su kazkokiom nuolaidom, garantijom audistam ir panasiai... nes dabar isvartot bla bla bla, paremkite, remkit, padekit. nieko tokio, isgyvensim :)

p.s. taisyklese galbut turetu atsirasti punktas, nuo kokio skelbimu skaiciaus ivedamas mokestis ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Rugsėjo 01, 19:40:48 sukūrė romas »

Neprisijungęs byfo

• Įrašai: 1967
    • Žiūrėti profilį
cia beprasmiska gincitis paprasti forumieciai cia nieko werti ;)

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
cia beprasmiska gincitis paprasti forumieciai cia nieko werti ;)
ne tai gincytis ir nereikia, yra valdzia, jie sprendzia jie planuoja viskas ok.  paprasciausiai pora klausimu-pora atsakymu ir tiek ;)

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
visi is esmes vienaip ar kitaip teisus.. kiekvienam savas sprendimas, jam tai apsimoka ar ne..

byfo - bet Tavo nuovoka mane siurpina... atvirai sakau.. tu gal pavesi pastovek, pravedint mintis.. nonsensas Tavo pasisakymai, sneki jovala ir t.t tiesiog nera diskusijos Tavo pasisakymuose, tik plika, nereiksminga, beverte visom prasmem nuomone.. Taves si tema neliecia, tad nesuprantu ko tu cia kisi Savo snapa?.. apleisk sia tema jei neturi klausimu moderatoriams ar forumo administracijai, ir netersk jos savo pasitaliojimais.. Dekoju Tau is anksto.. priimk tai kaip ispejima.

Neprisijungęs skierys

• Žiūrėti profilį
Nesuprantu niekaip neberandu mobiliuju tel pardavimo temos.ar as zioplys ar jai kanors padaret.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Nesuprantu niekaip neberandu mobiliuju tel pardavimo temos.ar as zioplys ar jai kanors padaret.

Asmuo uzvedes ta tema ( ji kaip ir asmenine buvo), paprase istrinti , taip, kad gali drasiai kurti nauja.

Neprisijungęs skierys

• Žiūrėti profilį
Man reikia senos.dekla s3 kazkoks klaipediskis pardavinejo.kaip dabar atkasti nr

Neprisijungęs flatronw

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
kodel nepatvirtinat mano zinuciu atitinkancia kategorija? (n)

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
kodel nepatvirtinat mano zinuciu atitinkancia kategorija? (n)

kuriant skelbima sugebek perskaityti tai kas parsyta RAUDONAI ANT BALTO IR PADIDINTU SRIFTU, tada kalusimu tikrai nekils.

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
o pas mane viskas buvo ok ir vistiek nepatvaritinot...

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
o pas mane viskas buvo ok ir vistiek nepatvaritinot...

ar tikrai? :V

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
o kas blogai buvo? foto nebuvo?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį