Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Jūsų klausimai moderatoriams - moderatorių atsakymai  (Skaityta 179418 kartus)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
Gerbiamasis, tamsta esate stebimas, bet toleruojamas. Jei galėsime sutarti draugiškai, gyvensime kolektyve puikiai.

Neprisijungęs deleted

• Banned!
  • Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
Dekui uz atviruma...  stebekit,toks jusu darbas daryt tvarka...   :)

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
turiu keleta klausimu gerbemiems moderatoriams.  (h)  1. kada atrakinsite mano garaza?  2. kas buvo blogai su qqPP garazu,kad jis irgi gavo spyna...? 
Aciu uz  abu  aiskius atsakymus !  :) 
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 09, 00:33:41 sukūrė Silwer103 »

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
koks garazas be automobilio?

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
turiu keleta klausimu gerbemiems moderatoriams.  (h)  1. kada atrakinsite mano garaza?  2. kas buvo blogai su qqPP garazu,kad jis irgi gavo spyna...? 
Aciu uz  abu  aiskius atsakymus !  :) 
blogai buvo tas, kad nuosavo audi automobilio žmogus neturi, o blevyzgos eina pilnu tempu. įsigis audi, garažo temą atrakinsime.
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
Demesio! "TURGUS" skyrius (parduodu/perku/dovanoju/keiciu) isvalytas nuo senų, nebeaktyvių skelbimų. Visi skelbimai senesni nei 2012-11 mėnuo buvo pašalinti.

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
siulau patrumpint varda. Dabartinis 60 simboliu atrodo perilgas :D

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
noreciau paklausti kuriam sutrukde mano idetas skelbimas apie parduodama audi 200? parasiau lietuviskai,kad nuotraukos siai minutei nera,idesiu kai nufotkinsiu. idejau nuoroda i skelbima,kas ne taip? :V ar man 22 valanda lekt fotografuot? nepabutu skelbimas iki tol kol bus normalios foto? nuoroda juk yra

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
noreciau paklausti kuriam sutrukde mano idetas skelbimas apie parduodama audi 200? parasiau lietuviskai,kad nuotraukos siai minutei nera,idesiu kai nufotkinsiu. idejau nuoroda i skelbima,kas ne taip? :V ar man 22 valanda lekt fotografuot? nepabutu skelbimas iki tol kol bus normalios foto? nuoroda juk yra
Istryniau ne as. Bet jei nera foto tai kam det, sulauk rytojaus ir dek. Tiesiog ir mums du kart vaiksciot i kazkieno temas tikrint ar jau yra tos foto :V
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
katik perziurejau ta tavo tema,manau istryne ne del foto,nes ji buvo gide,o del taisykliu nesilaikymo,paskaityk taisykles kaip atrodo auto skelbimai.

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
kartoju klausima,kas negerai? nereikia man sakyti,kad pasiskaityk taisykles,as jas puikiai zinau. to GATAZ-aiskiai parasiau,idesiu kai tik galesiu,taisyklese parasyta,kad gali buti,ir nuoroda. is tikro ko as cia draskausi,pries moderatorius nepaeisi,beviltiska cia ieskoti tiesu. istrynet ir istrinta. norejau klubieciams pigiau pasiulyti tvarkinga auto,nereikia tai nereikia. klausimas uzdarytas. aciu uz nieka.

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
Ponas Provokator, jei Jus zinotumete taisykles, Jusu tema dabar butu skiltyje TURGUS, siulau geriau jas paskaityti, manau tikrai greitai rasi skirtuma tarp savo temos, ir taisyklese antrame Bruto pranesime patalpintame automobilio skelbimo pavyzdyje :)  http://www.audiklubas.com/forumas/turgaus-skilties-bendrosios-taisykles/turgaus-skilties-bendrosios-taisykls/ jei nori as tau veliau galesiu tavo skelbima imesti cia, padesim visi rast skirtuma ir labai dideli ( ne apie foto kalbu, o apie skelbimo turini)   (+)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 22, 09:06:45 sukūrė Vitalis »

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
Ponas Vitali,kuri vieta neaiskiai parasyta? juk parasiau,klausimas uzdarytas. nereikia to skelbimo,pofig.

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
Ne nu tiesiog tu taip "isvartei" kad moderatoriai istryne ja is oro uz nieka, o as tau paaiskinau priezasti. Esam nutare labai grieztai priziureti skelbimu skilti, kad turetume issamius skelbimus.  :H Nepyk, o geriau parasyk pagal ta pvz ir bus ledaszszs   (+)

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
Ne nu tiesiog tu taip "isvartei" kad moderatoriai istryne ja is oro uz nieka, o as tau paaiskinau priezasti. Esam nutare labai grieztai priziureti skelbimu skilti, kad turetume issamius skelbimus.  :H Nepyk, o geriau parasyk pagal ta pvz ir bus ledaszszs   (+)
Ko Tu taip ardaisi aiškindamas dėl ko buvo ištrintas? Pasakei ir viskas, o jeigu kažkas nemoka skaityt, tai ne Tavo problema. Kiekvienam neisi ir nerodysi su pirštu kaip reikia daryt, žmogus metuose, bet elgiasi visai ne kaip būdamas juose.

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
Provokator, taip, nuorodos i foto talpykla ir pan. galimos.. taipogi taisykliu pirmam punkte parasyta : 1.   Skelbimo pavadinimas turi būti glaustas, informatyvus, parašytas visiems suprantama lietuvių kalba; Skelbimo turinys turėtų pateikti kuo daugiau informacijos apie parduodamą prekę/paslaugą;, o tavajame nera nei metu, nei variklio ir panaiu esminiu dalyku.. apart sito viskas ok su tavuoju skelbimu.. Jei noresi papildyt, PM parasyk, atkelsiu tema.

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Kainos skelbime irgi nebuvo.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs MODE***

• Įrašai: 2888
    • Žiūrėti profilį
MODE, tu kažkaip ne nuo to galo pradedi galų ieškot, reikėjo man pradžioj parašyt. Aš jau amžiuje, ale atmintį dar turiu biški  :V  :D
To pardavėjo nickas - zhyga  ;) Šilutė, Šilalė ar kažkur iš to krašto kiek pamenu  (H-)
Matau, kad jis ir prieš kelias dienas prisijungęs buvo, bandyk rašyt, gal atsilieps arba ... nei užuolaidėlių, nei finigų..
Jau nebesitikiu is jo kaska dar atgauti turbut

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
  • Įrašai: 972
    • Žiūrėti profilį
Kodėl man nerodo "Turgaus" skilties rašo neva Perku ir Parduodu 0 temų, taip pat "Paslaugų" skiltį nematau forumiečio Bratkos skilties nusipirkti auto dalių, taip pat A4 temoje 0 pranešimų?

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
kiek laiko bus mano postai cenzuruojami jusu nuoziura,kol pateks i foruma? ar taip ir trinsite penkis is sesiu postu ?
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 26, 21:31:21 sukūrė Silwer103 »

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
kiek laiko bus mano postai cenzuruojami jusu nuoziura,kol pateks i foruma? ar taip ir trinsite kas penkta posta ?

Negi tau rimtai nedaeina, kad tuos tavo postus BŪTINA cenzūruoti? Tikrai padebesiais skrajoji. Ir man į pm nerašinėk savo samprotavimų, ne aš tave "įskundžiau" ar užbaninau

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
Negi tau rimtai nedaeina, kad tuos tavo postus BŪTINA cenzūruoti? Tikrai padebesiais skrajoji. Ir man į pm nerašinėk savo samprotavimų, ne aš tave "įskundžiau" ar užbaninau
:) :-] :-] :-]

Neprisijungęs FM3

• Banned!
  • Įrašai: 83
    • Žiūrėti profilį
silwer prase parasyt,nes ji blokuoja. 

evka. parasiau tau viena PM,o tu isverti viska daugiskaita...? arogancija...  :D  Copy : Sveikas evka.    jau vel  pasiskundei moderatoriams... vaikiskas poelgis,nieko is tavo smelio dezes neatemiau... tiesiog pats kramtyk savo rasoma rasleva ir nereiks nieko kaltinti... tikiuosi suaugsi kai stuktels 30 metu... iki siol kralikai pas tave ..........

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
Silwer103, Evaldas cia nieko detas, cia mano iniciatyva gavai stausa "moderuojamas". Jis liks tol, kol tavo bendravime nepastebesime pasitaisymo, tol kol suprasi uz ka tau tokios sankcijos. Taciau jei ir toliau zadi tersti foruma, elgtis neadekvaciai, kakot po savim visose temose kur apsilankai, bus imtasi grieztesniu priemoniu.

dekui uz supratima