Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Jūsų klausimai moderatoriams - moderatorių atsakymai  (Skaityta 183489 kartus)

Neprisijungęs baggio_r

• Įrašai: 872
    • Žiūrėti profilį
Per kiek laiko patvirtinamas skelbimas turgaus skiltyje?

Neprisijungęs roberto

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
kiek laiko buni stebimas, uz ispejima?

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
Per kiek laiko patvirtinamas skelbimas turgaus skiltyje?

Jei viskas pagal taisykles - labai greitai . Jei kazko truksta, kabo kol buna pataisytas autoriaus.

Neprisijungęs y4m4d4

• Įrašai: 776
    • Žiūrėti profilį
Kodel nutrinat mano postus? jau siandien du kartus rasiau savo temoje vel nebera siandieninio mano posto.... jokiu ispejimu negavau... kas darosi?
http://www.audiklubas.com/forumas/kebulas-salonas-apdailos-dalys/vairios-salono-dalys/

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
Kodel nutrinat mano postus? jau siandien du kartus rasiau savo temoje vel nebera siandieninio mano posto.... jokiu ispejimu negavau... kas darosi?
http://www.audiklubas.com/forumas/kebulas-salonas-apdailos-dalys/vairios-salono-dalys/
Kaip matau Tavo ištrintus postus, tai manyčiau atsakymas forume guli:
8.      Draudžiama skelbimus „up‘inti“ rašant „up“ komentarus ar panašius beverčius postus, tam, kad skelbimą iškelti į viršų. Vartotojo skelbimas, kuris nepaistys šios taisyklės bus užrakintas be atskiro perspėjimo ištrinant beverčius postus.

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
isttymu nezinojimas neatleidzia nuo atsakomybes, tsakant.. o dar ir ispejima galima prisisaukt taip :)

Neprisijungęs remsiss

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3849
    • Žiūrėti profilį
isttymu nezinojimas neatleidzia nuo atsakomybes, tsakant.. o dar ir ispejima galima prisisaukt taip :)
manau reiketu

Neprisijungęs roberto

• Žiūrėti profilį
kiek laiko buni stebimas, uz ispejima?
nieks negali atsakyti į šį klausimą?

Neprisijungęs remsiss

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3849
    • Žiūrėti profilį
nieks negali atsakyti į šį klausimą?
kol tampi geras. Nuemiau

Neprisijungęs roberto

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs baggio_r

• Žiūrėti profilį
Jei viskas pagal taisykles - labai greitai . Jei kazko truksta, kabo kol buna pataisytas autoriaus.

Supratau. Tokiu atveju noreciau paklausti kur dingo mano skelbimas perku skiltyje? Idejau vakar, ir maciau kad laukia patvirtinimo - negavau jokiu ziniu kad kazko truktu ir pan, taciau jo nebera. Pats lyg ir netryniau :think: Galite patikrinti?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Na užmečiau akį į tavo skelbimą, jis tikrai neatitinka forumo skelbimų taisyklių, gal dėl to ir pašalino  :think:

Neprisijungęs baggio_r

• Žiūrėti profilį
Na užmečiau akį į tavo skelbimą, jis tikrai neatitinka forumo skelbimų taisyklių, gal dėl to ir pašalino  :think:

galima placiau kas neatitinka ar ko truksta? esme miestas, kambariu skaicius ir kaina. visa kita asmeniskai man neturi dideles reiksmes ir visi variantai svarstytini ir nemanau kad reikia nurodyti ten pvz rajona ar auskta jei tinka ivairus variantai :think:

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Kontaktai tavo ;)

Neprisijungęs baggio_r

• Žiūrėti profilį
Kontaktai tavo ;)

Taip, tel neparasiau, o parasiau kad pasiulymus parasytu tiesiai temoje arba i PM. Taip pat buciau galejes prideti kontaktini tel jei tai yra butinybe ir buciau gaves ispejima ar kazka pan :think:

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
http://www.audiklubas.com/forumas/turgaus-skilties-bendrosios-taisykles/turgaus-skilties-bendrosios-taisykls/

kokios dar diskusijos?.. baggio_r, po nosim viskas kuo puikiausiai surasyta.. ir tuo paciu atsakymas i Tavo klausima pateiktas.. "Temos neatitinkančios Turgaus skilties taisyklių gali būti ir bus trinamos be išankstinio perspėjimo. Pastoviai pažeidinėjantys taisykles žmonės sulauks sankcijų – įspėjimo arba, taikoma visiškai piktybiniams pažeidėjams, ban‘o."

Neprisijungęs baggio_r

• Žiūrėti profilį
http://www.audiklubas.com/forumas/turgaus-skilties-bendrosios-taisykles/turgaus-skilties-bendrosios-taisykls/

kokios dar diskusijos?.. baggio_r, po nosim viskas kuo puikiausiai surasyta.. ir tuo paciu atsakymas i Tavo klausima pateiktas.. "Temos neatitinkančios Turgaus skilties taisyklių gali būti ir bus trinamos be išankstinio perspėjimo. Pastoviai pažeidinėjantys taisykles žmonės sulauks sankcijų – įspėjimo arba, taikoma visiškai piktybiniams pažeidėjams, ban‘o."

apie kokias diskusijas cia burbi? nusileisk biski ant zemes. normaliai paklausti nebegalima ar pries kiekviena skelbima reikia perskaityti is naujo taisykles ir ziuret ar nepasikeite nes kaip matau gruodzio 3d yra paskutinis taisymas? ir tas pats ne su nauju postu kad zmones butu informuoti kad yra nauja info neskaityta kaip buvo tomo postas kad pasikeitusios taisykles seniau. to nebera. o apie istatymus kur tu cia rasei tai tavo ziniai po ju priemimo jie buna paskelbti valstybes ziniose ir kituose saltiniuose. o cia pakoregavo kazkas tai ir vsio. nesakau kad mano atveju kas pasikeite, bet sakau kad biski pasiziurek pirma i svo kiema ir savo darba pries sokdamas po kiekvieno paklausimo. visi lygus bet yra lygesniu kad vienam parasoma kas negerai o kitam ne? jei tu isvis nenori atsakyt i klausima tai geriau patylek, o cia ne i vien mano klausima is taves isgirsi tik prisipisim...

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
kolegos, reaguokim ramiau, viską galime išspręsti civilizuotai ir taikiai   (+)

Neprisijungęs baggio_r

• Žiūrėti profilį
na gal per daug karstakosiskai sureagavau. tiesiog pasirode "aukstu" tonu pasakyta fraze "kokios dar diskusijos?" Galbut as ne taip supratau ka turejo omeny pats posto autorius :V

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Sveiki gerbiamieji. Jau ne pirmą kartą pastebiu, kad šitas žmogelis ištrina viską, kas bent truputį jam neįtinka. Konkrečiai kalbu, kad eilinį kartą pas jį prekė brangiau, nei eilinėje parduotuvėje be nuolaidos. Kodėl toleruojama tai, kad saviškiai savotiškai apgaudinėjami?
http://www.audiklubas.com/forumas/r17/naujos-vasarines-r17-padangos/

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
http://www.audiklubas.com/forumas/forumo-dalyviu-auto-garazas/goodazz-rsr(eplica)/800/
Chrome meta pranesima, kad virusas tupi

Google Chrome has blocked access to this page on www.audiklubas.com.
Content from www..quickdeer.ru, a known malware distributor, has been inserted into this web page. Visiting this page now is very likely to infect your computer with malware.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Gruodžio 16, 14:39:01 sukūrė orzo »

Neprisijungęs mazhylis

• Įrašai: 8762
    • Žiūrėti profilį
http://www.audiklubas.com/forumas/forumo-dalyviu-auto-garazas/goodazz-rsr(eplica)/800/
Chrome meta pranesima, kad virusas tupi

Google Chrome has blocked access to this page on www.audiklubas.com.
Content from www..quickdeer.ru, a known malware distributor, has been inserted into this web page. Visiting this page now is very likely to infect your computer with malware.

Kiek ziurejau nieko nirado;

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
du paveikslėlius galėtų moderatoriai perkelt iš quickdeer į imageshack ir baigsis problemos

šitas: http://www.quickdeer.ru/audi/foto/sal_filter_33.jpg
ir šitas: http://www.quickdeer.ru/audi/foto/sal_filter_20.jpg

ok, tinginiai  :E sutaisiau  (H-)
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Gruodžio 17, 11:42:19 sukūrė mega »

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
Sveiki gerbiamieji. Jau ne pirmą kartą pastebiu, kad šitas žmogelis ištrina viską, kas bent truputį jam neįtinka. Konkrečiai kalbu, kad eilinį kartą pas jį prekė brangiau, nei eilinėje parduotuvėje be nuolaidos. Kodėl toleruojama tai, kad saviškiai savotiškai apgaudinėjami?
http://www.audiklubas.com/forumas/r17/naujos-vasarines-r17-padangos/

man rodos greitai reikes visus jo skelbimus po spyna kabint arba shift delete. nes forume dabar dalyvauja vos ne vien del prekybos

Neprisijungęs deleted

• Banned!
  • Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
jau snd pagalvojau,kad vel prasidejo postu trinimas. (apie tuos postus kur degalines tema pravalet,ar dieselB autogaraza nesakau,viskas gerai) ,bet kazkaip c4 vaziuokles skyriuje dingo amortiku foto su mano postu. perkroviau puslapius kelis kartus,dar karta perziurejau kelis lapus postu is naujo ir nemaciau savo posto su amortiku foto. po to kazkaip vel savaime atsirado. 
  Klausimas. cia kas pakibo serveri ar pas mane nustatymai kokie buvo susiknise ?
 jau buvo mintis kilusi vel kaledu seneliui laiska rasyti...  :-]   o jai rimtai...  jai skaitote kad kartais mano humoras turi per daug sarkazmo jusu akimis ir trinsit postus,tai bent jau  parasykit i PM nepasivarginkit...   (h) taip bus maziau neaiskumu.juk esam zmones ir del visko galima rasti kompromisa...   Aciu.