Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ieškau ekonomiškiausio audi universalo varianto, padėkit. :)  (Skaityta 12418 kartus)

Neprisijungęs SENIS AUDI

• Įrašai: 302
    • Žiūrėti profilį
dek dujas ir nesuk galvos,pas mane a4 balionas vietoj zapaskes,43-45l telpa.gali buti ir -30 jokiu bedu nera.aisku tenka pavaziuoti ant benzo kol variklio temperatura pasiekia reikiama kad persijungtu dujos.kadangi garazas sildomas tai mazai bedu.kaip beskaiciuosi dujos vistiek pigiausiai kol kas iseina.jei prasuki daug km tikrai verta.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
geriau cabrika duok mergyčkai

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16828
    • Žiūrėti profilį
nepamirsk benzo sanaudu iskaiciuot, ypac ziema pajusi kiek benzo susrebia variklio pasildymui :) O jei desi NORMALIA iranga, pas nusimanancius meistrus, tai problemu nelabai ir turesi. Aisku eksploatuojant karts nuo karto teks pas dujininkus uzsukt pareguliuot, koki filtriuka pakeist ar pan.

Matau visi kalba apie NORMALIA įrangą ir NORMALIUS meistrus tai gal kažkas kažką konkrečiau galėtų parašyti? :) Kokį kontaktą kur tikrai tikrai normaliai daro, nes mašiną myliu ir neduok dieve ką pridirbs. :)
As siulau http://www.alreginta.lt/ jau antrai masinai pas juos statom ir kaip sakiau draugai i a8 d3 4.2 dejosi pas juos. Yra cia tu meistru, pagal atsiliepimus tikrai rasi kazka (h)

Bedu del salciu neturesi, nes vedasi an benzo vistiek, siltuoju sezonu benzu nedaug reik pavaziuot(pas amne tai isvis iskart an duju jungiasi), ziema aisku reikia pasildyt masina kad persijungtu i dujas :V
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
Apskritai su saltu motoru nepatartina vaziuoti. As visad pasildau masina (ziema 5-10 min) ir tada judu. Dujos jau buna persijungusios, o ir benzino sunaudoju minimaliai :)

Neprisijungęs Markas

• Įrašai: 272
    • Žiūrėti profilį
gataz'o kontaktu skambinau - 2900 lt romano (ar pan. gamintojas) / 2200 lt lenkiška.

orzo kontaktai neatsiliepia, neryšio zonoj.

Gal dar kas gali numesti kokį kontaktą? :)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
gataz'o kontaktu skambinau - 2900 lt romano (ar pan. gamintojas) / 2200 lt lenkiška.

Reduktorius geriau Italiskas, kompai normalus ir lenkiski.
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį

o tu ka per siandien jau ir susidet nori? :D Pabandyk veliau arba ryt paskambint, gal telefonas numires. Neskubek ir busi pirmas :))

Neprisijungęs tomčius

• Įrašai: 1198
    • Žiūrėti profilį
 su dujom aisku ekonomiska,bet variklio resursas tikrai sumazes.dujos nesutepa o isdegina agregatus.kai tuo tarpu dyzelis ar benzas is naftos tai turi "riebaliuko".aisku cia tik mano nuomone :D

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
va šitas ok bičelis, normaliai lyg deda. Į mazdą 3 įdėjo, gražu, tvarkinga. Užtruko vieną dieną.

*  PĮ"AB INITIO"
   Žirnių g, 10 Vilnius
   tel +370 5 2152224, mob +370 698 22916
   el.pastas.: romanolt@mail.ru

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
su dujom aisku ekonomiska,bet variklio resursas tikrai sumazes.dujos nesutepa o isdegina agregatus.kai tuo tarpu dyzelis ar benzas is naftos tai turi "riebaliuko".aisku cia tik mano nuomone :D

nesuvažiuosi tu to variklio resurso vis tiek, su dujom ar be. 9 metai ant dujų važiuoju ir 0 parkių. O apie ekonominę naudą išvis tyliu, turbūt jau antrą ar trečią kart pati mašina atsipirkinėja dabar

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
va šitas ok bičelis, normaliai lyg deda. Į mazdą 3 įdėjo, gražu, tvarkinga. Užtruko vieną dieną.

*  PĮ"AB INITIO"
   Žirnių g, 10 Vilnius

Kategoriskai nesutinku, sitas bicelis plesia pinigus uz nieka. Gyvenime ten kojos nekelciau, o juolab irangos nemontuociau. Jei kam idomu bus, galesiu papasakot, nes cia gausis didelis temos OT.

Neprisijungęs povilass

• Įrašai: 99
    • Žiūrėti profilį
visi, kas dejosi, patenkinti sio zmogaus darbu tel. 8652 52599
Citata is kito forumo
''Šiaip tikrai rekomenduočiau Vyti. Visai nesenai montavo į Sebringą 2007. Darbas atliktas preciziškai. Po kapotu viskas kaip iš gamyklos, jokių bereikalingų šlangų, šlangelių laidų ir t.t. Dujų užpylimas įrengtas patogiai ir nedarkant vaizdo. Na meistras tikrai išmano savo darbą :) Vakar specialiai atsidariau kapotą, kad pasigrožėčiau''

Neprisijungęs cornis

• Įrašai: 1151
    • Žiūrėti profilį
as deciau tik pas zmogeli kur anksciau ADS dirbo, nepamenu jo vardo.

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
jei kalbame apie tą patį, tai aš pas jį nedėčiau ir niekam nerekomenduočiau (-)
Jis kai sudėjo į mano aštunkę, tai paskui teko per visą Lietuvą važiuoti ant benzo, kad sutvarkytų, išleido pilną balioną dujų ir pasakė išvadą, be jokio atsiprašymo: kažkoks maišiuko gabaliukas buvo balione ir užsikišo paėmimo šlangutė, dėl to negavo variklis dujų ir nedirbo... Apie kitas problemas gali papasakoti Dima, nes paskui jau jis su meistrais kelias dienas ieškojo kodėl chienovai ant dujų dirba...

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
tai jau nusprendei atsisakyti universalo ir likti prie savosios cabrio? idomus kontrastai :V

Ne, tiesiog cabrio turėsiu bet kokiu atveju ilgai, o nesinori, kad tokia mašina pūtų kieme.. todėl apsiskaičiavau, kad verta dabar susimesti dujas (jos tikrai ne milijoną kainuoja) ir galima bus paimti dar universalą (mašina pagrinde bus juodiems reikalams + mergyčka su ja važinės).

Papildau skaičiavimus:

Dujos būtų po 1.5 lt - ~40 l bakas = 40 l bakas / 12 l/100 km valgo = ~350 km = 1.5 lt x 40 l = 60 lt - 350 km.

Su benzinu po ~3 lt - 60 l bakas = 60 l bakas / 10 l/100km valgo = ~500 km = 3 lt x 60 l = 180 lt - 500 km.

Kažkur vidurkis - 90 lt dujom yra - 90 lt / 1.5 lt/l = 60 l duju / ~12 l/100 km = 500 km.

Su dyzeliu (B4, 1.9 TDI) po ~2.5 lt ryja 5 l/100 km = 500 km = 5 l x 5 (100 km) x 2.5 lt = ~60 lt.

~30 lt susitaupo nuo 100 km, tai kas mėn 4 (2000 km/mėn) x 30 lt lieka nuo 500 km = ~120 lt susitaupytų kas mėn.

Rezultate gaunasi 500 km nuvažiuoti su cabrio dujom - ~90 lt / benzinu - ~180 lt, o 1.9 TDI - ~60 lt. Man atrodo logiška dėti šiuo metu dujas.
tavo skaiciuojamos sanaudos litais realiai vazinejant dujomis pasikeis i didesne puse, ypac ziema, nepamirsk, kad prie duju reiks ir benzino, be to karts nuo karto ir taip reikia pravaziuoti benzu, kad purkstukai neuzsistovetu benzo, vistiek jei nori ekonomiskumo dyzelis cia tiks geriau, nori vazineti su cabrio, kitas reikalas, dek dujas

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
jei kalbame apie tą patį, tai aš pas jį nedėčiau ir niekam nerekomenduočiau (-)
Jis kai sudėjo į mano aštunkę, tai paskui teko per visą Lietuvą važiuoti ant benzo, kad sutvarkytų, išleido pilną balioną dujų ir pasakė išvadą, be jokio atsiprašymo: kažkoks maišiuko gabaliukas buvo balione ir užsikišo paėmimo šlangutė, dėl to negavo variklis dujų ir nedirbo... Apie kitas problemas gali papasakoti Dima, nes paskui jau jis su meistrais kelias dienas ieškojo kodėl chienovai ant dujų dirba...
tai apie kuri kalbat, nes ADS'e per tiek metu manau ne vienas pradirbo :-]

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
tai apie kuri kalbat, nes ADS'e per tiek metu manau ne vienas pradirbo :-]
tamsus toksai, man dujas montavo prieš ~pora metų.

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį

*  PĮ"AB INITIO"
   Žirnių g, 10 Vilnius

Kategoriskai nesutinku, sitas bicelis plesia pinigus uz nieka. Gyvenime ten kojos nekelciau, o juolab irangos nemontuociau. Jei kam idomu bus, galesiu papasakot, nes cia gausis didelis temos OT.

papasakok, kad ir į PM, įdomu man ;) nes aš tai likau visai patenkintas, tvarkingai padarė, nenuplėšė lyg labai smarkiai

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
dujos tai hmm, tiesiogini purshkala galvojam det i vw new beetle, bet dar neaisku kas per kompas kas per reduktorius.
kaina ~ 2000 lt, vilnius :) issiaikinjsiu pranesiu :)

Neprisijungęs Markas

• Įrašai: 272
    • Žiūrėti profilį
dujos tai hmm, tiesiogini purshkala galvojam det i vw new beetle, bet dar neaisku kas per kompas kas per reduktorius.
kaina ~ 2000 lt, vilnius :) issiaikinjsiu pranesiu :)

Kas po 2 k deda dujas? :) Perskambinau ~10-15 vietų, visur nuo 2200 iki 3000 lt. Kol kas geriausi atsiliepimai buvo tik apie alytaus meistrus (2.9 k, romano firmos ar kažkaip pan. vadinasi). :V Visi kiti labai įtartini... (orzo kontaktas neryšio zonoj)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
galiu padaryti ir uz pigiau nei 2000 bet 200km nuo vilniaus

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nezinau ar verta lygiuotis i pigiausias kainas (h)
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs cornis

• Įrašai: 1151
    • Žiūrėti profilį
jūs kokybės sąskaita netaupykit :)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
(y) pasiūlymas. Nors ir sumokėti 4000Lt dar negarantuoja, kad padarys gerai (mano atvejis)...

Neprisijungęs Kamuto

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
esme sumontavimo kokybej.. duju iranga vis viena visi ta pacia deda jei jau lenkus ziuret :) lenku beda tik purkstukai, aisku jei neziurim i diego kompus ;) nemazai daliai italu dabar jau toli iki lenku :D