Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Greicio wirsijimas  (Skaityta 11084 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: Greicio wirsijimas
« Atsakymas #25: 2010 Gegužės 27, 10:23:07 »
Sweiki,
taip jau ispuole,kad skubant i darba,suzwejojo policija. Wirsijau tikrai nemazai - 51 km:-(. Prie wiso sito,dar turiu galiojancia nuobauda uz kalbejima tel:-(. Jusu nuomone,ar tex prikalti teises prie sienos,ar atsipirksiu bauda (1000-1500)?

Koki tikslu  parode matuoklis?Jeigu virsijai 51, tai atmetus stacionaraus matuoklio 2, o pistoleto lyg ir 5 km paklaida, keiciasi is karto straipsnis ir atemimas jau negresia. Taip vadinamus fenus ateme del patikros ir sertifikavimo problemos, bent taip sake patys pareigunai.

Jeigu is stovincio automobilio pamatei blykste, gali apsisukti ir pravaziuoti, 100% garantuoju, kad rankytem pamojuos pareigunai  :-].

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2010 Gegužės 27, 10:29:07 »
Gal kas žinot kur tiksliau apie matuoklių pakaidas sužinot galima būtų?

Neprisijungęs kosmo

• Įrašai: 1408
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2010 Gegužės 27, 10:42:52 »
+-2 kmh

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2010 Gegužės 27, 10:50:06 »
+-2 kmh
Ir kai pareigūnas manęs paklaus iš kur šie skaičiai, ką jam atsakyt? Ankčiau kely yra tekę policininkam primint, kad kiekvienas matavimo prietaisas turi paklaidą, ne išimtis ir greičio matuoklis, tačiau einant pas juos į PK "ant kilimo" reikėtų šiek tiek rimčiau pasikaustyt

Neprisijungęs Žora

• Įrašai: 1459
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2010 Gegužės 27, 10:51:42 »
Numes iskart 2kmh nuo nufotkinto, nedurni jie, kam bereikalingo darbo prisidaryt kai apskus. Bent jau man kai sake kiek viesyjau iskart numete 2

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2010 Gegužės 27, 11:01:02 »
Jau turėjo būti paklaida numesta prieš nuosprendį viršijimo ;)

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2010 Gegužės 27, 11:11:15 »
Nu tarkim su stacionariais viskas aišku (nors aprašymą radaro vistiek būtų įdomu paskaityt, tik ta informacija tikriausiai nėra viešinama). Kaip tuomet su partulių naudojamais lazeriais ar fenais?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2010 Gegužės 27, 11:12:23 »
Pas mus tikrai jie nėra uždrausti, kasdien matau kaip pyškina, plius kiek pažįstamų tenai dirba, tai visi tik galvas kraipo, kai paklausiu, ar nėra uždrausti.

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2010 Gegužės 27, 11:14:24 »
Kad neuždrausti aš žinau :) Kokia matavimo paklaida klausiu :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2010 Gegužės 27, 11:15:13 »
Kad neuždrausti aš žinau :) Kokia matavimo paklaida klausiu :)

Atrodo +/- 4km/h

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1530
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2010 Gegužės 27, 11:21:01 »
policeman'as sake kad +2 km zmogaus naudai jau yra nureguliuoti kai šaudo

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2010 Gegužės 27, 11:24:34 »

Tikrai taip, tik nepamenu, ar 2km/h, ar 4km/h. Ir tiek ant stacionarių matuoklių, tiek ant fenų tos paklaidos jau būna įvestos, tai jei gaunat lapelį, jau ta paklaida yra įtraukta.

Neprisijungęs natuolis

• Įrašai: 47
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2010 Gegužės 27, 11:25:46 »
Mane uzgaude kelyje siauliai-pakruokis,pakruojo prieigose.. Nukirto su juodu senesniu nezenklintu passat'u. Siaulieciai manau puikiai ji zino:-(Tikrai nemazai wazinejau tuo ruozu,bet pirmakart uzmaciau juos..
Surasytame akte parasyta,kad wirsijau 51 km/h atmetus paklaida:-( kad buciau zinojes,buciau pasigincijes del paklaidos skaiciawimo,bet kai ne kasdien sustabdo... Uz greiti tai pirmas pazeidimas per 6 metus,bet kazi ar tai bus lengwinanti aplinkybe..
Gal kas zino kokiu butu galima pasidaryti pazymu del irodymu,kad teises man lb reikalingas,nes  darbas tiesiogiai susijes su wairawimu.. Darbdawys sutiko parasyti pareiskima,kad man jos butinos. Gal dar kas ka turite pasiulyti del pazymu?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2010 Gegužės 27, 11:27:12 »
Gausi į advokatą kreiptis, kuris tuo užsiima, tikrai ištrauks... Kolega girtas pakliuvo (2,58), plius bėgo nuo policijos, ir tai tik metams prarado. Aišku litų reikia sukišti...

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2010 Gegužės 27, 11:48:31 »
Tikrai taip, tik nepamenu, ar 2km/h, ar 4km/h. Ir tiek ant stacionarių matuoklių, tiek ant fenų tos paklaidos jau būna įvestos, tai jei gaunat lapelį, jau ta paklaida yra įtraukta.
Kitoj temoj jau rašiau atvejį kai mane  "nušovė" viršyjant 12km/h, tai aš jiem pats turėjau primint apie paklaidą, kad išsisukt tik su įspėjimu :) Manau, jei paklaida būtų įvesta į prietaisą - be baudos nepaleistų
http://www.lpept.lt/lt/priemones/gm_prietaisai.php
dėkui :)

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1530
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2010 Gegužės 27, 12:02:19 »
jiem būtu per dauk reikalų jei dar kiekvieną kartą reiktų atimineti paklaidas kai sustabdo.

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41: 2010 Gegužės 27, 12:46:00 »
jiem būtu per dauk reikalų jei dar kiekvieną kartą reiktų atimineti paklaidas kai sustabdo.
jo reikia baigti aukstaji kad atimti 2 ar 3km/h paklaida  :) per pusantru metu keliuku mokslu neismoko tiek...

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19552
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2010 Gegužės 27, 15:46:17 »
As tai kazkada paklausiau kokia paklaida, tai man is tokio didelio cemodano istrauke kazkokia metrologijos tarnybos pazyma.Ten buvo kazkokios paklaidos surasytos.Tuo paciu atidare alkotesterio cemodana , tai sirdis i kulnus nusileido :D , mat buvau is po vakarykstes dalyvacijos :D
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43: 2010 Gegužės 27, 16:35:46 »
Nu tarkim su stacionariais viskas aišku (nors aprašymą radaro vistiek būtų įdomu paskaityt, tik ta informacija tikriausiai nėra viešinama). Kaip tuomet su partulių naudojamais lazeriais ar fenais?
registruotas laiskas? jei ne tai neik.
6 men senaties terminas.

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44: 2010 Gegužės 27, 19:58:48 »
6 men senaties terminas.
Neregistruotas, buvo įmestas į pašto dėžutę. Gal čia ir gera idėja neiti :V Bet tokiu atveju gal ir neskambint jiem geriau? Gal pačiam taip yra buvę?

Neprisijungęs Kimukas

• Įrašai: 741
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45: 2010 Gegužės 27, 20:05:10 »
6 men senaties terminas.
Neregistruotas, buvo įmestas į pašto dėžutę. Gal čia ir gera idėja neiti :V Bet tokiu atveju gal ir neskambint jiem geriau? Gal pačiam taip yra buvę?

Kai mane nusove buvo, tai kaimyne mente buvo. As laisko neturejau paskambino pasake i mentine atvaryt. Sakau jej laiskas per 6men neateina, tada jie patys susiranda ir vistiek gauni baudos.

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46: 2010 Gegužės 27, 20:39:44 »
6 men senaties terminas.
rode per kazkuria laida,kad sitam reikalui yra senaties terminas. neregistruotas laiskas. negavai ir neini. na suras tai suras,nieko nuo to blogiau nebus. vat jei uz registruota butum pasirashes tai jau kitas reikalas.

Neprisijungęs Žora

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #47: 2010 Gegužės 28, 07:20:41 »
Teisingai Mindezas sako, neradai jokio sudpopierio ir neini kai suras iteiks registruota tada jau kita kalba

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #48: 2010 Gegužės 28, 08:14:25 »
Jei žinočiau, kad gresia kokia 100 lt bauda - nueičiau nesukdamas galvos, nepatinka man taip gyvent nežinioje ir kiekvieną dieną galvot kas čia dabar bus ir ko tikėtis, bet bijau, kad bauda gali būt gerokai didesnė.
Nemanau, kad nesureagavus man į šį neregistruotu laišku atsiųstą šaukimą jie ims ir paliks taip viską  ?!?

Neprisijungęs Žora

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #49: 2010 Gegužės 28, 08:18:00 »
tai tegul siuncia normaliai registruota su iteikimu, o tai dabar ka saugot pasto dezute. Pvz pas mane laiptinej ji nerakinama ir daznai koks dalbajobas su koja uzvaziuoja ir viskas islaksto.