Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: garazo duobe  (Skaityta 20373 kartus)

Neprisijungęs xdoncex

• Įrašai: 23
    • Žiūrėti profilį
garazo duobe
« Topic Start: 2012 Sausio 03, 09:17:29 »
sveiki.siandien planuoju pradet kast garaze duobe,gal kas kokiu patarimu turit ar minciu,na gylis aukstis plotis,kuo apmurit,kuo uzdengt.aciu

Neprisijungęs Pavaduotojas ugdymui

• Įrašai: 2005
    • Žiūrėti profilį
Re: garazo duobe
« Atsakymas #1: 2012 Sausio 03, 10:54:03 »
Principinis TP lygio pjūvis iš vieno projekto. Šiuo atveju tai duobė skirta sunkesnei technikai.
Man atrodo jei darai duobę, tai esi matęs pavyzdžių ir t.t. Gali rulėtę pasiėmęs pasimatuoti, pasižiūrėti ar tau toks plotis ir gylis gerai ir t.t.

« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 03, 10:57:03 sukūrė hania »

Neprisijungęs .Nerijus.

• Įrašai: 185
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2012 Sausio 03, 14:23:25 »
kokios tu nori ir kokios ar reikia sone lentynu (kaip brezinyje) ar darysi apsvietima. mas mane paprasta duobe be nieko gailiuosi tik del to kad patingejom daugiau pakast (su rankom kasem) nes dabar ir pertrumpa ir permazai gylio galetu but kokia 50cm ilgesne nes kartai sunku ilipt ir 20cm gylesne. jei darysi tai jau daryk buten tokia kokios nori kad paskui nesigailetum... o mes pasidarem forma is plokstes ir pripylem skiedinio trombuodami.

Neprisijungęs xdoncex

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2012 Sausio 03, 16:52:05 »
tai as galvoju 1,50m gylio tai tikrai.ir ilgio ilgesne uz masina kad butu.lentynu neplanuoju.o sienos is fibo blokeliu 10cm plocio

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2012 Sausio 03, 17:17:34 »
Iš Fibo blokelių? Pats sugalvojai?

Neprisijungęs sustas

• Įrašai: 373
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2012 Sausio 03, 17:46:15 »
Iš Fibo blokelių? Pats sugalvojai?
nieko nelaikys fibo blokeliai.zeme vistiek su laiku prades spausti atrama
(sienas). butinai reikia suristi kampus. jai nera galimybiu isbetonuoti. tada geriai isimurik is silikatiniu plytu. ir fibo tai gi keramzitas vasara su maikute nepadirbsi.

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2012 Sausio 03, 18:40:08 »
Gera variantą mačiau mažai duobei, suvirinta iš metalo plokščių dėžė.

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2012 Sausio 03, 19:05:46 »
o kai autoriau planuoji duobėj įrengti ventiliaciją?

Neprisijungęs xdoncex

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2012 Sausio 03, 19:47:25 »
o kam ta ventiliacija,kampus surisiu,i kas antra eile armaturos idesiu,ir zeme tikrai nespaus,nes cia ne lauko pamatas kad saltis stumtu siena

Neprisijungęs xdoncex

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2012 Sausio 03, 19:48:35 »
plius nutinkuosiu,kad vasara alkuniu fibo blokeliai nenuartu

Neprisijungęs sustas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2012 Sausio 03, 20:23:20 »
plius nutinkuosiu,kad vasara alkuniu fibo blokeliai nenuartu
na cia tavo pasirinkimas kaip daryri diek armaura astuoniuke arba 6ke. ir diek ne tik virs antros eiles bet ir likus dviem eilem pabaigai. ir jai darytum is fibo blokeliu reiktu isbetonuoti zieda na tada bus tvirtai. ateis pavasaris pamatysi kai swerbsis dregme i duobe o tada ir vyksta spaudimas sienu. tiesiog

Neprisijungęs Ra1mis

• Įrašai: 146
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2012 Sausio 03, 20:30:05 »
pradės trukinėti per siules ir per laika pradės irti,fibo sugeria drėgme, armavimas kas antra eile ?tai 150cm suarmuosi 2 kartus tik prie 50cm ir 100 cm ir dar matau,kad jau nusprendes iš ko darysi duobe ir žinai kokiu išmatavimu ji bus,tai kam tada klausti patarimų.o 10cm blokeliai, is tokiu blokeliu tik vištides mūryt.Geriau silikatinės plytos arba idealiausia betonas.

Neprisijungęs xdoncex

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2012 Sausio 03, 20:41:53 »
as esu apsisprendes,bet idomi ir jusu visu nuomone,bet kai ka gal pakoreguosiu pagal jusu pasiulimus.jeigu platesne duobe iskasu,ismuriju fibo.ir is lauko puses aptraukiu aplink juodu grubletu pamatiniu plastiku ir tada uzpilu zemem

Neprisijungęs sustas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2012 Sausio 03, 22:08:29 »
as esu apsisprendes,bet idomi ir jusu visu nuomone,bet kai ka gal pakoreguosiu pagal jusu pasiulimus.jeigu platesne duobe iskasu,ismuriju fibo.ir is lauko puses aptraukiu aplink juodu grubletu pamatiniu plastiku ir tada uzpilu zemem
na cia tavo reikalas. man paprasciau jau atrodo issibetonuoti. tau tik galiu palinketi sekmes :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2012 Sausio 03, 23:28:34 »
10 cm storio Fibo blokeliai - ~ nelaikančiom pertvarom (ne grunte). Pasiskambink Fibo atstovams -> maxit.lt, gal paprotins.
Žiūrėk, kad ta duobė tau kapu netaptu. Užgrius ir dar kokia Audi užspaus ir kukuosi.   

Neprisijungęs .Nerijus.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2012 Sausio 04, 12:08:24 »
150cm gylio yra permazai nebent tu ne aukstas dar 10cm gylesne butinai reikia nes susikuprinusiam dirbt nepatogu. jei jau ko nepasieksi tai i duobe kokio lentu imesi. Pas mane duobe 150cm o as 178cm tai gailiuosi kad patingejau dar per kastuva pakast  :-{

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2012 Sausio 04, 12:36:11 »
o kaip gerai kad pas jus vanduo nebega,man be matalines dezes arba "kinzono" nier sansu isirengti

Neprisijungęs FM3

• Banned!
  • Įrašai: 83
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2012 Sausio 04, 21:30:34 »

as idomu atveji girdejau su ta suvirinta metaline duobe. pavasari visa auto pakele,kai sniegas pradejo tirpti (zmogus ryte atejas i garaza rado staigmena).  :-]
gal visdelto paprasciau isbetonuoti duobe su armaturos surisimu.o del dregmes yra visokiu sprendimu.

Neprisijungęs .Nerijus.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2012 Sausio 05, 10:07:15 »
geriausia mano manymu pasidarai forma is plokstes pridedi armaturos strypu vamdziu ka turi nereikalingu ir uzpili skiediniu nereikes nei murint nei rist, tinkuot. o jei pas ka renkasi vanduo tai i duobes dugna padarai koki nedideli sulni kad ir is kanistros ar apversta ratlanki. imeti i ji varikliuka ir istraukia visa vandeni padarai koki nors dangti kad kojos neikistum ir laimingas vaikastai po duobe su tapkem   :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2012 Sausio 05, 14:24:49 »
o gal ir sąmata kokia yra šitai paskaičiuota ? http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,148804.0/msg,1164103.html

Neprisijungęs xdoncex

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2012 Sausio 05, 16:01:41 »
na dabar pasimeciau visai,betonuot tai dabar betono negausiu,nes pas mus betono mazgas iki pavasario uzdarytas.gali but taip kad pavasari uzbetonuosiu grindis ir nedarysiu duobes,vooo

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2012 Sausio 05, 16:03:55 »
o kaip gerai kad pas jus vanduo nebega,man be matalines dezes arba "kinzono" nier sansu isirengti
kas tas kinzonas?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2012 Sausio 05, 17:58:04 »
o gal ir sąmata kokia yra šitai paskaičiuota ? http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,148804.0/msg,1164103.html
Èia iš archyvo paimti brėžiniai. Sąmatos nėra. Manau žmonės užsiimantys tą sritimi tau suskaičiuotų pagal dabartines kainas.
Jei reikės galėsiu atsiųsti brėžinius kitame formate.

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2012 Sausio 05, 18:16:43 »
kas tas kinzonas?
metaline deze ileista ir ibetonuota.ka as zinau bent taip dauguma vadina kas pas mus yra taip pasidare  :D

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2012 Sausio 05, 18:18:25 »

as idomu atveji girdejau su ta suvirinta metaline duobe. pavasari visa auto pakele,kai sniegas pradejo tirpti (zmogus ryte atejas i garaza rado staigmena).  :-]
gal visdelto paprasciau isbetonuoti duobe su armaturos surisimu.o del dregmes yra visokiu sprendimu.
o ir as vaikystei masiau volga prie lubu  (+) bet reik normaliai itvirtinti kad neiskeltu