Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ebay.com  (Skaityta 189257 kartus)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
Re: Ebay.com
« Atsakymas #400: 2011 Kovo 11, 12:00:35 »
haha prigavo :) Atsargiai. Patariu normaliai susimokėti, kaip nors paskambink jiems pasakyk kad va čia nieko nežinau, pirmą kart perku, siųskit tą sąskaitą, neįdomu, pardavėjas atsiskaitys su manim, ką nors tokio.. Jei klausinės kas ir kaip, sakyk kad nieko nežinai ir pardavėjas atsiuntį tokį invoice

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #401: 2011 Kovo 11, 12:11:09 »
haha prigavo :) Atsargiai. Patariu normaliai susimokėti, kaip nors paskambink jiems pasakyk kad va čia nieko nežinau, pirmą kart perku, siųskit tą sąskaitą, neįdomu, pardavėjas atsiskaitys su manim, ką nors tokio.. Jei klausinės kas ir kaip, sakyk kad nieko nežinai ir pardavėjas atsiuntį tokį invoice
Bus pamoka, kad reik invoice daryt, kaip ne ebay item :))) Prasisuiu normalia, sakysiu nezinojau kuri preke ten atejo :V
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #402: 2011 Kovo 11, 12:18:23 »
Esme pravaliau ;) Blmb dabar mastau kaip padaryti. + tik, tas kad pavadinimus paredagaves irgi buvau. Tik nezinau ar verta jiems rasyt "pasiaiskinima" ar tiesiog siust ta invoice ir tiek...
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #403: 2011 Kovo 13, 17:24:32 »
kazka aiskinates, o problema istrynet? saunuoliai...

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #404: 2011 Kovo 13, 18:17:35 »
kazka aiskinates, o problema istrynet? saunuoliai...
Na geriau, kad placioji publika nematytu to ka istryniau, nes bisky per sikna pratraukt gali ;) Cia del invoice mujtinej buvo kalba
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs as2nerka

• Įrašai: 165
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #405: 2011 Balandžio 01, 16:50:24 »
muitinei kol netsiunti gero jie stumia yra buvia tokiu bajeriu reik daryt kitaip pakeist item numery ir suma bendra siuntimo islaidas tik org, a seip paciam buvo tai nusiunti gera ir zek pist gera muita ir yra siuntinys paste :-]

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #406: 2011 Balandžio 01, 19:00:39 »
Gal kam teko daryt "Open a case in the Resolution Centre"? esme kad atkeliavo laimeta aukcione preke (aliofonas), defektuotas, pilnai neveikiantis + neatitinkantis pardavejo aprasymo, o pardavejas padare dingau :D open case atidarytas, pardavejas toliau neatsako nei i email nei i pm ebajuj, kaip supratau, ne man vienam, bet ir paciam ebay.. ar yra tikimybe kad kaip teikia ebay, pats ebay atlygins zala?ar nevargt ir negaist laiko?  :V

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #407: 2011 Balandžio 01, 19:11:31 »
zinoma daryk, tik ziurek kad viskas butu pagal taisykles, ir jokiu budu nieko neuzdarinek, kol negausi refundo, nors ir beleka jie ten zadetu ar prasytu.

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #408: 2011 Balandžio 01, 20:02:44 »
as susiduriau.. mano gauta preke taip pat neatitiko pardavejo aprashymo.. po 1.5men 'bylinejimosi; preke liko man ir refundas (neiskaitant siuntimo).

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #409: 2011 Balandžio 01, 20:43:18 »
paskutinysis ebay laiskas po caso atidarymo:

Dear ******,

We are sorry you are having an issue with the item you purchased. Here's what happens next:

Seller has been notified

The seller has been notified that the item you have received was not as described and have opened a case in the Resolutions Centre. They now have 10 days to respond to the case. As a solution, the Seller could offer a full or partial refund or send you a replacement.

Action Required from you after 10 days:

If the seller does not solve your issue or you do not hear from them in the next 10 days you should go to the Resolution Centre and choose the "Escalate" option. We can then resolve the issue for you.

In nearly all cases either the seller will fix your problem or if we find in your favour, we will refund your money within 21 days from today.

What incentive is there for the seller to resolve your issue:

Sellers have a strong incentive to fix your issue. The majority of our sellers respond very quickly to customer issues while those that don't will be negatively impacted in their seller standings.

eBay
_______________________________________________________________________________________________________________________

esme kad pats apsizioplinau, kazkaip pirma kart neatkrepiau demesio i pardavejo reitinga, o reitingas (feedback'as) buvo - 0.. vienu zodziu pries pora sav uzsilogines, kaip supratau tam, kad iskist sudina daikta.. ir po pardavimo padare dingau.. jau pora sav nereaguoja i pranesimus, tai galiausiai atidariau ta problem case idomu tik ar is to bus naudos, nes manau pardavejas kaip padare dingau taip padare ir neatsakys nei man, nei ebay, tuo labiau, mano galva is to plaukia, kad nebus jokio dialogo su juo del zalos atlyginimo.. pinigai nera dideli (~500lt), bet vistiek abydna, is aprasymo daiktas turejo bus ale naudotas ~2sav, ir puikiai funkcionuojantis.. atkeliavus, jau ispakavus siuntini pasimate kad kazkas neto, pakrovejas be antgalio i rozete (adapterio), dezes vidus isdraskytas ir pan.. ijungus aparata paveike gal pora val ir pradejo gliucint ekranas, paskerdus aliofona, issryskejo kad ekranas made in china, kaip ir visas korpusas, kurio galai nesueina, likus tik motinine oem..nu galvojau dzin, bus kokia programos beda.. isbandzius visus forumuose minimus atkelimo variantus nieks nesusitvarke, tai dabar bbz ka ir bedaryt, ar laukt tu 10d ir tiketis vejo laukuose, ar stumt von ta s gabala kaip faulty/spares/repair ir bandyt atgaut bent puse suplotos sumos..

nes logiskai pamascius, jei ebay kompensuotu visa suma (nors mazai tiketina), jie tuos pinigus nusiskaiciuotu per paypala is pardavejo, nes bet kokiu atveju paypale bus ivedes savo sask duomenis..

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #410: 2011 Balandžio 01, 21:06:35 »
Patikslinkit, ar teisingos mano žinios.
Šiuo atveju pardavėjas dar negalėjo nusiimti pinigų, nes turi praeiti tam tikras laikas, jeigu prireiktų grąžinti.

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #411: 2011 Balandžio 01, 21:07:22 »
kiek domėjausi klausimu dėl refundo,tai jei pardavėjas bus ištuštinęs savo sąskaitą,kuri surišta su paypal,liksi nieko nepešęs

kitas dalykas,esu pirkęs iš anglo psp,kadangi po apmokėjimo išvažiavau atostogų,sulaukiau anglo skambučio,mol kol aš neuždėjęs jam + feedbako,tol jis negali pasiimti iš paypalo mano sumokėtų pinigų,tipo čia tokia apsauga su elektroninėm prekėm,tai jis skubino kad greičiau jam pliusą uždėti,o aš buvau išvykęs,taigi psp gulėjo pašte,sakiau kai gryšiu,pasiimsiu iš pašto ir patikrinęs ar prekė atitinka aprašymą duosiu pliusą,bet tai užtruks savaitę,tai pardavėjas buvo baisiai nepatenkintas.

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #412: 2011 Balandžio 01, 21:20:21 »
vat idomu kaip su tuo pinigu nusiemimu,nes feedbacko nedejau jokio kol aiskiai paaiskejo, kad telefas neprikeliamas taip paprastai, ir tiesiog esu apip*stas  :D , per ta laika pardavejas nieko neparase, kad uzdeciau feedback'a ar pns.. galiausiai uzdejau negative feedback'a, su aiskiai parasyta priezastim, tuomet ir atidariau ta problem case..

klausimas ant kiek glaustai situo klausimu bendradarbiauja ebay su paypal, jei glaustai ir abipusiai sprendzia tokias problemas, tai nemanau kad turetu kilti priezasciu is pardavejo saskaitos nuskaiciuot bapkes, kad ir gautas uz preke bapkes jau bus isleides, nes gi atsiskaitant paypalu jei jame yra 0 lesu, paypalas ta suma pinigu tiesiogiai nuskaiciuoja nuo saskaitos.. o jei ir saskaitoj nera pinigu, tai uzsideda banko sask rezerva, kai iplaukia pinigai automatiskai persimeta i paypal... :V

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #413: 2011 Balandžio 01, 22:39:18 »
I was saying after they hold my money and it gets release after buyer leaves feedback or proof of delivery or 21 days after purchase will I be able to withdraw let's say the whole amount that was on ebay hold policy with paypal $5,000 will my account gte limited and the withdraw reversed.
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #414: 2011 Balandžio 01, 22:47:48 »
supratau, kad nieko nesupratau  :D

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #415: 2011 Balandžio 01, 22:53:28 »
Vienu zodziu yra 3 salygos pinigu nusigryninimui... Teigiamas feedback, pristatytos prekes irodymas arba 21d...
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #416: 2011 Balandžio 01, 23:03:27 »
nu tai vadinasi bapkes jau nusieme, nes gavo patvirtinima apie prekes pristatyma.. ismane ka daro, kaip greiciau nusiimt bapkes be 21d ir be feedback'o.. ragai man su pinigu atgavimu jau isdygo  :( :-]

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #417: 2011 Balandžio 01, 23:22:02 »
Atidaryk claim'a, gal kazka issimusi.
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #418: 2011 Balandžio 01, 23:24:35 »
jau atidarytas ir eina i pabaiga uzdarymo

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #419: 2011 Balandžio 01, 23:28:50 »
ir ebay ir paypale reik skundą užvest

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #420: 2011 Balandžio 01, 23:41:06 »
negali to pacio skundo uzvest ir ebay ir paypale, paypalas mato jau uzvesta skunda ebay, tai uztenka vieno

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #421: 2011 Balandžio 02, 00:07:07 »
Negaliu būti tikras 100 proc,prieš metus tai buvo,bet lyg taip: man kai neatsiuntė ką pirkau tai ebay užvedžiau,nieks nevyko,liko kelios dienos iki paypalo skundo galimybės pabaigos (lyg ir 45d.nuo sandorio) tai ir ten užvedžiau,po savaitės gražino pinigus.Šiaip pardavėjas ir nesipriešino,parašė per mailą kad atsiūstų kitą daiktą,bet nebeturi sandėly,bet taip nieko ir nevyko,tada ebay skundas kad jokio veiksmo iš pardavėjo,nukopinau aš jiems susirašinėjimą su pardavėju,vėl tyla,tada paypale užvedžiau.

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #422: 2011 Balandžio 02, 00:23:50 »
tai va, kad dabar net neleidzia uzvest bylos paypale pagal pavedimo nr.. (bandziau nesenai), ismeta kad jau uzvesta byla yra ebay.. na ziuresim kas bus... durniausiai kad nezinau ka su tuo rageliu daryt, nei taisyt (jei bus pataisomas) tuo atveju jei reiks grazint beprasmiska, nei bandyt parduot..nes jei parduosiu, nebus ka grazint :D, nors kaip svieciasi, pardavejas 99.9% neapsireiks, tai manau nereiks ir grazinti. smagu vienu zodziu , nei bapkiu nei veikiancio daikto  :-]  :/ o laiko neturiu i valias, nes griztu i lt..

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #423: 2011 Balandžio 11, 00:23:10 »
As irgi kibau ebejuje nesenai, paypalas parase kad grazins bapkes po 10 dienu jei neatsilieps pardavejas, bet ji rodo jau issiregistravusi tai teks pinigais dziaugtis sugryzusiais :D

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #424: 2011 Balandžio 12, 17:44:07 »
Buvot kas negave siuntu is JAV? As jau nuo vasario 24d... Ir aisku neregistruotas.
Audi V8 206kw, '91