Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ebay.com  (Skaityta 189796 kartus)

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
Re: Ebay.com
« Atsakymas #350: 2010 Gruodžio 04, 14:27:01 »
Man rodos pats kaltas esi, jei pirkai daiktą, kur parašyta prie "Condition", kad naudota, bet gerai veikianti. Nenorėk kaip tipiniai lietuviai, naują daiktą už nudrožto lavono kainą  (+)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #351: 2010 Gruodžio 04, 14:38:00 »
Man rodos pats kaltas esi, jei pirkai daiktą, kur parašyta prie "Condition", kad naudota, bet gerai veikianti. Nenorėk kaip tipiniai lietuviai, naują daiktą už nudrožto lavono kainą  (+)
cituoju skelbimą:

"These batteries have been fully tested and are in perfect working condition and good physical appearance."

N E A T I T I N K A aprašo!!!!

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #352: 2010 Gruodžio 04, 19:25:16 »
aš esu taip išsidūręs su mobilaus batarke iš kiniečių,irgi buvo tipo new,bet atsiūsta laikė kokį pusdienį,po pakrovimo tas pats,parašiau pardavėjui,tas tipo atsiūsiu kitą,na ir aišku apie kitą liko tik pasvajot,nei siuntė nei ką,tai įkaliau minusą o claim nebespėjau,vien todėl dabar NIEKO neperku kas iš čaina,per daug jau pažystamų su jais nudegė kai pradėjau domėtis,negaila ten tų £2-3,gavau gerą pamoką ir dabar kai žiūrinėju ebay pirmas pasirinkimas būna Location>UK only,jei USA,tai USA only ir t.t.  visi honkongai eina jie vpzdų,siunčia mėnesį,paskui tipo kartoja siuntimą ir prarandi visas galimybes atgaut pinigus už š...

Neprisijungęs as2nerka

• Įrašai: 165
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #353: 2010 Gruodžio 04, 21:15:37 »
buvo ir man su tel batarke atejo bet pasirodo blogas ipisua bloga feedbacka ir greazino pinigus toik prase isimti atsiliepima ir atsiprase kad bloga preke

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #354: 2010 Gruodžio 04, 21:38:32 »
iš UK siunčia ;)

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #355: 2010 Gruodžio 05, 18:03:40 »
jus ziurekit i feedback'us pries pirkdami, jei matai, kad daug negative tai ir neperki, jei tik keli, tai ziuri kokios buvo bedos, ir viskas :)
tiek is UK, tiek is China yra man siunte pakartotinai, visada gaudavau tai, ka pirkdavau... jei preke used, vadinas reik labai atidziai perskaityt aprasyma ir jei yra, perziuret foto. jei gauta preke neatitinka aprasymo, tai ir skundies iskart, pirma aisku pardavejui, jei is jo jokios reakcijos, tai atidarai skunda ir viskas.
Negaunat prekes per 35-40 dienu ir atidarot claim'a arba rasot neigiama feedbacka... juk pardavejas negali naudot pinigu, tol kol tu nepalieki teigiamo feedbacko arba nepraeina 45 dienos.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #356: 2010 Gruodžio 05, 20:17:27 »
kiek skaitosi daug negativo?

99,7% positive'o pakanka?
turint omeny, jeigu yra įvykę apie 1500 sanderių...

Apie used ar neused - nepaminėta, man jis tik PM'u tai paminėjo.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #357: 2010 Gruodžio 05, 20:29:36 »
reitingas tai labai geras, esu kažkada pirkęs ir iš 95prc

Neprisijungęs bosko

• Įrašai: 617
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #358: 2010 Gruodžio 05, 20:39:26 »
juk pardavejas negali naudot pinigu, tol kol tu nepalieki teigiamo feedbacko arba nepraeina 45 dienos.
Èia jau zauriai  klysti  (h)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 05, 20:40:57 sukūrė bosko »

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #359: 2010 Gruodžio 05, 21:15:02 »
jo, čia ir yra bajėris, išsigrynina pinigus, paprašo banko užraukti kortelę ir fsio :)

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #360: 2010 Gruodžio 06, 01:10:45 »
juk pardavejas negali naudot pinigu, tol kol tu nepalieki teigiamo feedbacko arba nepraeina 45 dienos.
Èia jau zauriai  klysti  (h)

We’re committed to providing you and your customers with the fastest, safest payment service on the planet. To help protect our customers in case something goes wrong, we may set aside payments for some sellers in a pending balance for up to 21 days. This gives us time to check that there are no problems with the transaction.

We’ll set aside payments to sellers whose customers have filed a dispute or chargeback. There are a number of other reasons why we may put your payments into a pending balance. Here are some examples:

* You have been selling on eBay for less than 90 days
        * You have an eBay feedback score fewer than 100 and have not yet established a record of good performance
        * You have received fewer than 20 Detatiled Seller Ratings on eBay in the last 12 months or your eBay seller performance is below standard
        * You have a high rate of customer disputes or a low eBay feedback percentage
        * You have been a PayPal member for less than 6 months and have limited selling activity
        * You have a sudden change in selling activities (e.g. suddenly selling expensive items, selling large numbers of items, etc.)
        * You happen to be selling in a high risk category such as tickets, travel, gift vouchers, computers, electronics, mobile phones, etc.

Depending on the circumstances, we may set aside payments for a single transaction or for all payments to sellers who meet the criteria above.

The funds in your pending balance will typically be released 21 days after payment. The funds may be released early if we can determine that the transaction has been fulfilled and your customers are satisfied (for example, your buyer leaves positive feedback for eBay items).

Suklydau tik del dienu, nes maniau kad laiko visa 45 dienu laikotarpi, kas panasu kad irgi yra  imanoma jei pardavejas patenka i rizikos grupe ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 06, 01:15:10 sukūrė A200TQ »

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #361: 2010 Gruodžio 06, 01:13:54 »
kiek skaitosi daug negativo?

99,7% positive'o pakanka?
turint omeny, jeigu yra įvykę apie 1500 sanderių...

Apie used ar neused - nepaminėta, man jis tik PM'u tai paminėjo.

Tu ne i procentus ziurek, perbek per negative feedbeckus, dazniausiai ten buna parasyta kokios buvo bedos, o ir matai su kokia preke, tai jei nori pirk ta pacia preke dar kart gerai pagalvok ar verta prasidet ar geriau is kitur pirkt :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #362: 2010 Gruodžio 08, 19:48:46 »
ze kveščen...

Pradedu naudotis savo eBay'umi, per visa Virtuon'ą.

Gal kas galėtų kai kurias smulkmenas paaiškinti?

Dėl mokesčių:

1. pervedant į Paypal'ą iš Virtuon'o, nuskaitomas litas. Tai taip suprantu verta rečiau pervedinėti, ir didesnėmis sumomis, taip? ar yra kokių niuansų tame?

2. Ar paypal'as dar jama kokį kitą mokestį už tarpininkavimą? kaip, kiek ir kada?

3. kol kas pirmi pervesti pinigai, ir matau tik 1,50Eur, o USD - 0.
Ar reikia turėti  turėti "pasiruošus" ir baksų, kad galėti atsiskaitinėti, ar tai lengvai konvertuojama? ar valiutos konvertavimas apmokestinamas?

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #363: 2010 Gruodžio 08, 19:52:55 »
ze kveščen...

Dėl mokesčių:

1. pervedant į Paypal'ą iš Virtuon'o, nuskaitomas litas. Tai taip suprantu verta rečiau pervedinėti, ir didesnėmis sumomis, taip? ar yra kokių niuansų tame?

2. Ar paypal'as dar jama kokį kitą mokestį už tarpininkavimą? kaip, kiek ir kada?

Ar reikia turėti  turėti "pasiruošus" ir baksų, kad galėti atsiskaitinėti, ar tai lengvai konvertuojama? ar valiutos konvertavimas apmokestinamas?
1. Verta pervedineti kai palankesnis kursas valiutos, kitais atvejais nematau skirtumu.
2. Neima, jis jau kaziek islosia is valiutos konvertavimo ir t.t, man dar nuskaiciavo kazkuria diena ~2svarus uz acc, tiksliai nepasidomejau uz ka.
3. Viskas lengvai konvertuojama, tik kitas klausimas ar apsimoka.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #364: 2010 Gruodžio 08, 23:16:53 »
ze kveščen...

Dėl mokesčių:

Ar reikia turėti  turėti "pasiruošus" ir baksų, kad galėti atsiskaitinėti, ar tai lengvai konvertuojama? ar valiutos konvertavimas apmokestinamas?
1. Verta pervedineti kai palankesnis kursas valiutos, kitais atvejais nematau skirtumu.
2. Neima, jis jau kaziek islosia is valiutos konvertavimo ir t.t, man dar nuskaiciavo kazkuria diena ~2svarus uz acc, tiksliai nepasidomejau uz ka.

1. turi omeny, kai lito/dolerio kursas palankesnis? šiuo metu pas mane balansą rodo Eurais. Verta pasikeisti į dolerius?

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #365: 2010 Gruodžio 08, 23:55:41 »
pas mane visada tuščia paypale,prie jo pririšta Virtuon kortelė kurioje vienas kitas litas būna,turiu tam pačiam banke ir kitą sąskaitą,todėl tarp sąskaitų pervedimai nekainuoja,kai kažką perku tai permetu į Virtuoną +- tiek litų kiek reikia apmokėjimui ir apmoku per paypal,pačiam paypale yra tik 1,5€,kurie taip ir stovi nuo tada kai prisiregistravau ten,kiek žinau jei kažką pirksiu už eurus tai juos ir užskaičiuos,tačiau kolkas perku tik už £ ir $

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #366: 2010 Gruodžio 09, 00:53:16 »
ze kveščen...

Dėl mokesčių:

1. turi omeny, kai lito/dolerio kursas palankesnis? šiuo metu pas mane balansą rodo Eurais. Verta pasikeisti į dolerius?

Nu koks tikslas ten keitinet, ziurek uz kokia valiuta perki. As tia neikad nemetu, kai reikia tai is korto snuskaiciuoja ir tiek ziniu.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #367: 2010 Gruodžio 09, 01:05:14 »
1. pas mane pvz tiesiog saskaita prirista prie paypal ir jei ka perku, iskart ima nuo saskaitos. Man tikrai patogu, nereik nei pervedinet nieko nei valiutu kursu sekt ir t.t. nieko nuo to nenuskaiciuoja kiek maciau.
2. Neima. Tik  pvz, kai norejau patvirtinti savo adresa, tai nuo saskaitos nueme kazkas ~12 lt, bet poto jie atsirado paypal accounte, tai kaip ir nieko nepraradau, panaudojau juos pirkdamas ir tiek :)
3. Nesu tikras, bet manau nera skirtumo jiems, perkonvertuoja patys, kai moki uz prekes... na bent taip yra pas mane kai nuskaito nuo saskaitos :) beje pries mokant visada paraso kiek daiktas kainuos mano naudojama valiuta (daniskom kronom siuo atveju).

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #368: 2010 Gruodžio 09, 09:26:41 »
liuks ;) (y) kad paypalas gali pats nusiskaičiuoti nuo virtuon'o - nežinojau :)

ačiū vyrai.

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #369: 2010 Gruodžio 09, 09:55:58 »
tik patrariu pasidaryt Verified address, tam kaip minejau, paypalas nuims kazkiek pinigu nuo saskaitos ir bus komentaras su kodu, kuri turesi ivesti kazkur paypal psl (jei gerai pamenu), o  tada tie pinigai atsiras paypalo accounte ir galesi juos panaudot pirkdamas :)
to reikia tam, kad daug Ebay pardaveju siuncia tik i paypal patvirtinta (verified) adresa ;)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #370: 2010 Gruodžio 09, 10:00:25 »
tik patrariu pasidaryt Verified address, tam kaip minejau, paypalas nuims kazkiek pinigu nuo saskaitos ir bus komentaras su kodu, kuri turesi ivesti kazkur paypal psl (jei gerai pamenu), o  tada tie pinigai atsiras paypalo accounte ir galesi juos panaudot pirkdamas :)
to reikia tam, kad daug Ebay pardaveju siuncia tik i paypal patvirtinta (verified) adresa ;)
čia tu kalbi, kaip padaryti verified account.
Verified adresui reikia nusiųsti komunalkių sąskaitos skaną su adresu ir vardu/pavarde ir dar kažką

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #371: 2010 Gruodžio 09, 10:12:34 »
čia tu kalbi, kaip padaryti verified account.
Verified adresui reikia nusiųsti komunalkių sąskaitos skaną su adresu ir vardu/pavarde ir dar kažką

hm... net pats pasimeciau dabar :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #372: 2010 Gruodžio 09, 10:16:46 »

ar tu apie tą patį virtuono surišimą su paypalu ar apie kitą veiksmą?

nes jau 1,5Eur'o pajamo paypal'as iš virtuono surišant...

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #373: 2010 Gruodžio 09, 10:22:39 »
ar tu apie tą patį virtuono surišimą su paypalu ar apie kitą veiksmą?

nes jau 1,5Eur'o pajamo paypal'as iš virtuono surišant...
ne, ne apie ta pati. Jau nemapenu ar uz surisima kazka mokejau ar ne :)
kai prisilogini prie accounto ten yra tokia eilute virsui
    * Account Type: Personal  Upgrade  * Status: Verified
Pas tave siuo atveju turetu but not verified ar kazkas panasaus, tai va as sneku kaip pasidaryt Verified :)

Jo Mega, rasydamas apie adresa, kalbejau apie accounta, nzn kodel susisviete, kad cia adresas :)

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #374: 2010 Gruodžio 09, 11:12:38 »
pas mane su paypalo adresu įdomiai,kadangi Ebay esu užsidėjęs UK adresą,tai mokant iš Ebay per Paypalą su adresu viskas ok,tačiau jei darau apmokėjimą ne per Ebay,tai visada prie mano adreso į kur siūsti prekes,po street,county,UK dar ir Lithuania parašo (!?) ir tenka vis pridėt pastabą kad "please ingnore" tą dolbaną žodį "Lituania" adreso gale,šiaip keli mano adresai yra suvesti paypale,ir jei moku ne per Ebay,galiu pasirinkt tik tuos,kuriose gale yra LT,o kuriuose UK arba D,prie tų parašo,kad negalima pridėti šito adreso ir jie neryškūs.