kaip jum sitoks ?? tik 23 $ + 16 $ pasto islaidos
Citata iš: andrius_t 2009 Rugpjūčio 24, 01:33:13 kaip jum sitoks ?? tik 23 $ + 16 $ pasto islaidos o prie ko čia visa tai ?? ?? ?? ??
nu cia tipo kaina
Kaip reikalai siunčiant sunkius daiktus, pvz ratlankį? Dasideda kokio svorio mokesčiai?
Jums reikėjo bent jau nuo 5-to šios temos puslapio pradėt skaityt vietoj to kad čia pilstyt iš tuščio į kiaurą http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,7095.msg376723.html#msg376723
tai as ir sakau, kad loterija ten kazkokia. bilekiek siuntu esu siuntes ir niekaip neisskaiciuoju, nuo kiek muitina ir kokiu tarifu. pora kartu be muito praejo ir uz daugiau nei 300$ be pasto islaido.... niu krc....
Beje Gedis tu pats ar ikerti kas ten tam puslapy parasyta kur linka numetes esi ?? ten kiek paziurejau nieko vertingo nier
Citata iš: dvdukas 2009 Rugpjūčio 25, 16:43:15 tai as ir sakau, kad loterija ten kazkokia. bilekiek siuntu esu siuntes ir niekaip neisskaiciuoju, nuo kiek muitina ir kokiu tarifu. pora kartu be muito praejo ir uz daugiau nei 300$ be pasto islaido.... niu krc.... nu krc pasiziurekit muitines puslapyje kas is kur ir kiek yra taikoma..
Gedis o tu bandei is ebay.com parsiust ka nors ar bandai tik teoriskai muitines subtilybes isnagrinet ??
A tu skaityt nemoki.... prisisiuntes visko ir visur esu. ir visokiais kiekiais. ir ta muitines puslapi puikiai zinau. ir ne velnio muitai paskui neatitinka. isisamoninai? ar tau didziosiom raidem rasyt. visai nesistebiu, kad zmones domisi ir nesupranta.