Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ebay.com  (Skaityta 192886 kartus)

flex

• Svečias
Re: Ebay.com
« Atsakymas #75: 2009 Gegužės 11, 14:21:36 »
e ;] liaudis.. buvo jums kada siunta nugrybavus kur nors i sali ? t.y laukiu is Uk kedu jau 3 savaite.. ir nematau as ju vis dar namuose pas save... nors pardavejas teigia, kad issiunte.. :/ kiek jums yra ilgiausiai ejusi siunta is UK? :/

4 savaites..Tada pašte radau lapuką, kad ateičiau į paštą atsiimt siuntinio. Realiai, tai lietuvoj grybą pjauna. Man realiai savaite ankščiau atėjo, tik lietuvoj ~savaitę užsilaikė velniai žino dėl ko :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #76: 2009 Gegužės 11, 14:43:54 »
ir kaip jau ir buvo minėta, visai gali būti kad pardavėjas yra ne in UK, o kokiam Hong Konge ir pan. jei per PayPal'ą
apmokėjai už prekę, tai gal dar palauk savaitėlę kitą ir jei nieko, tada pradėk dispute, nes ten senaties terminas
jei neklystu 45 dienos, būsi bent kažkiek apsidraudęs, maža kas. Juk yra tas saitas, tokiais klausimais ten išsamesnį atsakymą gausi, o paieškojęs man atrodo ir
rasi jau aptartą panašią situaciją

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #77: 2009 Gegužės 11, 14:48:02 »
e ;] liaudis.. buvo jums kada siunta nugrybavus kur nors i sali ? t.y laukiu is Uk kedu jau 3 savaite.. ir nematau as ju vis dar namuose pas save... nors pardavejas teigia, kad issiunte.. :/ kiek jums yra ilgiausiai ejusi siunta is UK? :/

4 savaites..Tada pašte radau lapuką, kad ateičiau į paštą atsiimt siuntinio. Realiai, tai lietuvoj grybą pjauna. Man realiai savaite ankščiau atėjo, tik lietuvoj ~savaitę užsilaikė velniai žino dėl ko :)
ooo./ 4 savaites...  pirkausi visa sportini kostiuma is UK per 5 dienas atejo... :/ nu pofik laukiam toliau..

flex

• Svečias
« Atsakymas #78: 2009 Gegužės 11, 15:00:29 »
joa, čia ilgiausiai iš anglijos ėjo, tai jau buvau parašęs pardavėjui, kad bus tuoj disputas ir negative feadback'as :) bet už kelių dienų vietoj jau buvo  :D

Neprisijungęs dogas

• Įrašai: 87
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #79: 2009 Gegužės 11, 21:01:56 »
kartais siuntejai nieko deti  (h) jie gi negali atsakyt uz musu ''auksto lygio'' pasto paslaugas.....jai nori isitikint kad pardavejas issiunte paprasyk cekio....

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #80: 2009 Gegužės 12, 08:13:40 »
kartais siuntejai nieko deti  (h) jie gi negali atsakyt uz musu ''auksto lygio'' pasto paslaugas.....jai nori isitikint kad pardavejas issiunte paprasyk cekio....
na paprasiau as jo, kad atsiustu cekius.. bet man jis jau pries tai parase, kad refund.. :D tai manau nematysiu nei cekiu nei batu.. :D

Neprisijungęs dogas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #81: 2009 Gegužės 12, 09:58:56 »
na paprasiau as jo, kad atsiustu cekius.. bet man jis jau pries tai parase, kad refund.. :D tai manau nematysiu nei cekiu nei batu.. :D

gerai kad nors gavai refund  :) o ne-sorry your item has been lost   :D

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #82: 2009 Gegužės 12, 12:17:45 »

gerai kad nors gavai refund  :) o ne-sorry your item has been lost   :D
tai dar negavau refundo.. tik jis parase, kad ale darom refund.. as jam parasiau, o tai gal turi cekius, jeigu neturi tada darom refund.. :) tai laukiu atsakymo.. tengu net nebando daryti lost.. nors pastebejau, kad feedbackuose yra paliktas neutral atsiliepimas apie tuos pacius batus.. kad nepasieke adresato.. :D :D

Neprisijungęs dogas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #83: 2009 Gegužės 12, 14:42:14 »

tai dar negavau refundo.. tik jis parase, kad ale darom refund.. as jam parasiau, o tai gal turi cekius, jeigu neturi tada darom refund.. :) tai laukiu atsakymo.. tengu net nebando daryti lost.. nors pastebejau, kad feedbackuose yra paliktas neutral atsiliepimas apie tuos pacius batus.. kad nepasieke adresato.. :D :D

Tai dabar pats logiskai ivertink situacija.....koks tikslas jam duot refunda jei jis issiunte preke? (tu pats siuytum, budamas jo vietoj ? :D  ) mano patarimas ciupk  $ , ir dziaukis, o jei preke ateis sumokesi jam vel

Neprisijungęs BOLESLOVAS

• Įrašai: 1696
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #84: 2009 Gegužės 12, 14:52:22 »

Tai dabar pats logiskai ivertink situacija.....koks tikslas jam duot refunda jei jis issiunte preke? (tu pats siuytum, budamas jo vietoj ? :D  ) mano patarimas ciupk  $ , ir dziaukis, o jei preke ateis sumokesi jam vel

is kur lietuviai jus tokie saziningi, jei duos refunda ir siuntinys neregistruotas. Galesi dziaugtis veltui gaves  (be)

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #85: 2009 Gegužės 12, 21:54:44 »
tai cia pofik.. adna prablema niprablema.. :D pasibaige galiojimo laikas virtuono.. :/ ir kazkaip nekreipiau demesio nes si menesi nieko nepirkau o galiojo iki 04.30.. dabar noriu pirkti ir krc ragas... nepripazysta korteles.. nors prisijungus prie internetinio banko rodo, kad pratesta.. radau toki komentara, kad gali buti pakeistas csc kodas cvv2 dar taip rasomas.. ar negali? nors man sebas nieko nepranese.. :(

2dalis.. :D va ant tu zodziu gavau refund laiska is paypal.. Tai klausimas kur mano bapkes dabar pasides jeigu nera kortos..... :D :D :D nah...
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gegužės 12, 22:33:17 sukūrė Amigos »

flex

• Svečias
« Atsakymas #86: 2009 Gegužės 13, 01:13:47 »
mesk pas mane  :D

Neprisijungęs moxt

• Įrašai: 376
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #87: 2009 Gegužės 13, 08:46:18 »
bapkes paypale ir kabos  ;) galesi jas toliau sekmingai leist,o kai pasibaigs paypalo saskaita,nuskaitines is banko toliau

Neprisijungęs dogas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #88: 2009 Gegužės 13, 19:29:11 »
svarbu kad babkes jau turi  :D o del kortos bus laiko susitvarkysi

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #89: 2009 Gegužės 13, 20:27:14 »
nera dar bapkiu... :/

Neprisijungęs ACQ

• Įrašai: 326
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #90: 2009 Gegužės 14, 11:34:55 »
As is Uk isvis gaunu tokius atsakymus kad jie nesius i Lietuva kadangi dauguma prekiu siunciamu i Lietuva kazkur dingsta ir jie nenori prisiimti atsakomobybe. Turetu kazka tvarkytis cia tie pastai  (!?)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #91: 2009 Gegužės 14, 14:46:49 »
man lygiai tas pats su UK - net vokai paprasti ir tie nedaeina  :E

Neprisijungęs dvdukas

• Įrašai: 269
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #92: 2009 Gegužės 14, 15:07:27 »
nezinau. kiek siunciau tiek viskas praejo. ir gan greitai netgi

Neprisijungęs cornis

• Įrašai: 1151
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #93: 2009 Gegužės 14, 15:16:54 »
galima tikėtis siuntinio iš UK per savaitę? akinius nusipirkau :D

Neprisijungęs ACQ

• Įrašai: 326
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #94: 2009 Gegužės 14, 15:24:30 »
Seip nei kar bedu neturejau, bet dabar kad net selleriai bijo siusti i Lietuva tai negerai (!?)

Neprisijungęs dvdukas

• Įrašai: 269
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #95: 2009 Gegužės 14, 16:14:35 »
galima tikėtis siuntinio iš UK per savaitę? akinius nusipirkau :D
greiciausiai buvau gaves per 4dienas

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #96: 2009 Gegužės 14, 17:25:45 »
uogiene atsiprasant... :/

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #97: 2009 Gegužės 14, 22:43:15 »
Iš vokiečių per 3 dienas suvaikščiojo  :O Nepatikėjau šiandien išgirdęs

Neprisijungęs dohc16v

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #98: 2009 Gegužės 15, 16:59:40 »

is kur lietuviai jus tokie saziningi, jei duos refunda ir siuntinys neregistruotas. Galesi dziaugtis veltui gaves  (be)
as suprantu kad ne NAE..... ne prazivios  :-], todel mes letuvoi kaip ubagai ir givenam kad seimas ir kiti to paciu principu vadovaujasi  :E .

Neprisijungęs cornis

• Įrašai: 1151
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #99: 2009 Gegužės 15, 17:47:22 »
gavau savo siuntini :D keliavo 4 dienas (nuo 8d iki 12d) ir tris dienas paste prasivoliojo, ot koks ju darbo spartumas :D