Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ebay.com  (Skaityta 184961 kartus)

Neprisijungęs RR

• Įrašai: 342
    • Žiūrėti profilį
Re: Ebay.com
« Atsakymas #50: 2008 Spalio 08, 01:19:04 »
kiek zinau su tokiais pavyzdziais su ebay.co.uk pvz tai jei jau nusiperki ir nesumoki tai trink lauk account savo ir viskas, nes is esmes tu tampi vartotojas juodajam sarase, o kad uz tai tave baustu pagal kazkoky istatyma cia visiska nesamone. niekam nebuvo taip nors kad pirko ir nesumokejo, zinau ne viena. pagalvok kas galetu irodyt kad pirkai butent tu? kad tavo duomenim pvz nepasinaudojo kas nors? nera nei foto nei paraso nei dar kazko. visa esme ir yra tokiu pirkimu, kad negarantuoja nieks nei is pirkejo nei is pardavejo puses ir tiek. pasitaiko kad net prekiu negauna sumokejas, ir net tokiu nieks nesugaudo normaliai, taigi atsipusk  ;)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #51: 2008 Spalio 08, 12:41:41 »
aisku, na svarbu jei ne as vienas esu su tuo susidures tai jau ramiau ;). Ebay.de savo acc jau istryniau. Gal neprireiks nieko rimtai pirkti :) Nes speju, antrakart sukurus galiu buti pazymetas kaip blogis :D

Neprisijungęs RR

• Įrašai: 342
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #52: 2008 Spalio 08, 17:20:34 »
tai aisku yra buve kaip tau ne vienam, cia naturalu, bet padariniu negirdejau del to kaip ir sakiau.

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #53: 2008 Spalio 09, 11:49:15 »
cia tas pats kap man is malaizijos atsiunte laiska kad mano kazkoks giminaitis mire ir as gavau palikima milijona doleriu ir tik reikia mas savo duomenis atsiust ir as gausiu tuos pinigus ir pavarde kaip nekeista yra tokia pat :)))

flex

• Svečias
« Atsakymas #54: 2008 Spalio 09, 12:37:10 »
cia tas pats kap man is malaizijos atsiunte laiska kad mano kazkoks giminaitis mire ir as gavau palikima milijona doleriu ir tik reikia mas savo duomenis atsiust ir as gausiu tuos pinigus ir pavarde kaip nekeista yra tokia pat :)))

pasitikrink giminės medį, a vdrug, rimtai bus užvertęs kanopas, tada galėsi naują audzi pirkt :D

flex

• Svečias
« Atsakymas #55: 2008 Spalio 09, 12:40:49 »
vo, truputį pasišakojo kadras iš honkongo, tai gavo į savo sąskaitą dispute'ą  :D :-]

Neprisijungęs kuzma

• Įrašai: 1508
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #56: 2008 Lapkričio 17, 21:10:46 »
Marius ir man ta pati problema kaip ir tau tik laiska jau gavau i pasto dezute is Mediafinanz  (z) kaip tau ten baigesi tie reikalai?  :/

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #57: 2008 Lapkričio 17, 22:13:54 »
Tokius pat ir as gavau...  (v)
nieko nedarau... Nurodes tevu adresa, todel ten ir siuncia. Tik reikes pasidometi ar registruotu ar paprastu siuncia, nes jei registruotu dar ka siustu sakysiu nepriimti :)

Neprisijungęs kuzma

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #58: 2008 Lapkričio 17, 22:15:46 »
viskas aisku,nu jei kas naujo butu parasyk  (h)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #59: 2008 Lapkričio 17, 22:21:18 »
jei nieko nebeparasysiu, zinok jog blogai :D :D

Neprisijungęs iBeniTTo

• Įrašai: 1743
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #60: 2008 Lapkričio 17, 22:25:05 »

(+) (+) (+)uzdare, jei nesirodys forume  (+) (+) (+)

Neprisijungęs kuzma

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #61: 2008 Lapkričio 18, 08:29:09 »

:D :D :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #62: 2009 Gegužės 07, 15:15:01 »
Sunciant is JAV prekiu verte kuri yra didesne nei 75 lt yra apmokestinama 18% PVM ir tiek

kažin šiai dienai tokia pat tvarka tebėra ?? lyg ir teko girdėt kad pakėlę tą neapmuitinamą prekės vertę...
gal kas žinot tiksliai kaip ten yra iš tikrųjų ??
P.S. nei http://www.income.lt/forumas/  nei http://www.income.lt/  nebeveikia.....

Neprisijungęs ACQ

• Įrašai: 326
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #63: 2009 Gegužės 07, 20:33:37 »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #64: 2009 Gegužės 08, 13:44:34 »
www.uzdarbis.lt  ;)
kažkaip aš šitame saite nematau nieko bendro su mano užduotu klausimu  8:8 ?!?

Neprisijungęs ACQ

• Įrašai: 326
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #65: 2009 Gegužės 08, 14:29:25 »
ten yra skiltis parduotuves ar aukcionai ir ten yra aptarta, o seip paieska gal ten pasinaudot. Atsimenu buvo sneketa ten apie tai, o kadangi man neaktualu siustis is USA ar is kitur kur muitai yra tai nesidomejau

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #66: 2009 Gegužės 08, 17:58:19 »
persiprašau, radau info, ten kažkas prieš mėnesį domėjosi Pašto pervežimo centre (PPC), aresu Rodūnios kelias 9, Vilniuje,
ir gavo tokį atsakymą:
-- jeigu vertė siuntinio 0-75 Lt. nėra PVM, jeigu 75-500 Lt. + PVM, jeigu 500-X Lt. tai + PVM ir + muitas --
beje, su siuntimais didelis bardakas dabar pasirodo, nes:
"nuo 2009m. kovo 16 d. panaikinus Vilniaus muitinės postą, kuris aptarnavo Vilniaus miestą ir rajoną, visas paštas pateikiamas vienam postui, kuris randasi Rodūnios kelias 9. Darbuotojai dėl didelio darbo krūvio neSuspėja laiku apskaičiuoti mokesčių pateiktoms siuntoms."

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #67: 2009 Gegužės 09, 03:30:27 »
ir dar, kad kitiems nereiktų knisti tos pačios info, priminsiu, kad muitas skaičiuojamas nuo visos
sumos, t.y. siuntimo kaina plius siuntinio vertė, o kokie muitai taikomi, galima rasti čia:
http://litarweb.cust.lt/taric/web/main_LT

Neprisijungęs dogas

• Įrašai: 87
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #68: 2009 Gegužės 09, 09:25:54 »
jie nerimsta  :/

Pridedu nauja gauta laiska, kas kerta vokieciu kalba, gal gales padeti ;)

Gal geriau tu pasidomek ar tai ne Scameriai, kurie kaulija babkes......kiek supratau tu pirkai preke, norejai kad tau ja atsiustu ir poto tu tiktai uz ja norejai sumoket (aa)
As asmeniskai viska perku is ebay co.uk ten nera jokiu muitu ir kitu nesamoniu......Patariu nepirkti is ''power selleriu'' pas juos daznai buna daug crapu, o siaip kaip kazkas minejo uzdaryt accounta tai nesiulau, koks tikslas? uzdarai ir kas data...prasai dedziu ar tetu kad kad kazka nupirktu  :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gegužės 09, 09:31:07 sukūrė dogas »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #69: 2009 Gegužės 09, 10:28:19 »
Buvau padares  uzsakyma, o tolesniam jo vykdymui turejau pervesti pinigus, tik tada butu man jau siunte preke. As nepervedinejau, nes paaiskejo jog tas daiktas man visai nereikalingas. Tada pradejo siusti man paprastu ir el. pastu laiskus is anksciau minetos Vokieciu istaigos, su jums paviesintu turiniu.

Na, gal ir nebegalesiu savo vardu, bet nieko tokio :)

O gal yra koks senaties terminas? Gal po keliu metu yra nurasomos skolos ir panasios i mano "klaidos"?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #70: 2009 Gegužės 09, 11:21:45 »
o tai po kiek laiko paaiškėjo kad tos prekės tau nebereikia ?? tu bent informavai e-mail'u pardavėją ?? patį
ebay ?? aplamai darei ką nors ??

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #71: 2009 Gegužės 09, 11:47:05 »
o tai po kiek laiko paaiškėjo kad tos prekės tau nebereikia ?? tu bent informavai e-mail'u pardavėją ?? patį
ebay ?? aplamai darei ką nors ??
taip. Rasiau, jog cia apsirikimas ir nesusipratimas. Jog man tos prekes visai nereikia ;)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #72: 2009 Gegužės 09, 12:02:48 »
na tokiu atveju turėtų išsispresti tokie reikalai, lygtai yra procedūra kažkokia pačiam eBay  :V
šiaip tai viena ta tema tame saite kur ACQ nurodė keliais postais aukščiau, tikrai gera tais visais ebayjiniais siuntiminiais
ir pan. klausimais, pastudijuok ten, užklausk  ;)

Neprisijungęs dogas

• Įrašai: 87
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #73: 2009 Gegužės 09, 15:28:27 »
tam tikrais atvejais gali atsisakyti prekes, bet turi butinai dalyvauti dispute, tada paaiskini pardavejui, kad apsirikai ir pan.....jai pardavejas pradeda trint lazankes kad turi imt ir visa kita..... gali jam pagrasint kad paliksi neigiama feedbaka,(sis atvejis kaip tik tavo), kartais tai pavyksta  :-] pagal taisykles pardavejas negali palikti neigiamu feedbaku pirkejui.

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #74: 2009 Gegužės 11, 13:03:35 »
e ;] liaudis.. buvo jums kada siunta nugrybavus kur nors i sali ? t.y laukiu is Uk kedu jau 3 savaite.. ir nematau as ju vis dar namuose pas save... nors pardavejas teigia, kad issiunte.. :/ kiek jums yra ilgiausiai ejusi siunta is UK? :/